bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Mi irritáló benne? xD Amúgy jah. :D

De nem régóta van ZA Extreme Security, úgy emlékszem 2009-es volt az első, én a 2010-est próbáltam ki tavaly ősszel amikor G Data blokkolta Steames játékaim és már akkor is nagyon tetszett ez az egész virtualizált böngésző dolog csak akkor még nálam nagyon bugos volt Win 7-en. De mostanra kijavították teljesen, még 1-2 dolog van, de nem vészes, pedig a legfrissebb beta verziót használom(itt úgy van, hogy folyamatosan megy beta tesztelés, de ezek nem olyan béták, hogy teljesen új program, csak a kódot finomítják).

Kaspersky-nél a Safe run nem valami jó 64biten pedig az is tetszett. Ha valamilyen összetettebb, java-s, flashes oldalt nyitottam meg benne akkor nemes egyszerűséggel bezárta a böngészőt, de persze figyelmeztet is indításnál, hohy 64biten nem teljes értékű. Itt meg Zone Alarm-nál 64biten is megy minden. Aztán ott a Kaspersky HIPS-e, sokan javasolják, hogy úgy állítsuk be, hogy Untrusted csoportba tegye az ismeretlen folyamatokat/programokat. Na most ezzel az a baj, hogy szinte mindig, mindent blokkolt. Tényleg biztonságos, csak baromi idegesítő. :D Zone Alarm-nál is van hasonló csak defaulton nincs ilyen szigorúra beállítva.