Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért is vannak olyan antivírusok, amiket pendrivere lehet telepíteni.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Armin & Ayu fan
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
http://images.netbag.hu/20091227/13415013647.jpg
G Data AntiVirus 2010 a hozzáférést ezen a weblapon megtagadta.
Az oldal fertõzött kódot tartalmaz: Trojan.JS.Iframe.ADL (Engine A), HTML:Iframe-gen (Engine 😎.
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!
További szép napot. <#integet2>#integet2>
Köszönöm Narxis.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
In order not to compromise your security, this page will not be accessed
A virus or unwanted program has been detected
in the HTTP data on the requested page.
Requested URL: http://a.deviantart.net/avatars/a/m/amy0121.jpg
Information Contains recognition pattern of the HTML/Infected.WebPage.Gen HTML script virus
Generated by AntiVir WebGuard 9.0.5.0, AVE 8.2.1.122, VDF 7.10.2.75
Armin & Ayu fan
Más: megnéznéd mit lép erre az AVIRA?
http://a.deviantart.net/avatars/a/m/amy0121.jpg
(másik fórumon találtam elõbb) Fertõzött a képfájl, NIS szerint csk az oldal maga fertõzött a képek nem, (ez gyenge védekezés a részérõl szerintem) de Kaspersky nálam is jelzett rá azonnal és tiltotta is. És nem az oldalt!
Köszi.<#vigyor0>#vigyor0>
http://www.sunbeltsecurity.com/Submit.aspx?type=submitThreat&cs=CBC13D0C3CD1A677D45D4A0825C756EA
Sajna csak így tudom, mert közvetlen linket a 30 napos idõkorlát miatt még nem tudok betenni.
Kaspersky max. 2 óránként ad ki egy újabb idõbélyeges szignatura adatbázist, de inkább jellemzõ rájuk a kevesebb mint 2 órás idõintervallum.
vipre legújabb adatbázisának számára és idejére lennék kíváncsi .
találtam valami patch ot de még nem láttam fríssiteni ma a vipre t.
Linux Mint 13 Cinnamon
Még egyszer jelzem, hogy minden 10 percben frissít! Kaspersky-ék láthatóan nem nagyon pihentek az ünnepek alatt.(sem)<#vigyor0>#vigyor0>
#25449 <#pias>#pias><#wave>#wave>
azért nagyon köszi a választ. most youtube-os videókat nézek a forcefield-rõl...
A tudással nő a kételkedés is...
Am. mindent ugyanoda tölt le ahova te beállítottad a böngészõben, csak letöltés elõtt futtathatod a fájlt egy virtuális környezetben, bár ehhez már lehet kell az AV része is. Önmagában a ForceField-et nem próbáltam sose. Olyan Antivirusok mellé jó amelyeknek nincs webvédelme(Comodo, Vipre?). G Data-nál bezavar a böngészésbe, nagyon lassú lesz. Kaspersky mellett ki se mertem próbálni, anélkül is lassú volt a böngészés akkor...
Azt szeretném kérdezni ,attól ,aki már próbálta . mennyire nyúl bele a firefox beállításaiba ? pl tárolt jelszavak megmaradnak ? azok a file-ok ,amiket én szeretnék letölteni, azt hogyan és hova menti ? vagy ez csak annyit változtat h rákérdez letöltés elõtt ?
A tudással nő a kételkedés is...
de nem is tudtam , hogy már kint van a vipre prémium.
Linux Mint 13 Cinnamon
Akár én is csinálnék egy ilyen kiegészítõt(FF-ben)
Csak az nem tudom hogy kezdjek hozzá(egy pár gyanús url-el rendelkezek ) <#fejvakaras>#fejvakaras>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
vagy csak a trial reseter van?
Linux Mint 13 Cinnamon
Meg is nézem a Zónát akkor...
Alap://////Avira_9/PcToolsFirewall_6/ASquared_4.5////// Ezen_Felül:NIS/KIS/_A-Z
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#violent>#violent><#pias>#pias>
Van a Sandboxie, az maga a teljes program, és erre irányult rá a többi Sandbox "program rész", amiket már antivírusokban találhatunk meg, mint például a Kaspersky, Zone Alarm.
Jól idõzítettem <#zavart2>#zavart2>
Az Volna a Kérdésem Sandbox Programba melyiket használjátok vagy volt-e már dolgotok ilyennel ha igen akkor melyiket ajánlanátok?? Köszi
Ha ráviszed az egeret az orára, akkor megjelenik a dátum és a nap egy kis bubórékban.