Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Nyugi, én megcsináltam helyetted😛

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Szerintem jó az, lehet bugos még ez az új verzió.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

license valid-nál néha azt írja hogy subscription<#action>
de ha meg bezárom a programot és újra megnyitom akkor meg 3/25/2011-et ír.
Ezt most miért van ? Nem jó a megvásárolt kulcsom ?<#fejvakaras>

Narxis
jeeeeeee<#eljen><#worship><#violent>

Doomista
Ilyen cikket én is írhattam volna 😄

Frissíteni kell a Windowst!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haló!

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
De mindenki!!!!

Doomista
<#ticking><#ticking><#ticking><#ticking><#ticking>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Nem mindenki, de Nárcisz igen 😄

<#wave><#integet2>

Vajon mindenki?
Doomista
"Egyszer mindenki elkövet egy súlyos hibát."

Narxis
Logódíszítés, rég volt, ezért kiprovokáltam. 😄

gergely1991
Elakadás jelzõd van még hozzá csúnya stílusodért?Ez nem néztem ki belõled 😞 CSALÓDTAM BENNED ;(

Pano
De szép sárga elakadásjelzõid vannak 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Narxis
Végre leírta valaki:

A csapat által eddig kiadott, a személyi tûzfalak képességeit gyakran elégtelennek ítélõ felméréseket sokan kritizálják, mert a mindennapi használatban ésszerûtlenül széles körû és szigorú adatszivárgás elleni védelmet várnak el a termékektõl - ami az otthoni felhasználóknak készült megoldásokban erõsen a kezelhetõség rovására menne.

Ezért utálom a tesztjüket és NEM tûzfal teszt hanem HIPS teszt.

Narxis
Én megnéztem, Chip magazinban volt egy hosszabb cikk tûzfalakról és ott ajánlották, kicsit részletesebb teszt ez mint pl. a pcflank vagy a grc.com

Franciára vagy olaszra is átállíthatod a nyelvet. 😛

gergely1991
Engem nem érdekelni nem tudni rendesen deutsch sprechen😄D Akkor mi a fenéért kínai domain végzõdése van és miért nem .de? kicsit gyanús😛PP

Doomista
Sexin nézel ki...😄 Ide azzal a injekcióval !!

Katt ide. <#eplus2>

Narxis
Német a szöveg, még szerencse, hogy megnézted a honlapot. 😊

Narxis
A Comodo Leak Test sose volt tûzfal teszt, ráadásul nehogy már egy másik antivírus cég tesztelje a másikat, az ilyen tesztek nem függetlenek és nem relevánsak.

Doomista
┌∩┐(◕_◕😉┌∩┐

<#hehe>

<#eljen><#taps>

Mégha nem a KIS-t használnám akkor talán kipróbálnám ezt. KIS tûzfala a lefuttatott Comodo Leak Test (CLT.exe) után - nálam alapbeállításnál is - hozta a 290-et a/340-bõl. KISebb finomítással már 320/340 lett. Ez bõven magáért beszél nem? <#vigyor0>

gergely1991
Én ebbõl nem kérni nekem lenni kínai,nem érdekelni szemüveges CD-olvasó?Ocsón adom...

gergely1991
C:\documents and settings\profilnév\Local settings\temp
Itt valamelyik mappába csomagolja(a lemezkarbantartó ezeket is törölheti aszem)

Narxis
Csekkoljátok a tûzfalatok védelmét: http://webscan.security-check.ch

Peetboy
Nekem a másik particiót nem kellett formáznom, mert az mindig tele van, bár annak is jól jönne.
Az egy mappába tényleg belerak többször is install exeket, meg amiket kicsomagol és ott maradnak. Csak jó lenne tudni, hol vannak ezek.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gergely1991
Mondom a System volume csak szemétdombot csinál a merevlemezen pl.:egyes lefutatott és egyéb hozzátartozó állományokat odamásolja más elnevezéssel karakter,szám tartalommal így egy 60mb exe 2-3 szor is bekerülhet (tapasztalat alapján) azt-hiszem ez a mappa a rend-szerhelyreállításhoz kell neki.Sajnos ilyen esetben elõbb utóbb a kettéválasztott partícióból a másikat is formázni kell...

Peetboy
Értem, köszi. Bár a legutóbbi telepítés elött én is a javitással vissza hoztam a halálból a gépet, de aztán az se volt elég.
Az a pár Kbyte kevés ami felszabadult, inkább az zavar, amikor 1 év múlva csak úgy eltünik pár giga hely a 'C-rõl.

gergely1991
A karanténból vissza lehet hozni (olykor kisebb szenvedéssel)de mivel a system volume-ról volt így nem kell, legalább örülj hogy egy pár kb-al több szabad helyed lett...Ami igazán fontos a win mappa(ha onnan egy fontos fájlt törölsz akkor elõfordulhat hogy összeomlik a rendszer akkor meg elég egy javítás funkció)

Peetboy
Már karanténba helyeztem. Onnan vissza lehet amúgy hozni õket? De majd az újrainditásnál kiderül, mi lett és újra végig futtatom a keresõt.
Sokszor volt olyan ha összeomlott a rendszer, bekapcsolva ment a gép, de a köv. inditáskor már nem.

Pano
Törölheted

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Peetboy
Vírusokat talált az Avast a System Volume Information mappában. Ezeket törölhetem, vagy összeomlik a rendszer?

Peetboy
Mindig kiléptet a fórumból, pedig be állitom mindig bejelentkezve marad. Ezt is vírus okozza, vagy azért van, mert beállitottam a böngészõben, ne legyenek elõzmények?

gergely1991
Hidd el akkor nem muszáj😊

Peetboy
A CCleanert használom én is, de az kevés ahhoz. Mindent nem tud kitörölni, akkor ha ilyen könnyü lenne, mindenki sorba tennél fel havonta a demókat.

Nemcsak a registry-bõl kell kitõrölni, hanem még van néhány mappa is a C:-ben.
Én a registry tisztításához a CCleaner-t használom.
Persze, ahogy mondta gergely1991 barátunk, manuálisan is lehet, de tényleg hosszan tartó munka és figyelem is kell.
Peetboy
Oks, köszi.

Akkor szedd le, takaríts ki utána és tedd fel arról a linkrõl amit én betettem az elõbb. Remélem nem valami warezos link volt mert akkor lehet, Kaspersky megorrolt rád és nem engedi többet feltelepíteni magát. Erre nagyon odafigyelnek újabban Eugenek.

Peetboy
Máshonnan, valaki linkelte be.

Innen töltötted le? Mert én innen letöltött KAV/KIS progikat (30 napos trialok) már tettem fel pár gépre is eddig mindig betartották a 30 napot és nem volt velük semmi gond az alatt az idõszak alatt.

Peetboy
Igen 30 napos ez is, pont ezért nem értem, miért írja 2 nap múlva, hogy nincs licence kulcs.

Hali!

Ha a Kaspersky trialt tetted fel az 30 napig teljes értékû (legfeljebb naponta feldobja az ablakot, hogy vedd meg) de annak 30 napig frissülnie kell. Mindenben olyan, a trial ellenére mint a teljes értékû, megvásárolt program. (30 napig természetesen!)

Peetboy
Múlt nap tettem fel a Kaspersky demót, de már azt írja nincs licence kulcs, ezért nem frissül, sõt vírust se írt. Tudtok hozzá valamit?

gergely1991
Ezzel teljesen egyetértek, sõt ha jól emlékszem az egyik terméket kicsit meghosszabbítottam😄D