Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Most ugrott be, hogy ki is vagy Te a másik fórumon, ahol erre a problémámra Te adtad azt a gonoszkodó választ ugye? Nem volt szép Tõled.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Azzal a rátelepítéssel semmi gond nem volt, mint utóbb egyik informatikus barátom segítségével fél perc alatt és két sör mellett kiderült.
Bent maradt egy folyamat valahogyan mégis csak a NIS2009-bõl ami valamiért a KIS 2010 telepítése után automatikusan elindult. Symantec útjai kifürkészhetetlenek. <#nyes> Amint ezt eltávolítottuk azonnal helyre állt a rend. Másik két gépen is simán csak rátelepítettük a KIS2009-re a KIS2010-et és semmi problémát nem okozott egyik rátelepítés sem. Nem okozhat mert ez Kaspersky!
És csak úgy mellékesen megjegyzem és mondom, sajnos nem jött be a tanácsod bár ismerlek már annyira, hogy csak is jót akarsz. <#eplus2><#nyes>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

me and a monkey
Gonosz vagy... <#ravasz1>

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Nem kellett volna leszedni a Kasperskyt.Nyugodtan rátelepíthedted volna a Pandát.Mint a Kaspersky 2009-e a 2010-s verziót.

Kaptam 1 db 1 éves kulcsot a Trend Micro Securityhez, amiért részt vettem a béta tesztelésben.
dragon11
kk

Doomista
Na, én most indultam bebaszni...pár napi nem re <#vigyor1><#mf2><#integet2><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Elõbb kaptam meg a PandaIS 2010 egy éves kulcsot errõl a partyról és már le is szedtem Kaspersky-t.
Rakom fel Pandát. Egy évig biztos és erõs védelmem lesz. <#eplus2><#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Narxis
<#eljen><#eljen>

Csúsztatás. Kaspersky "csak" középmezõny nem több. (max. erõs középmezõny)

<#integet2><#bee1><#wave>

RBJ
na túlvagyok egy pár tegnap esti pálinkán soron bográcson hányáson.
jujj kicsit instabil vagyok.

Linux Mint 13 Cinnamon

Narxis
<#mf2><#eplus2><#hehe>

dragon11
WTF? Kaspersky veri az avirát?szép...

A Te kulcsod már banned/forbidden! Kértem, hogy Veled kezdjék. <#eplus2><#eplus2><#nyes><#hehe>

Doomista
Felejthetõ antivírus...sok panasz arról szól, hogy húzza a gépet...de elvileg a panda meg azzal állt elõ, hogy a 2010-es szoftver már nem eszi annyira a gépet, mint az elõdjei...nagy adatbázissal rendelkezik, de ettõl még nem nyújtott egyik teszten se kiemelkedõ/látható eredményt, és persze a felhasználók szerint sem egy kiemelkedõ szoftver, ezért felejthetõ...azért is,mert vannak nála kiemelkedõk antivírus szoftverek, így akkor logikus módon inkább használd a jobbik antivírus szoftvert...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
Akkor sem, sohaaaaaaaaaaa! Nem veszik el!!!!!!!

A Pandát nem tesztelték.
Arról mi a vélemény?

lck
Van egy ghost-os mentésem amit Kaspersky telepítés elõtt csináltam. Abban Avast van védelemnek. Így nem fog nagy megterhelést okozni a visszaállás.
Egyébként az Avast után semmit nem talált a Kaspersky, így végül is oly mindegy hogy melyik van fenn, csak ez a 1 év nagyon jól hangzott. Egyébként kb. 2 éve volt már hasonló akció a Kasperskynél, csak akkor asszem 180 napot adtak, akkor is lehetett illegálisan szerezni, és akkor is visszavonták a kulcsokat.
"Fraudulently obtained Kaspersky codes will be deactivated.

Conversation started by HouseParty

There appears to have been fraudulent activity with some party’s activation codes, Kaspersky will provide the host with 15 new activation codes. Kaspersky will deactivate all of the previously distributed codes for the host. Kaspersky will contact the host with a method for obtaining the new activation codes within 3 business days. The host will be responsible for distributing the new codes to their party guests."
---------------------------------------------
Jogtalanul(illegálisan) szerezett Kaspersky kódokat fognak hatástalanítani.

A figyelem felhívást a HouseParty kezdeményezte.
Ott többen is jelezték és észrevételezték, hogy nem valós ez a tevékenység azokkal az aktíválási kódokkal, amit a partin kiosztanak.
Kaspersky el fogja látni a tulajdonosokat - fejenként - 15 új aktiváláskóddal és a Kaspersky az eddig kiosztott kódokat hatástalanítani fogja, az összes már korábban elosztott kódok közül mindegyiket.

Kaspersky kapcsolatba fog lépni a gazdákkal, és elküldi nekik az új aktiváláskódokat 3 kereskedési napon belül. Ezek után a gazda lesz a felelõs majd azért, hogy kinek fogja kiosztani az új kódokat a partivendégei közül.

Doomista
<#nevetes2><#nevetes1>
Hát ezt nem hiszem el <#nevetes2><#nevetes1>
Ilyen tényleg nincs 😄😄:😄D:
Avira immár a 4. vagy 5. ilyen jellegû Av-comparatives teszten ismét a 2-s csillagot kapta meg <#nevetes1><#nevetes2>

kösz szépen mindenkitõl😊
Narxis

bertino
vagy csak túl sokat ittál már megint <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
mi a módja ? <#fejvakaras>

Én sem<#vigyor>

Én.<#pias>
Doomista
de

bertino
a comodo 64 biten sehogy nem kelthetõ életre... ?

Jakuza001
kasperskynel hogyan lehet valamelyik portot bezarni, mert nem igazan talalok lehetoseget ra es ezen a teszten csunyan elverzik, raadasul mivel a 135 es a 445os port nyitva van a t-online halozaton belulrol valamelyik fertozott felhasznalo gepe allandoan beprobalkozik es nem artana kizarni a geprol.

Shields UP! teszt : https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Könyvtáros
FALS!!!
Ezt már nálam is lejátszotta az a-squared. Ne foglalkozz vele.

2012. December 22. Ezen a (nulladik)napon, a Föld utolsó háborúját nem az emberek kezdték. Idézet: ...\'Galactica Enciklopedia\' 2427év, II.-ik évfolyam XVI/225...

No problem. <#integet2><#pias>

gergely1991
És mi itt a probléma?Engem is megelõztek (máshol)ugyanazzal a ajánlással amint én akartam mondani...<#pias><#pias>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Én javasolnám a KAV-ot ehhez. Annak nem kell a csökkentett mód sem. Normál módban is leszedi.

Megelõztél. <#eplus2><#nyes><#wave>

Narxis
Vagy felrakhatsz egy a-squared free-t és azzal csinálsz egy teljes vizsgálatot.

gergely1991
De ha valamilyen fontos állomány áldozata lett akkor ne manuálisan csináld hanem keress egy másik irtót hátha kitörli onnan a kártékony kódot..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Bekapcs. Utána amikor a fekete képernyõ látszik akkor baloldalt felül néhány másodpercig látható a (dosos)kurzol és villog is. Ekkor rátenyerelsz az F8 billentyûre és megvárod amíg bejön az ablak amiben kiválaszthatod (többek között) a Windows csökkentett módban indítását. A LE/FEL nyilakkal tudsz lépegetni és Enter.
Sokkal lassabban fog betöltõdni minden ezt várd ki és utána indítsd a nodot. Csak a nodot.

gergely1991
újra indításnál nyomod a F8-as billentyût majd kiválasztod a csökkentet módot.
Ha nod akkor sem képes eltávolítani akkor manuálisan távolítsd el...

oks köszi.de ez egy tegnapi dolog csak ma már nem bírtam vele és inkább itt megkérdeztem.és hogy kell direkt csökentet módban elindítani a gépet?
Rendszer-visszaállítást kapcsold ki és újraindítás. EZ FONTOS!
Utána Csökkentett módban próbáld meg a vírusirtást a noddal. Ha a nod felismeri, mint írtad is akkor csökkentett módba le is tudja szedni nagy valószínûséggel.

Hello!

Olyan problémám van hogy valahonnan kaptam egy kryptic.awp nevû trójai vírust de nem törli le semmi, nod32 csak karanténba rakja és ha törlöm akkor újraindításkor megint ott van,spyware doctor se tud mit csinálni vele,trojan removert próbáltam még de az se segített. Valaki segítsen legyenszíves!!!
Pano
Azt megcsináltam már, azért furcsállottam 😊 Mert nálam alap, hogy pl a játékaimat beteszem a kivételek közé, amint frissen telepítek egy antivirt. De köszi azért.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Jobb klikk a jelzés ikonra (esetemben a sárga háromszög felkiáltójellel), majd bejön egy lebegõmenü =>engedélyezés.
Azért nehéz megtalálni, mert CSAK az ikonra kattintva jön elõ a menü.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Hogyan...?

Pedig most akartam mondani de lehet, hogy nem jó amit mondok.
kép

Narxis
<#ticking>

Doomista
nah, mégse...visszavonom.