bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Szívesen megválaszolom, hogy miért döntöttem így.
    Igen, sajnos rengeteget kell dolgoznom korán reggeltől és általában este fél 10-re esek haza, ezt jól látod.
    Természetesen a topicba benézek minden nap, vagy amikor időm engedi, de sokszor vagyok úgy, hogy, mivel a munkából adódóan egész nap hadakozok a tirpákokkal és az ostoba emberekkel, akik elvárják, hogy a saját hibáikat és tudatlanságukat én javítsam ki, már erőm és idegzetem nem marad kiválogatni mi az off és mit töröljek, hagyjak benn. Hadakozok én eleget egész nap melóhelyen.

Ezt globálisan mondom, nem személyre szólóan: Gondolom, ha bementek egy irodába, könyvtárba, vagy bármely helyiségbe dobáljátok a padlóra a szemetet, hogy majd a takarító feltakarítja, végül is azért van, minek kidobni a kukába, jó helyen van az. Itt kb ugyan ez a helyzet.
    Offoljunk, szemeteljük szét a topicot, majd a hülye házigazda kitakarítja, mit törődjek én vele.
    Direkt nem töröltem mostanában az offokat, hátha -ha látjátok a káoszt és, hogy mi lett- észbe kaptok mit csináltok, de ez elmaradt. Ez van, senki sem tökéletes.

A házigazda jog arra való, hogy a kialakult közösség alappilléreit a kinevezett megóvja az ide tévedő, erre tekintetlen emberektől. Nem attól, hogy a saját közösségének az embereitől, akik nincsenek tekintettel a "rendre".
    Az, hogy ezek kik, mindenki döntse el maga, én nem akarok személyeskedni.
    Lényegében ennyi. Lehet egyet érteni, vagy nem egyet érteni, én így látom. Úgy, hogy nem érdemli meg már a topic azt, hogy én ebbe munkát fektessek. Feleslegesen meg dolgozzon az, akinek hat anyja van.