bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• KranaZoli #34987
    Hi!

Azért tettem fel a Free AVG 2011-et, mert Nekem nincs szükségem pl. tűzfalra. Minek?! Kell egy normális OS. Az XP-t ha tudod felejtsd el. Annyi rajta a biztonsági lyuk, hogy már nincs értelme feltenni. Vista SP2; ill. amin elfut az XP ott el kell futnia a Seven-ek. Bőven! Csak nem kell. pl. Ultimate-et felrakni. Elegendő egy Professional, de még alatt is. x86; vagy x64 RAM mérettől függően. Seven a legbiztonságosabb MS OS. Túzfala Vista óta jó, azóta teljesen felesleges feltenni más tűzfal terméket.

AVG pl. blokkolta a pár HSZ-el ezelőtti mittoménmilyen epic codec-et. Többi simán lehúzza az EXE és futtatni is engedi. Kipróbáltam Avast-al; Avira-val; MSE-vel. Tök mind1, hogy ha nem csinál mást csak módosít pár db. regedit kulcsot, Nekem azt se tegye. :) Igaz!!! Te töltöd le. De Nekem szimpatikusabb, hogy AVG blokkolta.

Én semmiféle lassulást nem tapasztalok. Semmilyen lassulást, se használat közben, se boot közben. btw: AVG PC Tune Up alkalmazás is elég okos jószág. Okosság is van hozzá a NET-en. ;)

Én most mindenképp olyan vírusnyalogatót akartam, aminek a legfrissebb a motorja, és gyors az on-access scanner-e és tűzfal nélkülit. Ha még Router-t is használsz, akkor meg pláne tök felesleges XYZ túzfalat felpakolni a gépre.

Nem tudom milyen a noti. Nekem egy HP nc6320-as van. 1GB RAM és már több éves ez is. Amit Én használok rajta: Seven x86 Professional; AVG Free 2011; ill. 3rd party alkalmazások, hogy relatíve rendben legyen a cuccos: CCleaner; Wise Disk és Wise regisrty cleaner FREE(!) ill. most már az AVG PC Tune Up-ot is.