bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Laxxa
    Sziasztok, van egy kis problémám és szerintem valami kártevő okozza. A rendszerem WinXP Prof x86 A szitu a köv, valószínű valami messenger photo virust kaptam be ami tacsravágta az msn-t. Ismerőstől jött csak későn kapcsoltam mi is valójában, klikk a linkre és megbolondult az msn. Nem enged aktív partnerrel csevegni, ki bejeltkezik, lemegy a tálcára visszajön stb. Na mondom mondom szupi izzíhatom a az msn photo virus removert, meg is történt de semmit sem talált, ezután spybot -ot majd egy adaware-t izzítottam hátha valami spy okozza de azok sem teláltak semmit. Na mondom ez valami komoly ezért egymás után jöttek a vírusírtók, Nod 4, AVG 9.x, AVAST, majd végezetül Panda. De ezek sem találtak semmit, de a probléma továbbre is fent állt. Na mondom OK legyen Win reinstall, lemez be gomb lenyom és semmi, fekete képernyő. Optika csere de továbbra is ez áll fen. Diagnosztika lemez be, majd a PM Magic 8 kiírja hogy a lemez csak olvasható. Mármint a vinyó és gondolom ezért is nem lép tovább a telepítő sem. A kérdésem a következő, ezt okozhatja vírus? Mármint zárolhatja a vinyót csak olvasásra? Ha igen akkor most mit tegyek, mert már 15 éve foglalkozok PC-vel de még ilyen nem fordult elő, és fogalmam sincs mit tegyek. a segítséget előre is köszönöm.