bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Egyszerű a dolog...avast 5.0-hoz megjelent egy patch, ami elvileg krekkeli, így full lesz, most én ezt nem tudom, hogy működik e, mert nem próbáltam ki a patchet, mivel nem avastot használok, elvileg az Avast_Pro_5.0_Patch.exe tiszta, a VT és a TE szerint is.
    Ez a gyerek gondolt egyet, és kihasználja ezt a forradalmi dolgot ártalmas célra. Youtubere felrakja az eredeti avast 5.0 patcról készült képet, és egy linket dob rá a kommentre, hogy innen tölthetitek le...csak hogy a linkben tartalmazó/letölthető fájl nem a Avast_Pro_5.0_Patch.exe-t tartalmazza, hanem a Cryped.exe-t, ami tulajdonképpen egy backdoor trójai program, ezt is, mint ahogy a Avast_Pro_5.0_Patch.exe fájlt is a vt szerint csak a symantec detektálja...picit selejt az oldal...de a TE nem hazudik, láthatod te is hogy ez a Cryped.exe mire képes...és hidd el, már is rengeteg ember nyalta be ezt...February 12, 2010-n lett feltöltve, 12 nap telt el, és kedves L7wy barátunk volt hajlandó jelezni a kommentekbe, hogy vírus, 8 perce...most gondolj bele, hogy 12 nap...nem szól senki semmit, hogy vírus....töltik le ezerrel mint az állat, és meg is van a baj.