bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Letöltöttem megint a fájlt és megnéztem virustotallal, 18/42 az eredmény, G-data, BitDefender amik detektáljak a többivel együtt, de a többi "legfőbb" antivírus nem detektálja, mint például az Avira vagy Kaspersky, de a Norton se...megint elküldtem az *.exe fájlt analizálásra, de tiszta ismét. Szerintem csúnyán sok a false. Az oldalt a google is blokkolta...és igazából az ilyen oldalakon szereplő letölthető, futtatható állományú fájlok jó esetben tényleg vírusok, de valamiért ezzel valami gáz van...vagyis épp ez az, hogy nincs vele gáz...nyilván azért detektálja jó pár antivírus, mert módosít pár registry fájlt és talán dll fájt is a rendszerben, és nem is baj ha vírusnak detektálják, legalább feleslegesen nem lesz futtatva a semmiért :D
    Amúgy ezek a flash-HQ-plugin.***** exe fájlok mindig kártékony kódot tartalmaztak (úgy látszik most van egy kivétel), van vagy 30 db variánsa az egyik wincseszteremen de ez valamiért tiszta...szóval igazán nem értem minek töltötte fel a rosszakaró, ezt már csak ő tudja...