bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    A helyzet az, hogy a wnpbj1.exe már ki van seperve a rendszerből és még voltak valami szemetek a:

C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\IRK3WTEF\uwormbui[1].gif
    C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\IRK3WTEF\rulk[1].bmp
    C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\IB0HE9QB\qcsuxgju[1].jpg.

C:\WINDOWS\system32\xsvr47.exe@
    C:\WINDOWS\system32\xsvr85.exe@
    C:\WINDOWS\system32\xsvr37.exe@

Ezeket az APSS valahogy kiseperte heurisztikával, és még besegitett eggyel a http://www.threatfire.com/, ami kisepert egy rejtett műveletet a C:\Documents and Settings\<User Profile>\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ és azota megszüntek a xsvr-típusú *.exe

Doomista:
    Azt a kéy fájlt nem törőltem, mert nekem van egy kódolt Windows.zip a D partición, amit már nagyon rég készítettem hobbyból és ott szerepel a termsrv.dll és a conime.exe, az érdekes az, hogy conime.exe úgyanaz a mérete, de a termsrv.dll-nek egy kissé kisebb a mérete a jelenleginek.

termsrv.zip:>termsrv.exe

Még maradott egy gond, amit nem sikerűlt javítani: , másképpen megy a System Restore program.

Ennyi lenne röviden...