bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    Narxis : említetted h nálad a G-data frissítésnél lassítja a gépet. ez pontosan miben nyilvánul meg ? nálam a BD kb 3 hete kezdte azt ,hogy minden frissítésnél (pár 100kbye)írja h letöltötte-telepítette...azaz olyan mintha végzett volna. ki is írja h : sikeres volt a frissítés ,de akkor látom h a vvserv.exe ismét 100%-ra ugrik és kb 1 percig dolgozik vmit (folyamatosan világít a vinyó)és közben nem lehet semmit csinálni a gépen annyira lefogja. mintha egy gyors ellenőrzést csinálna pl. ,de ilyen opcióról nem tudok és régebben azt sem vettem észre h mikor frissít ,mert egyáltalán nem terhelte le a rendszert. a support oldalon olvastam h sokan panaszkodtak erre, és nov. végén csináltak is vmi javítást...én viszont azt vettem észre h nálam pont azóta csinálja :)

Apocalipto : hát én utálom,ha valakinek nem lehet saját véleménye. az akkor nem fórum, hanem egy cenzúrázott szar. a seggnyalók írhatnak bármit...pedig ők is tévedhetnek és szintén fanatikusak, csak nem veszik észre.
    lehet h olyan hsz-t töröltek ,ami nekem vagy másnak érdekes lett volna. mert egy negatív dolog is lehet néha hasznos, vagy tanulságos.
    Szerintem! és kivételek mindig vannak ! :)