41135
bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• RBJ
    jujj de ki lett szerkesztve a hozzászólásom.
    de azt mondom én is igyunk egyet és nincs gond. szarból csinálunk sokszor elefántot.
  • gergely1991
    " és maradhat a régi tökéletes csapat. "
    Most már csak volt...

• L7wy
    Szerintem se menjen senki, hanem inkább hozzunk létre egy topik szabályzatot, ami alapján nem lesznek félreértések...
  • Doomista
    Ne már gyerekek, ne menjen el senki :( Te se menjél el :( Senki :(
  • gergely1991
    Meg ne próbáld különben szólok Doom kollegának hogy hozzon sört én megkötözlek mint kötözött sonkát és addig nyomjuk le a tölcséren keresztül beléd a sört amíg jó kedv mellett nem gondolod meg magad....
  • Krystalx
    és még én vagyok gyerekes...nézd meg mi lett egy hsz-ből , ami sztem nem volt durva se lebaszós...inkább szomorú volt.[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1182155842&no=28448]#28448[/URL]
    ha ez bánt vagy a személyem , akkor inkább nem írok ide többet , és maradhat a régi tökéletes csapat.
    bye
  • simon7012
    Krystalx csajosoan hisztis,de így szeretjük a nőket nem?
  • gergely1991
    Lemondasz?
  • simon7012
    Ez így nem jó,nagyon nem jó.....
  • Doomista
    Te vagy ennek a topiknak a házigazdája, és az is maradsz, nincs semmi gond, igyunk egy erőset, és felejtsük el az eddig gondokat.
  • Pano
    Rendben.. szóval a lényeg. Kérlek titeket, hogy szavazzatok meg valakit házigazdának, átadom. Nekem erre nincs szükségem. Van elég ilyen szarságom minden egyes nap az egyik chaten moderátorként, amit olvashatok.

Mindenképpen válasszatok valakit, mert én nem fogok már itt alakítani. Vagy házigazda nélkül maradtok. Csak, hogy MISS KRYSTALX lelki békéje megnyugvást nyerjen.
    Ha megvan az ember, akkor a modiknak, erre a HSZ-re hivatkozva szóljatok, hogy a megszavazott embernek átadom a "jogokat".
  • Pano
    Nem tudok szerkeszteni, csak törölni. Meg olvasd el légyszíves még egyszer amit írtam a "másoknak nem szóltál" dologgal kapcsolatban.
  • Krystalx
    nem jellemző rám h ok nélkül bunkó legyek...te voltál az ( szerkeszteni is lehet nem csak törölni. vagy szólni h máskor ne így csináljam hanem linkeljek...)
    szombat hajnalban nem hiszem h munkahelyes idegen arcok néznek be.
    nem érdekel ha törölsz bármit is ,csak mivel feltűnt h mások képeit és videóit nem szoktad törölni, vmi indokot kerestem h miért pont az enyémet és mivel én vagyok itt egyedül csaj, mi másra gondolhattam volna ? pl h nem tetszik a logó-m vagy a nevem ???
    a lényeg h mindent meg lehet beszélni vagy lehet figyelmeztetni is. értek én abból is...
    jó éjt !

• Pano
    Na jó, egye fene válaszolok. Tudod, ez a "mert más leszar engem én is leszarok másokat" hozzáállás nem vezet jóra és szerintem merő bunkóság. Nem azzal volt a baj, hogy videót osztasz meg, hanem azzal, AHOGYAN megosztod. Azzal se lesz baj, ha néha-néha beteszel egy-egy darabot, csak ne többet egyszerre. Nagy nehézség linkelni? Linkelni előbb linkeled be a videót, mint beágyazod.
    Nem akarok a jó dolgok gyilkosa lenni, akár mennyire magát az ördögöt látod bennem. Kell egy rendszer, ami szerint vezetjük a topicot. Ez nem gumiszoba, vagy mi a fene az az őrjöngős topic.

Megszavaztátok anno, hogy vigyem a hátamon a házigazda szerepét, csinálom. Most meg az a baj, hogy bizonyos szabályokat KÉREK betartani, ehelyett nekiállunk itt kén köves poklot ordibálni. Tessék, átadom neked nagyon szívesen ezt a posztot, csináld, ha ennyire nem vagy megelégedve. Már rég nem járnék ide, ha nem lenne ez, amit elvállaltam.

Az, meg hogy azzal dobálózol, biztos azért, mert nő vagy, hát no comment. A korod ellenére kicsit lehetne több eszed is, mielőtt ilyen butaságokat leírsz, ráadásul többször.
  • Krystalx
    ezt én is írhatnám neki csak más értelemben
  • nandorb
    lol,nekem nem fizzetsz?:)
  • Doomista
    Hát hallod, szerencséd hogy nem ismersz személyesen...ha barátom lennél személyesen, nem lenne ilyen gondod :)))
  • Pano
    Jól olvastad, nem iszom alkoholt már 6 éve :)
  • Pano
    úgy néz ki mégis csak tovább hisztizel :)
  • Krystalx
    pedig néha nem ártana lazulásnak...és akkor nem lennél ennyire szigorú a csajokkal
  • L7wy
    +1 Krystalx mellett
    szerintem jogos :)
  • Krystalx
    mi van basszki szar napod van ma ? ha ez nem kép ,akkor maradhat is mint a többieké IGAZ ??
    ki az a kry - cry akart lenni ? / most én is becézgesselek ?/
    figy , pár hete sg-n is volt olyan reklám vagy vmi szar, ami egy idő után nálam is zabálta a cpu-t. a legtöbb oldal fullon van ilyenekkel...és ki nem szarja le h nálam mi van ? ha leszólom a flasht mert szar ,akkor azt mondják dobjam ki a gépemet ,mert a többmagos új procikat nem zavarja. akkor én miért ne szarnám le ha vkit 2 db kis videó zavar ? akiknek betettem nem panaszkodtak. és azért tettem ,mert máskor is volt itt videó ,gondoltam ,akkor nekem is lehet...
    többet nem fogok!!!
  • gergely1991
    "1.- Munkahelyi gépek 99%-án korlátozott fiók van, amin nem lehet telepíteni."
    Munka helyett mással foglalkozni? ejnye-ejnye
  • Doomista
    Hogy mit írtál az előbb ????? Ezt ismételd meg....de úgy, hogy én is értsem. És ne sértődjek meg.
  • Pano
    NEm iszom alkoholt, de köszi :)
  • Pano
    1.- Munkahelyi gépek 99%-án korlátozott fiók van, amin nem lehet telepíteni. 2.- Munkahelyi rendszergazdák 98%-a egy szakbarbár, szoftveresen debill őstulok, meg lusta mint 6 állatkerti lajhár :)
  • Doomista
    Nincs kedved velem bebaszni az egyik este ? Én állom a köröket.
  • Pano
    Kép? Én képet nem töröltem bocs :)
    Jajj Kry, ne hisztizz légyszíves
  • Doomista
    :D:DD:D
    De hát a tej a jó, ha valami erőset iszol, ezt be kell ismerned :(:(
  • L7wy
    Nem iszok ilyen szarságokat :D hagyd már a tejet XD :D
  • Doomista
    Akkor kecsketejet malátával izésítve.
  • L7wy
    Hát nem tudom mire gondolsz :D Én már csak White russia-t szoktam inni meg Nesquik-es tehén tejet XD De hogy anyatej, az nem, semmiféleképp
  • Doomista
    Anyatejet ittál rá ha én mondom bazd+ :))))))))))
  • L7wy
    Ivott a fene anyatejet XD
  • Doomista
  • Doomista
    Azért tovább is mesélhetted volna...ittál rá anyatejet, és elmúlt a kínzó fájdalom a torkodban.
  • Doomista
    Hehe, nem hiába hívják "véresnek" :D
    Ezt szokták vodka helyett 80%-os piros abszinttal is (pl red absinthe tunel félével) az után már torkod se lesz ;D
  • L7wy
    Biztos valami tuti kis koktélt, uhh én tegnap ittam bloody maryt, hú égette a torkom rendesen XD jól meg volt borsozva meg sózva XD
  • Doomista
    Mit ittál? :D
  • Krystalx
    úgy tettem be, h nem indultak el maguktól a videók. olyankor nálam nem terheli a rendszert,se a netet...hm / megértem ám, csak hajnal+ szombat , most miért nem maradhatott volna estig pl ? /
    és a kép ? az nem mozgott...
    mind1 nem szeretsz és kész