bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• KranaZoli #34703
    Fene se tudja, hogy ki alkotta meg a táblázatot.

AVG-re "rákapás":

Én nem rákaptam. Évekig használtam a McAfee VirusScan Enterprise Edition 8.7i-t, mert melóhelyről ingyen volt, lenne még most is. Azonban annak is elég szépen van erőforrás igénye, ill. Seven alatt Nekem az On-Access Scanner állandóan leállt. :(

Próbálgattam a NOD-ot, de annak meg lassúnak éreztem az on-access scanner-ét, ill. vagy törést kellett vadászgatni, vagy állandóan pöcsölni a név/jelszó páros vadászásával. :(

Aztán kijött az MSE. Nem is volt vele sokáig semmi gondom. Sőt még most sem lenne, ha annál is nem ez lenne a gyenge láncszem. :( Letöltök vmi nagyobb fájlt a net-ről és pl. Opera-t teljesen megfagyasztja, amíg vírusellenőrzést hajt végre rajta.

Ezek után sorban felraktam az Avast; Avira és AVG vírus nyalogatókat. Avast-ról azt olvastam, hogy annak a Spyware védelme gyenge. Avira-nál meg bejött a képbe a 3 havonta történő újraaktiválás. AVG Free meg ad egy éves licensz fájlt és 64 bit-es natív verzió is van. De lehetne bármelyik akár MSE is, ha optimalizálnának rajta. Csak ahogy nézem nem nagyon fognak. Kihozták, ingyen van, lehet használni...