Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
win xp-m van még 😊
köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Doomista
Erre van a NOD topik, hm?!! 😄DD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

me and a monkey
ja, elfelejtettem. Ha már Nod, akkor ESS
Ebben van tûzfal, automatán hagyva sosem kérdez csak teszi a dolgát.Bõven elég.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
W7 saját tûzfala. Nem kell több.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Wreck86
Sziasztok!
Tudnátok egy megbízható és egyszerû felhasználó által is kezelhetõ tûzfalat nod32 mellé?
köszönöm!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Polonic
Avast is fogja:

Doomista
Nem is kell értened.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

qetuol
pc humorból

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

gergely1991
csak azt nem értem a frame blokolása miért nincs bejelölve?Mert keretben is töltõdhet vírus pl.:refresh segítségivel(ahogy látom itt nem olyan rég már leíródott egy példa😊 ).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Tudom miért nyitottad fel teeeeeeeeeeeeeeee!
Itt van, mit használ ki.

Én csak azért nyítottam fel, hogy lássam a NIS reagálását.
Doomista
En mondtam, hogy ovatosan, elegge veszelyes.
Egy orosz domainrol probal levadaszni tovabbi futtatható kodokat.

Na csak azért. Mert már kezdtem aggódni érted...<#vigyor><#pias>

Doomista
Ez végül is nem az én helységem, hanem az egyik családtagé 😊
De meg kell hagyni, jól nyomja. Aztán majd pár hónap múlva érezni fogja a szemeit.

Köszi de van egy problem. Eddig is minden ugyan így volt nálam beállítva mint ahogy a Te képeiden is látható.<#vigyor0> Összehasonlítottam.

Ez a felvétel retusált? Csak azért kérdezem, mert az ablakodban olyasmi van ami nem illik oda/hozzád. <#nyes>
(PET palack) <#vigyor>

Így mûködnek a netes videók is, pl.: Youtube, mert azokat alapból blokkolja ?

Doomista
Jól nyomom ? 😄😄😄D:.d

Doomista
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuu árgágrárgrággárgrárgárgá

Doomista
Csak azért csevegtem hogy idõt nyerjek, mert össze kellet vagdosnom meg raknom meg print screenelnem a képeket, hát íme:

Nagyon köszönöm a segítõ szándékodat, de nem kérhetek ilyen nagy munkát Tõled.<#pias> A FF nálam egyébként csak a harmadik számú versenyzõ. Ritkán van használatban és most is csak azért próbálkoztam vele mert írtad, hogy a NoScript megfogta.

Doomista
Akarod hogy minden egyes menürõl készítsek neked képet, és akkor az szerint állítsd be ?

Óhhh nagyon köszönöm. Ez látod az eszembe sem jutott. <#nyes>

Már azt hittem, hogy a NoScript névjegyénél.<#vigyor>

Doomista
A NoScript beállításokba.

Hol tudom ezt beállítani?

Doomista
Nincs beállítva rendesen, ennyire egyszerû 😊

Hát akkor nálam valami hiba lehet, mert FF-ben a NoScript meg sem mukkan rá pedig aktiv. <#fejvakaras> Ott is csak a Kaspersky fogja.

Doomista
Hát ezzel azért most tényleg óvatosan...NoScript elég rá.

#26011 <#eljen>

Narxis
Vírus: Trojan.JS.QAF (Engine A), JS:Illredir-B (Engine 😎

A webtartalom töltése során vírust találtam.

Cím: www.bkv.hu

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista

False!<#eplus2><#integet2><#pias>

Doomista

Doomista

gergely1991
Nálam az egyik projektemet jelezte az avira(egészen a következõ frissítésig) Dühös voltam rájuk....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nandorb
kuldok 1filet atkell javitani rajta vmit. majd megirom mit...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
Eléggé...

Doomista
Ez bizony válasz volt 😄
Amúgy nem írtam vírust, én csak 3 nyelven tudok 😞( De azok közül egyikben sem lehet vírust írni 😞

A tudással nõ a kételkedés is...

nandorb
scripthez ertesz-e?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Krystalx
azt írtam h "gyûlölöm aki elkezdte terjeszteni a vírusokat és akik írják..."
azokra gondoltam ,akik terjesztik össze vissza a világban,ilyen célra írják ,h idegen emberek gépét tegyék tönkre.

ha vki tud vírust írni ,arra felnézek a tudása miatt...sõt akkor is ha képes ártani ezzel olyannak,aki megérdemli, mert pl kicseszett vele. vagy személyes ok. szeretem a crackereket és a hackereket is ! mindig is szerettem volna egy olyan barátot !😄 de csak a saját ügyeim miatt.
Azokat a kis köcsögök ítélem el, akik tönkreteszik a netet és mindenféle oldalt,programot megfertõznek, mert így akarnak istent játszani és ezt úgy teszik h közben szétcseszik a netet és mindenféle ember gépét is.

ezzel sztem a kérdésedre is válaszoltam 😊<#puszis>

A tudással nő a kételkedés is...

gergely1991
Csatlakozhatok?XD

Doomista
Elõször is TÉK!
😄D

Másodszor meg én is írtam vírust, akkor most utálsz ?😄

Krystalx
tanítani ? de én utálok ilyennel foglalkozni <#miaz>, csaj vagyok engem csak a kééényszer miatt érdekel ez a sok "szarság", gyûlölöm aki elkezdte terjeszteni a vírusokat és akik írják...
a barátaim is olyanok h még egy cd-sem tudnának megírni. én csak azt akarom h normálisan tudjam használni a gépet, de még pl apám gépével is én foglalkozzam ? annyi türelmem már nincs.<#hawaii>

gergely1991
Nálam az jön le(a keretes részbõl) ha nem telepíted a szükséges drivert akkor nem lesz a sandboxie engedélyezve.
"különben ez volt az szöveg./system-level driver/.írja h le kell állítani minden védelmet, mert az gondot okozhat. "
Ez általában azért van mert valami false riasztás beadhat(de azért jobb ha a víruskergetõre hallgatunk vagy gyanakszunk)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ó a jó öreg Nsis telepítõ program😊

Doomista
Tanítsd õket mester <#hehe>

Krystalx
igazad van...jelenleg /még/ nem magam miatt próbálgatok ilyen programokat. a család többi tagja miatt érdekelt volna ez is. gyakran elmondom nekik, hogy mire figyeljenek, mire nem szabad kattintani...de egy idõsebb ember, aki nem a számítástechnika világában nõtt fel,kicsit figyelmetlenebb lehet. én meg nem lehetek mindig mellettük.
/viszont létfontosságú h netezzenek pl a vállalkozásuk miatt/

Doomista
Csak hogy tisztázzuk, és ismét ne felejtsük el, hisz te is kezdesz egy külön program felé hajlani. Feleslegesül.
1. Ilyen programot csak akkor érdemes feltenni egy rendszerre, ha virust akar az ember rajta keresztül futtatni.
2. Vírusok teljes tesztelésére a virtuális rendszer a megoldás.
3. Az én véleményem az, hogy egy normális tudással rendelkezõ embernek nincs szüksége ilyen programhoz ahhoz, hogy biztonságban internetezhessen. Ez kis csak egy lehetõség a sok közül, hogy biztonságosan internetezhessünk, és vírusmentesen használjuk rendszerünket. Elvégre láthatjuk, pont mi, hogy mennyi lehetõséget adnak a felhasználónak ahhoz, hogy biztonságban érezze magát egy adott rendszeren belül, pedig hiába ez a sok féle program, ha maga az ember a leggyengébb láncszem.
És ennyi, itt a vége, ez a lényeg.

Krystalx
srácok ,akkor senki a Faronics Deep Freeze-re ?

Krystalx
azt hittem már engem nevetsz ki, mert nem tetszik ez a kiírás.
én sem szerethetek mindent 😄 te is tudod milyen sok program van ,ami szétcseszheti a rendszert.
Peace

különben ez volt az szöveg./system-level driver/.írja h le kell állítani minden védelmet, mert az gondot okozhat. és ez nem tetszett, a BD-t pl le sem lehet állítani. max az aktív védelmet,de attól még ugyanúgy fut stb.
és ez kavarhatott volna be, de most látom restart után elvileg ugyanúgy szabályosan /vagy nem/ el lehet akkor is távolítani a progit.