bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Én is sok antivírust telepítettem, tőröltem, de még ilyen próblémám nem volt. Az is igaz, hogy mindenik antivírus hagy valamit a registry-ben, de mikor telepítettem új antivírust nem jelzett a régire.
    Egy kivételes eset volt valamikor a BitDefender-rel (antivírus csak), hogy a saját Uninstall tényleg nem tőrölt ki mindent, mert a gép újraindításával a Windows Biztonsági Központ jelzett a BitDefender-re. Ekkor sem használtam egy gyári eltávolítot, hanem feltelepítettem a BitDefender Free kiadást és az Uninstall-jával letőröltem (azért tettem fel a Free kiadást, mert valamikor még használtam scannelésre és mikor letőröltem, nem volt észlelhető többet).

Érdekes, hogy Norton-nal ilyen gond volt, mert én is használtam Norton-t, de eszembe sem jut, hogy mikor letőrlném ilyen gond lenne.
    Álltalában az antivírusok hagynak maguk után olyan dolgokat, hogyha újbol telepíted, akkor a próbaidőszak ne legyem a maximális (15/30/60/90, stb. nap). Ezért nem tőrölnek ki mindent, hogy telepítéskor leellenőrzi, hogyha még volt-e telepítve. Ez is egyfajta védelme a licenszüknek.