Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
PISOFT ANTIVÍRUS 2011 béta 1 !
Olyan mint ha most kaptam volna meg a karácsonyi ajándékomat!
^^^^^^^^PISOFT TruProtect & PISOFT SmallData forever.^^^^^^^^
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én biztos, de szerintem itt a többség el lenne bármilyen vírusirtóval ha használja a józan eszét és pl. a programok telepítõjét nem a pistike.uw.hu-ról hanem a gyártó honlapjáról töltené. Ez persze csak egy aranyszabály a sok közül....
Egyébként meg általánosságban beszéltem(olvastam errõl egy német cikket), hogy sokszor a user a reklámot fizeti meg annál a vírusirtóknál ahol a marketingre helyezik a hangsúlyt. A fejlesztés és az új technológiák bevezetése másodlagos fontosságú ennél a cégeknél, Symantec már nem is csinál mást csak felvásárolja a kisebb cégeket.
De amit Pista linkelt annál azt nem értem, hogy egy versenyautóra felragasztott Kaspersky matrica ér bármit is? Szerintem baromira nem, de õk tudják. Kaspersky ehelyett ráfeküdhetne arra, hogy legalább böngészõvel jól mûködjön a safe run 64bites rendszeren illetve valami viselkedéselemzõt bele rakhatna ami hatékonyabb(pl. ZoneAlarm Advanced Scan) akár cloud alapon(ezt akarja bevezetni a Comodo a 2011-es termékeibe) akár helyi szinten(ahogy ZoneAlarm csinálja).
Ettõl még nem mondom, hogy a Norton használhatatlan, csak nem jó ez az út amit követnek, és Kaspersky is követi õket. Ne feledjük, hogy ezek fizetõs termékek.
Én feltettem többnek a gépére, de semmit fertõzés nem volt azokban, pedig tudatlanségból mindenféle oldalt felnyítnak, sõt én is használom, és amilyen fertözött linkek itt a fórumba belinkeltetek, én mind felnyítottam, hogy lássam a Norton minõségét, és mindeniket megfogta.
Másoknak sikerûlt megfertõzni NIS mellett a gépet?
Milyen fertõzéseket észleltek/észleltetek?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Am. ez is LOL
Szegény srác, elsõ linknél már milyen oldal nyílik meg neki... 😄
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
#33137: Szóval csak a szokásos.<#wave>#wave><#wave>#wave><#pias>#pias><#pias>#pias>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
2-3., aviraval hadilabon allok, nagyon megszivatott egyszer
4., eset nod32: isten ments
uccso kettot nem ismerem
koszi, de nincs mas? 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
avast! Home (ingyenes)
Avira AntiVir Personal (ingyenes)
Avira AntiVir Premium (fizetõs, de van promó a Hasznos oldalakban)
ESET NOD32 (fizetõs)
Talán még Comodo Internet Security (ingyenes), de ezért lehet seggberugnak a többiek.😄
Még keresésnek Emsisoft Anti-Malware (ingyenes).
USE COMMAND LINE, for exemple
Pres button WIN+R and put
"C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2011\avp.com" addkey "f:\05519855.key"
<#mf2>#mf2>
Linux Mint 13 Cinnamon