Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerk.: MBAM=Malwarebytes Anti malware.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Köszi szépen, bár szerintem reinstall lesz belõle... :S
Amúgy fent van nekem a NOD32, frissíti magát mindig, de ez nem igazán nyújt védelmet pl a trójai vírus ellen... Van valami jó program, ami - akár a NOD mellett, akár helyette - megfelelõen védené a gépet?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Alap://////Avira_9/PcToolsFirewall_6/ASquared_4.5////// Ezen_Felül:NIS/KIS/_A-Z

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Hello, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
Sajnos kaptam karácsonyra trójait... :S
A system mappában jelzi õket a NOD32 (4-es verzió), de azt írja, nem lehetséges a tisztítás.
Valami rootkit.kryptas trójai a neve.
Nem tudtok valami hatásos és teljes (ingyenes - mert sokszor csak megvizsgálja a gépem, aztán felajánlja, hogy megtisztítja, ha megveszem a terméket...) irtót, amivel megoldhatnám a problémám?
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kellemes Ünnepeket és Vírus mentes Jövõ évet Muahahah !!!
(prohardver by:greenebola)
Kijött az Antivírusból is a Béta verzió hajrá(HZoli87)
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
btw,Bodog Karit mindenkinek!!!
ja narxis nem birok belogolni hogy jatszak command & conquer betat az EA Accountra...
gamerNOOB 😄 nándi
ráraktam az avira t de érezhetõen fogja az is a gépet. /asszonyé/
Linux Mint 13 Cinnamon
Biztos, hogy fals, mert a "szemünk fénye" a leg újabb csillag (Symantec) nem jelzett rá. Tehát ebbõl következõen ez tuti, hogy fals. <#nyes>#nyes>
estére.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én nekem semmi bajom az Avastal, és igaz, ezt kell ajánlani mint ingyenes-nem rendszerzabáló-jó védelmet nyújtó antivírus szoftvert. Na meg persze hogy Avirát nyalom mindig az újoncoknak, az sem azért hogy minél többen használják az Avirát, csak próbálom minél több magyarnak megmutatni hogy az Avira is egy jó antivírus, attól függetlenül, hogy nem reklámozza magát, így jóval kevesebben ismerik, és persze nem hírhedt a saját kiadott híreivel, tanácsaival, cikkeivel
Ennyi. Ez is Jogos, szrtm.
-nem power user, ergo nincs szükség maximális védelemre, persze mindig jó ha az ember a (egyik) legjobb vírusirtót használja, de itt ez párosulni fog egy kis zaklatással a program részérõl, kérdezgetni fog, fõleg FP-k miatt
-ha már kérdez akkor magyarul kérdezze
-Avast 1 éves ingyenes kulcsot ad, Avirahoz 3 havonta le kell szedni neki az új kulcsot, ami nekünk pofon egyszerû, de lehet õ nem akar bajlódni vele
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Most mindegyiken Avira free van. Várom a fejleményeket...
Az enyémen továbbra is Avast van, ha továbbra sem lesz gond vele akkor ráfogom hogy user error volt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De akkor nem hozni a haverjaidat ! Mert ha õket hozod, akkor õk hozzák az õk haverjait, és így telt házibuli lesz 😞
akkor mék hozzád. ingyen pia?😄
Ám én nyitva vagyok 😄Dd