Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Ja, azt hittem azt csak arra a problémámra írta... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
1 hozzászólással visszább próbálj olvasgatni esetleg 😊

szerk.: MBAM=Malwarebytes Anti malware.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Japep

Köszi szépen, bár szerintem reinstall lesz belõle... :S

Amúgy fent van nekem a NOD32, frissíti magát mindig, de ez nem igazán nyújt védelmet pl a trójai vírus ellen... Van valami jó program, ami - akár a NOD mellett, akár helyette - megfelelõen védené a gépet?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MrAviraMan
MBAM és ASQUARED Mind a 2 Ingyenes az elsõ Kis adatbázissal Nagyobb Kártevõkre Speciálódott a másik Nagy Adatbázissal Bír!!!!!!!!

Alap://////Avira_9/PcToolsFirewall_6/ASquared_4.5////// Ezen_Felül:NIS/KIS/_A-Z

Narxis
looool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Az bizony kemény. Kaspersky Virus Removal Tool-t próbáld.

Japep

Hello, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek.

Sajnos kaptam karácsonyra trójait... :S
A system mappában jelzi õket a NOD32 (4-es verzió), de azt írja, nem lehetséges a tisztítás.
Valami rootkit.kryptas trójai a neve.

Nem tudtok valami hatásos és teljes (ingyenes - mert sokszor csak megvizsgálja a gépem, aztán felajánlja, hogy megtisztítja, ha megveszem a terméket...) irtót, amivel megoldhatnám a problémám?

Köszi elõre is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Én maradok a 9-es stabil verziónál 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MrAviraMan
Hoooppp itt nem lehet szerkeszteni utólag muhahah hmmm
Kellemes Ünnepeket és Vírus mentes Jövõ évet Muahahah !!!
(prohardver by:greenebola)

MrAviraMan
AviraSecuritySuite10Beta[/l]
SecuritySuite10Key[/l]
AviraAntivirus10Beta[/l]
Antivirus10Key[/l]

Kijött az Antivírusból is a Béta verzió hajrá(HZoli87)

Narxis
<#eljen>

L7wy
Hát szerintem meg ted fel G-DATA-t, majd Avirát, és dönts a 2 közül melyik felel meg jobban.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Andr0
akkor szerintem átváltok rá😉 köszi szépen

Armin & Ayu fan

Doomista
2 motorjával nem gyenge az szent, a legjobbak között állja meg helyét.

Andr0
ez a G-data ez mennyire jó? kaspersky van msot fent de már cserélni akarom😄

Armin & Ayu fan

Narxis
Nem vagy noob? perszeeee 😄

nandorb
a mashol hasznalt nickeim foglaltak voltak hat mondom legyen vmi. ami nem vall ram...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Doomista
haha

Narxis
haha

nandorb
ej bammeg... az a battlefield 2-es nickem😊
btw,Bodog Karit mindenkinek!!!
ja narxis nem birok belogolni hogy jatszak command & conquer betat az EA Accountra...

Narxis
Az a 4 db túl béna.

gamerNOOB 😄 nándi

nandorb
Lassuk csak😊 a tobbi mint flase vagy csak ez a 4-db. tul bena?

RBJ
netbook ra milyen védelmet ajánlottok?
ráraktam az avira t de érezhetõen fogja az is a gépet. /asszonyé/

Linux Mint 13 Cinnamon

Ezt bemakkolták szépen. Még a nagyok is. <#eplus2>
Biztos, hogy fals, mert a "szemünk fénye" a leg újabb csillag (Symantec) nem jelzett rá. Tehát ebbõl következõen ez tuti, hogy fals. <#nyes>

lck
Megvót 😊
bertino
epic.

Doomista
Még egy utolsó dolog
estére.

Doomista
Click.

Avira jelez rá.:

Ez miatt

Doomista

Doomista
Huh?

bertino
<#eljen><#eljen>

Doomista

Doomista
Jogos.
Én nekem semmi bajom az Avastal, és igaz, ezt kell ajánlani mint ingyenes-nem rendszerzabáló-jó védelmet nyújtó antivírus szoftvert. Na meg persze hogy Avirát nyalom mindig az újoncoknak, az sem azért hogy minél többen használják az Avirát, csak próbálom minél több magyarnak megmutatni hogy az Avira is egy jó antivírus, attól függetlenül, hogy nem reklámozza magát, így jóval kevesebben ismerik, és persze nem hírhedt a saját kiadott híreivel, tanácsaival, cikkeivel .
Ennyi. Ez is Jogos, szrtm.

Narxis
Szerintem várd meg az 5-ös Avastot, vagy az volt fent?

Narxis
Idõsebb embernek, ráadásul kifejezetten olyat kért, hogy háttérben tegye a dolgát jobb az Avast:

-nem power user, ergo nincs szükség maximális védelemre, persze mindig jó ha az ember a (egyik) legjobb vírusirtót használja, de itt ez párosulni fog egy kis zaklatással a program részérõl, kérdezgetni fog, fõleg FP-k miatt

-ha már kérdez akkor magyarul kérdezze

-Avast 1 éves ingyenes kulcsot ad, Avirahoz 3 havonta le kell szedni neki az új kulcsot, ami nekünk pofon egyszerû, de lehet õ nem akar bajlódni vele

gergely1991
Az avira freenél ha heurisztikája magas szintre van beállítva akkor elõfordulhat hogy netezés közben egy HTML/heur féle riasztás bead(saját tapasztalat)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

lck
Jó az Avast tényleg - bár most egy kicsit megrendült a bizalmam : 2 gép is beszedett mellette valamit. Az egyiket újra is kellett telepítenem.
Most mindegyiken Avira free van. Várom a fejleményeket...
Az enyémen továbbra is Avast van, ha továbbra sem lesz gond vele akkor ráfogom hogy user error volt 😊
Doomista
Azért nem ajánlottam, mert már az Avastot felrakta, és szerintem az is egy remek döntés volt, ez felõl semmi kétségem nincs, ha hamarabb itt lettem volna akkor Avirát beajánlottam volna. De amúgy is annyira mind1 nekem.

gergely1991
És a AVIRA? <#ticking> Nem eszi el a gépet az is megbízható(persze a többiekhez hasonlóan nem teljeskörû védelmet) ad.Az olvasom itt a avast ingyenes...De ez csak a otthoni használatra kívánt változatokra(1 éves regisztrációs kulcs szükséges) érvényes...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látom Pano kollégára munka vár 😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Az én májamnak már amúgy is mindegy, szóval nincs veszteni valóm 😄 Max te vesztesz valamit 😄

Narxis
looooooool, elisszuk a májunkat 😄

Doomista
Mond neked valamit az, hogy italraktár? 😄DDDDddd

Narxis
oké 😄 és mit iszunk? van egy jól felszerelt minibárod?😄

Doomista
Ingyen há 😄
De akkor nem hozni a haverjaidat ! Mert ha õket hozod, akkor õk hozzák az õk haverjait, és így telt házibuli lesz 😞

Narxis
😄D

akkor mék hozzád. ingyen pia?😄

Doomista
Sajnos minden kocsma zárva.

Ám én nyitva vagyok 😄Dd

Narxis
Neeem, sima kocsmába.

Doomista
Mármint házibuliba ?