bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Pano
    Na jó, egye fene válaszolok. Tudod, ez a "mert más leszar engem én is leszarok másokat" hozzáállás nem vezet jóra és szerintem merő bunkóság. Nem azzal volt a baj, hogy videót osztasz meg, hanem azzal, AHOGYAN megosztod. Azzal se lesz baj, ha néha-néha beteszel egy-egy darabot, csak ne többet egyszerre. Nagy nehézség linkelni? Linkelni előbb linkeled be a videót, mint beágyazod.
    Nem akarok a jó dolgok gyilkosa lenni, akár mennyire magát az ördögöt látod bennem. Kell egy rendszer, ami szerint vezetjük a topicot. Ez nem gumiszoba, vagy mi a fene az az őrjöngős topic.

Megszavaztátok anno, hogy vigyem a hátamon a házigazda szerepét, csinálom. Most meg az a baj, hogy bizonyos szabályokat KÉREK betartani, ehelyett nekiállunk itt kén köves poklot ordibálni. Tessék, átadom neked nagyon szívesen ezt a posztot, csináld, ha ennyire nem vagy megelégedve. Már rég nem járnék ide, ha nem lenne ez, amit elvállaltam.

Az, meg hogy azzal dobálózol, biztos azért, mert nő vagy, hát no comment. A korod ellenére kicsit lehetne több eszed is, mielőtt ilyen butaságokat leírsz, ráadásul többször.