41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• gergely1991
    ÁÁÁhh 6-an vissza is jeleztek:D
    #28940:TE = ThreatExpert
  • Narxis
    Te se unatkozol, hogy lemented a képet és feltöltöd ahelyett, hogy csak leírnád. xD
  • Arkon
    Tessék. TE rövidítése.

#28942 (Megelőztél?)
    #28941 (Megelőztél?)
  • Narxis
    Threat Expert
  • L7wy
    Threat Expert
  • RBJ
    a TE minek a röviditése most nem kapisgálom.
    kénytelen vagyok a mai nap győztesét kikiáltani a 100 as lista alapján.
    az meg a KAV ÉS KIS.
  • RBJ
    nekem semmi bajom az errőforrás igényével. nálam rendesen hasít a kav.
    nagyon minimális a különbség mondjuk amit látok mondjuk avira kav vagy avast kav között. gondolom ez nagyban hardver függő is.

• Doomista
    Egyszerű a dolog...avast 5.0-hoz megjelent egy patch, ami elvileg krekkeli, így full lesz, most én ezt nem tudom, hogy működik e, mert nem próbáltam ki a patchet, mivel nem avastot használok, elvileg az Avast_Pro_5.0_Patch.exe tiszta, a VT és a TE szerint is.
    Ez a gyerek gondolt egyet, és kihasználja ezt a forradalmi dolgot ártalmas célra. Youtubere felrakja az eredeti avast 5.0 patcról készült képet, és egy linket dob rá a kommentre, hogy innen tölthetitek le...csak hogy a linkben tartalmazó/letölthető fájl nem a Avast_Pro_5.0_Patch.exe-t tartalmazza, hanem a Cryped.exe-t, ami tulajdonképpen egy backdoor trójai program, ezt is, mint ahogy a Avast_Pro_5.0_Patch.exe fájlt is a vt szerint csak a symantec detektálja...picit selejt az oldal...de a TE nem hazudik, láthatod te is hogy ez a Cryped.exe mire képes...és hidd el, már is rengeteg ember nyalta be ezt...February 12, 2010-n lett feltöltve, 12 nap telt el, és kedves L7wy barátunk volt hajlandó jelezni a kommentekbe, hogy vírus, 8 perce...most gondolj bele, hogy 12 nap...nem szól senki semmit, hogy vírus....töltik le ezerrel mint az állat, és meg is van a baj.
  • Szottar
    Másik fórumon (állítólag) MSE 31-et hagyott meg.
    A NAGY Norton "" meg 16-ot hagyott meg.
  • L7wy
    virus...
  • L7wy
    Én már írtam kommentet, de nem tudom hol, hogy kéne jelenteni...
  • RBJ
    akkor most a narxis által feltett patch nem jó ?
    szerintem tiszta se a kav , malwarebyte, hitman se jelez semmit rá.
  • Doomista
    Közben megnéztem én is azt a linket, csak a 2 féle ikon és méret miatt hittem azt amit...
    Akkor egyértelmű, hogy mire ment ki a játék ez által. Vagy nem? Szólni kell, és törlik...
  • L7wy
    HA viccből mondtad akkor semmi :P amúgy tényleg ez a link van a videónál amit Narxis linkelt......
  • L7wy
    Avira is fogja... VT elég fura...
  • Narxis
    Durva
  • Doomista
    Avast 5.0 pro patchról a TE.
    Nyilván valamit összekevertél Narxis ? :D
  • Doomista
    Hát ez a "Cryped" ikonja nem olyan, mint a videón láthatóé, olyat találtam aminek pont olyan az ikonja mint ami a videón szerepel, innen letölthető. Az egyiknek a "patch" program mérete 136 kb, míg a másiknak 355 kb...másik fajtát is csak a symantec detektálj a vt szerint.

Viszont TE alapján a "Cryped.exe"...click.
    Akkor ezek szerint kurvára nem téves riasztás :D

• Narxis
    Hogyan patcheljük meg Avast 5-öt youtube vide

Leírásban szereplő patch

Téves riasztás-e?

VT

• Narxis
    Jaja. xD

• Doomista
    Na ne már, te is kezded?
    Olcsó játék kockáknak?
  • Narxis
    haha :D

• Doomista
    Erre a Trusteer Rapport programra meg csak annyit, hogy...gz symantec.
  • Doomista
    http://www.virushirado.hu/hirek_tart.php?id=1597
    http://biztonsagportal.hu/ingyenes-vedelem-banki-ugyfelek-szamara.html
    http://biztonsagportal.hu/hadra-foghato-a-symantec-netbackup-7-szoftver.html
  • Möbiusz
  • Narxis
    Zsír.

• Arkon
    Ha százas valóban a fájl tartalma, akkor nálam (valamiért) nem jön ki a száz.
    KIS 9.0.0.736 >> Link. Vizsgálat után piros maradt és közölte, hogy a számítógépen vannak még néhányan (pontosan még négyet karanténba vágott ezeken felül) amikhez beavatkozás szükségeltetik. Magyarra fordítva mindezt Kaspersky-ről, kért egy újraindítást, oszt aztán ezzel teljességgel meg is oldotta a rábízott feladatot.
    Részemről ennyi.

• Narxis
    Szerintem ilyen jó ideig nem lesz, nem látok ezirányú lépéseket...
  • Pano
    Én a mai napig azt mondom, hogy a Kaspersky a legjobb antivir cucc, detektálásba meg eltávolításba egyaránt. Szerintem.
    Csak a csomagolással van gond. Olyan, mint a 9 ezer és a 18 ezer forintos cipő esete. Mindegyik cipő, de mégse ugyan az komfortra, amikor hordani kell.
    Ha végre tudnának mondjuk egy olyan erőforrásszinten összehozni, mint mondjuk az avast, avira, akkor úgy tarolnának, mint a sz*r. Szerintem...
  • bojti
    Én nem azt mondtam , csak jó lenne látni eredményeket is .
  • Narxis
    Másik fórumon nem értenek hozzá.
  • bojti
    Valaki tesztelje már le legyen szíves Emesével is , mert a másik fórumon annyira istenítik ( ahogy az Internet Explorert is lol) ! Biztos jobb , mint a többi :)
  • RBJ
    100 kártevőkből. KAV
    KAV találat
    ennyi maradt
  • Krystalx
    ilyen "szép" összhangot is ritkán látni /egy kivétel/
    ez akkor valószínű h nem false
  • Coronita21
    link
    vt
  • Coronita21
    Szerintem ez jó eredmény, következő frissitésnél eresszrá egy vizsgálatot a megmaradt fájlokra.
  • me and a monkey
    Hülyeséget írtam: 78+6 = 84 vírus a vége.
  • me and a monkey
    Egyébként minél később vizsgálja valaki a vírusmintákat annál jobb eredményt hozhat.
    Nekem sz@rakodott a frissítése az ESS-nek (magazinos kód)és először 80 vírust detektált az ESS.
    Ekkor vettem észre, hogy tegnapi az adatbázis még, kódot cseréltem, frissítettem és "ráeresztettem" a maradékra. Még 6 vírust talált ily módon, szóval akár 1 óra múlva már nagyságrendekkel jobb eredmények születhetnek, az egyidejű tesztelés lenne az igazi.
  • Coronita21
  • L7wy
    Avira eredménye: kattints a linkre
    Megmagadt fájlok: kattints a linkre