bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Hát erősen Comodo fanboy, de érdekességnek jók ezek a videók. Persze most se tudta szó nélkül hagyni, hogy a ESS 50MB-ot használ, juuujjjj akkor most mi van?

Tényleg idegesítő pojáca de mégis megnézem az ilyen videókat, nem csak az övéit. Mert nekem nincs kedvem kipróbálni minden terméket.

Tesztnek meg nyilván nem teszt mert nem életszerű, hogy 10-15 kártevő linkre rákattint az ember aztán engedélyezi tűzfalon kapásból.

Ha tudom, hogy gyanús fájlt töltök le akkor használom a termék minden funkcióját annak megállapítására, hogy nem veszélyes-e, pl. Kaspersky Safe run for Applications vagy Safe run-ban futtatom a böngészőt, ZoneAlarm-nál érdekes módon rá tudott kattintani az Advanced Scan-re mindegyik letöltésnél, szóval nem látom nála a logikát. Rákérdeztem, hogy miért nem használja más termékeknél is az ilyen lehetőséget(Avast, Kaspersky sandboxok) és aszondja azok nincsenek bekapcsolva defaulton. Már, hogy a fenébe lehetne "bekapcsolni"??

Persze a Comodo-nál minden alertre Block-ot nyom az ilyen teszteknél, kurvára nem elfogult... ilyen emberek miatt nem kedvelem lassan már a Comodo-t. Mondjuk alapból nem szeretem az olyan antivírusokat amik sokat "pofáznak".