bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Arkon
    Amúgy tényleg jó (lenne).
    Nálam egy napot bírt ki gépen. Alapvetően csak egy bajom volt vele, mégpedig az, hogy betette a Firefox Kiterjesztések közé a G Data Web szűrőt és attól kezdve nagyon belassult a FF. A betöltődések alatt hosszú ideig csak egy fehérséget láttam. Amikor letiltottam majd el is távolítottam a FF-ból ezt a Webszűrőt a probléma megoldódott, de attól kezdve meg a G Data dobálta állandóan a figyelmeztető ablakait. Na itt lett elegem belőle.
    A leszedése sem volt egyszerű, mert a Revoban fél napig kattintgattam a kijelöltek bepipálására. Ennyit nem kattintgattam még egyetlen program leszedéskor sem. Már a végén begörcsölt a csuklóm.
    Na és amikor végre leszedtem attól kezdve meg a BK központ jelezte, hogy bizony ám a G Data még mindig a gépen van, tűzfalastól antivirusostól és másik AV ezért meg fel sem volt hajlandó települni.
    Mindenütt kitakarítottam ahol csak találtam még reg bejegyzést, de nem változott a helyzet. Csak egy Rendszer-visszaállítás segített egy olyan pontra az OP. rendszer visszaállítását, amikor nem volt semmilyen AV a gépemen. Szerencsére és elővigyázatosságból készítettem egy ilyen pontot éppen az ilyen problémák megoldására. Így már rendben lett a dolog.