bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• sznorbi2
    Azért nem vagyok elájulva tőle, meg amúgy sem az az ájuldozós típus vagyok. Egyébként nem mondtam, hogy adnék érte pízt de valószínűleg másért sem!
    Viszont a tűzfala normál fokozatú beállításon azt teljesíti mint a KIS 2-3 napi beállítások közti bújócskázás után.
    A pcflank-en és a grc-n is teszteltem a tűzfalát és teljesen jól teljesített. Mégegyszer írom normálon és semmilyen belenyúlás nincs, míg a KIS-nél ez nem így volt.
    A veszélyes oldalaknál sokkal többet ismer fel mint a KIS no meg tíltja is őket.
    Viszont szinte alig lehet valamit állítani a beállításokon mert olyan kevés a beállítási lehetőség.
    A VT-n amit nem azonosít pl. oldalon levő kártevőt azt az oldalt automatikusan blokkolja.
    Valóban 3 keresőmotort használ az FSIS!
    Érdekes módon mielőtt lepattintottam a KIS-t a gépről rárontottam vele a gépre az részletes heurisztikus vizsgálattal és semmit nem talált, míután az FSIS-t telepítettem teljes frissítés elég sokáig tartott de utána egy ellenőrzés heurisztika nélkül az FSIS-el és furcsa módon talált e kártevőt valami 321.exe címen.
    Nagyon furcsállom mivel még olyan antivirus nem volt a gépen ami a Kaspersky után is talált volna valamit.
    Viszont gondolom amikor visszateszem majd a KIS-t akkor meg az fog kiganyézni az FSIS alól!
    Valószínűleg a 6 hónapot kihasználom, ha nem csinál valami baromságot és utána megy vissza a KIS2010.
    Azért még mindig maradnék az orosz csodánál.
    De azért előtte még fel fogom dobni az Avirát is mert az keltette fel az érdeklődésemet.