Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Bent maradt egy folyamat valahogyan mégis csak a NIS2009-bõl ami valamiért a KIS 2010 telepítése után automatikusan elindult. Symantec útjai kifürkészhetetlenek. <#nyes>#nyes> Amint ezt eltávolítottuk azonnal helyre állt a rend. Másik két gépen is simán csak rátelepítettük a KIS2009-re a KIS2010-et és semmi problémát nem okozott egyik rátelepítés sem. Nem okozhat mert ez Kaspersky!
És csak úgy mellékesen megjegyzem és mondom, sajnos nem jött be a tanácsod bár ismerlek már annyira, hogy csak is jót akarsz. <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Rakom fel Pandát. Egy évig biztos és erõs védelmem lesz. <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
jujj kicsit instabil vagyok.
Linux Mint 13 Cinnamon
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Arról mi a vélemény?
Egyébként az Avast után semmit nem talált a Kaspersky, így végül is oly mindegy hogy melyik van fenn, csak ez a 1 év nagyon jól hangzott. Egyébként kb. 2 éve volt már hasonló akció a Kasperskynél, csak akkor asszem 180 napot adtak, akkor is lehetett illegálisan szerezni, és akkor is visszavonták a kulcsokat.
Conversation started by HouseParty
There appears to have been fraudulent activity with some party’s activation codes, Kaspersky will provide the host with 15 new activation codes. Kaspersky will deactivate all of the previously distributed codes for the host. Kaspersky will contact the host with a method for obtaining the new activation codes within 3 business days. The host will be responsible for distributing the new codes to their party guests."
---------------------------------------------
Jogtalanul(illegálisan) szerezett Kaspersky kódokat fognak hatástalanítani.
A figyelem felhívást a HouseParty kezdeményezte.
Ott többen is jelezték és észrevételezték, hogy nem valós ez a tevékenység azokkal az aktíválási kódokkal, amit a partin kiosztanak.
Kaspersky el fogja látni a tulajdonosokat - fejenként - 15 új aktiváláskóddal és a Kaspersky az eddig kiosztott kódokat hatástalanítani fogja, az összes már korábban elosztott kódok közül mindegyiket.
Kaspersky kapcsolatba fog lépni a gazdákkal, és elküldi nekik az új aktiváláskódokat 3 kereskedési napon belül. Ezek után a gazda lesz a felelõs majd azért, hogy kinek fogja kiosztani az új kódokat a partivendégei közül.
Hát ezt nem hiszem el <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Ilyen tényleg nincs 😄😄:😄D:
Avira immár a 4. vagy 5. ilyen jellegû Av-comparatives teszten ismét a 2-s csillagot kapta meg <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Shields UP! teszt : https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
Ezt már nálam is lejátszotta az a-squared. Ne foglalkozz vele.
2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Sokkal lassabban fog betöltõdni minden ezt várd ki és utána indítsd a nodot. Csak a nodot.
Ha nod akkor sem képes eltávolítani akkor manuálisan távolítsd el...
Utána Csökkentett módban próbáld meg a vírusirtást a noddal. Ha a nod felismeri, mint írtad is akkor csökkentett módba le is tudja szedni nagy valószínûséggel.
Olyan problémám van hogy valahonnan kaptam egy kryptic.awp nevû trójai vírust de nem törli le semmi, nod32 csak karanténba rakja és ha törlöm akkor újraindításkor megint ott van,spyware doctor se tud mit csinálni vele,trojan removert próbáltam még de az se segített. Valaki segítsen legyenszíves!!!
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Azért nehéz megtalálni, mert CSAK az ikonra kattintva jön elõ a menü.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit