Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Élvezed, mi ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
Doomista
Azonnal töltöm!! 😄D Mindent lementek, még az oldaluk tartalmait is, nem akarok úgy járni mint Furkóval, semmi sincs róla, mint történelmi emlék, csak egy két cikk 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

lck
lck
Doomista
Jaj de izgi ez az egész!
Olyan mint ha most kaptam volna meg a karácsonyi ajándékomat!

lck
Ott még nem tartok. Free downloadná vagyok.

^^^^^^^^PISOFT TruProtect & PISOFT SmallData forever.^^^^^^^^
Doomista
De kaptál hozzá "sorozatszámot" ? 😄

lck
Na már tölti - Izgatott vagyok.
Doomista
Na-na, ez "ingyenes antivírus". <#worship><#eljen><#nezze><#ejnye1><#gonosz1>

lck
Csekket feladtad má ?
Doomista
Én letõtõttem, de sorozatszámot még mindig nem kaptam rá 😄

lck
Nem haggya letõteni.
Túlléptem a saját korlátaimat vagy mi ?
Pedig má raknámis.
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Az emberi butaság fogja megfertõzni, nincs 100%-os védelem, de pontosan ezért keressük azt az antivírust ami közelít a 100%-os védelemhez.

Én biztos, de szerintem itt a többség el lenne bármilyen vírusirtóval ha használja a józan eszét és pl. a programok telepítõjét nem a pistike.uw.hu-ról hanem a gyártó honlapjáról töltené. Ez persze csak egy aranyszabály a sok közül....

Kiváncsi leszek, mikor lesznek megfertõzve azok a gépek, ahova NIS 2010 tettem fel és hogy mi fogja megfertõzni.
Narxis
Pl. az eltávolítási képessége szvsz elég gyatra, ezt javítják elvileg a 2011-es verzióban, de kíváncsi vagyok mekkora sikerrel. Amúgy csak bele kell olvasni a norton fórumba, minden nap nyílik egy topik, hogy user szétfertõzte a gépét.

Egyébként meg általánosságban beszéltem(olvastam errõl egy német cikket), hogy sokszor a user a reklámot fizeti meg annál a vírusirtóknál ahol a marketingre helyezik a hangsúlyt. A fejlesztés és az új technológiák bevezetése másodlagos fontosságú ennél a cégeknél, Symantec már nem is csinál mást csak felvásárolja a kisebb cégeket.

De amit Pista linkelt annál azt nem értem, hogy egy versenyautóra felragasztott Kaspersky matrica ér bármit is? Szerintem baromira nem, de õk tudják. Kaspersky ehelyett ráfeküdhetne arra, hogy legalább böngészõvel jól mûködjön a safe run 64bites rendszeren illetve valami viselkedéselemzõt bele rakhatna ami hatékonyabb(pl. ZoneAlarm Advanced Scan) akár cloud alapon(ezt akarja bevezetni a Comodo a 2011-es termékeibe) akár helyi szinten(ahogy ZoneAlarm csinálja).

Ettõl még nem mondom, hogy a Norton használhatatlan, csak nem jó ez az út amit követnek, és Kaspersky is követi õket. Ne feledjük, hogy ezek fizetõs termékek.

Hogyhogy a Norton olyan alacsony szinten van?

Én feltettem többnek a gépére, de semmit fertõzés nem volt azokban, pedig tudatlanségból mindenféle oldalt felnyítnak, sõt én is használom, és amilyen fertözött linkek itt a fórumba belinkeltetek, én mind felnyítottam, hogy lássam a Norton minõségét, és mindeniket megfogta.

Másoknak sikerûlt megfertõzni NIS mellett a gépet?
Milyen fertõzéseket észleltek/észleltetek?
Narxis
Kaspersky kezd a Norton szintjére süllyedni(bocs kl24h). Túl sokat költenek reklámra és már látszik, hogy a program minõsége nem olyan mint régen.

Doomista

Én is elõszõr szinte volt, hogy így csináljak az Avira-val, mert majdnem újra kellett tegyem a rendszert.
Szerintem a NIS is megfogja, ha tényleg fertözött vagy gyanús tevékenységet végez.
Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Doomista
OMGLOLFAIL 😄

Narxis
Nem ajánlom.<#vigyor1>

Am. ez is LOL

Szegény srác, elsõ linknél már milyen oldal nyílik meg neki... 😄

Doomista
OMGLOL

<#hehe>

Narxis

Doomista
Ne bántsatok már...lefuttattam minden szart, 2 óra alatt kiirtottam mindent elméletileg...<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Met
akkor a büdös életbe nem látnánk többet<#eplus2><#hehe>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bmate0007
Már teis Avirát használsz?😄

gergely1991
Egyszer már mondtam hogy ittasan ne ülj a gép elé <#hehe>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

bmate0007
De amugy igen, nekemis Avast volt fent, megvoltam vele elégedve, de most Comodozok, ez sem rossz.😄 Szóval nekem eddig ez a 2 progi vált be. Avirát nem szeretem.<#bee1>

#33137: Szóval csak a szokásos.<#wave><#wave><#pias><#pias>

Doomista
Direkt lefuttattam egy csomó vírusos *.exe fájlt ittas állapotban :-(

Pano
Miért nem akarsz avastot? Szerintem az új 5-ös már jó, én bátran ajánlom minden átlagos és haladó felhasználónak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

bmate0007
Vannak, ingyenesek közül még az AVG, de hát arról tudjuk, hogy milyen😄 Illetve még csomó fizetõs, Kaspersky, Norton, F-Secure, G Data, Vipre, Panda, amikhez találhatsz ugyan cracket, de korántsem biztos, hogy jó lesz, vagy nem küldik-e feketelistára. Ezért érdemesebb ingyenes progit használni, megvenni a szoftvert, vagy pedig promó az Avira esetében. Szerintem a lentebb írtakból válassz egyet, vagy próbálgass. Mindenkinek más jön be. A Comodoval kapcsolatban annyit, hogy sokat fog kérdezgetni, szóval azt csak akkor, ha tényleg értesz hozzá.

Jim Morrison
1., avastot nem akarok
2-3., aviraval hadilabon allok, nagyon megszivatott egyszer
4., eset nod32: isten ments
uccso kettot nem ismerem

koszi, de nincs mas? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bmate0007
fatality<#szomoru2>

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

bmate0007
Jim Morrison
Na, most akkor a tesztek szerint melyik a legjobb viirusiirtoo? melyiket erdemes hasznalnom?

bmate0007
Ezeket hogy szedted össze?😄

Doomista

RBJ
ha valakit érdekel , hogyan kell kulcsot beadni a kasperskynél itt egy példa.

USE COMMAND LINE, for exemple
Pres button WIN+R and put

"C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2011\avp.com" addkey "f:\05519855.key"

<#mf2>

Linux Mint 13 Cinnamon

Jó a reklám!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jártál nálam, akkor arra <#pias> egyet.
Narxis
Végzi.

Narxis
Jaja.

Doomista
Nod-ról beszél, már bemásolta a Nod topikba is, majd Pano végzi a dolgát itt...ha végzi.

Pano
nod32