bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Hát én ezt nem értem...Kép. Ma csináltam egy scant Hijackthissel, és ez az eredmény.

Amit eddig cselekedtem:

Hijackthissel töröltem az összes X által jelölt folyamatot, majd újraindítottam a rendszeremet, de csak kb. a felét törölte, ezt megismételtem, de a többit harmadszorra se akarja törölni.
    Process Explorer programmal utánanéztem a folyamatoknak, de csak a rendes svchost.exe folyamatokat írja ki, mivel lehet csak azok is futnak, amiknek szintén utánanéztem, de mind1től egyig rendes Windows szolgáltatási folyamatok.

Avirát, Kaspersky Antivirust, Malwarebytest, SuperAntispywaret, a-squaredet lefuttattam, egyik se talált semmit.
    Online scannerekkel is próbálkoztam;
    BitDefender az csak sima quick scan, nem ért sokat...
    Nod scannere nem megy proxy gondok miatt.
    F-Secure-vel lescannoltam, az sem talált semmit.

Pano úrnak szólnék, hogy az --Online keresők-- menüpontban az F-Secure (csak IE!)-t változtassa meg F-Securere, mivel FF alatt is megy. Kasperskynek meg egy ideig nincs, mivel dolgoznak rajta.

Visszatérve...A rendszer egyáltalán nem lassú, gyors mint eddig, és a Feladatkezelőben sem találni gyanús futó folyamatokat...
    Szóval tanácstalan vagyok, de biztos, hogy több fajta AV-t nem fogok futtatni...most szépen visszarakok mindent úgy ahogy volt.