bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    Doomista: a leírásuk szerint /"Másodpercek alatt telepíthető, és nem fogja lelassítani gépét"/<- ha ez igaz lett volna ,akkor feldobtam volna, mert hasznos dolog a sandbox megoldás. már így is fogja a AV a gépet. köszi a választ. inkább nem teszem fel, max egy ghostolás előtt kipróbálom.

Coronita21:#25468-re
    lehet ,h neked szokatlan...nekem is :) és fárasztó, de !!
    30 éves vagyok, más időzóna szerint élek és kit érdekel a szombat? (a menő klubbokban szerdán és csütörtökön is jó bulik vannak,nem vagyok 20éves h kis discoba járjak,mert azok szombaton vannak fullon :))
    én nem hobbiból szarakodom az AV programokkal.nekem fontos h használható legyen a gépem, mert sok dolgot csinálok rajta.pl zene, filmek,képek,net,chat stb dolgok,amik érdekelnek. Nekem már nincs türelmem naponta windowst telepíteni,mert a net már tele van kártevőkkel (ismert oldalakon is egyre gyakoribb, nem kell warez),ezért igyekszem a védelemre. Miért zavar a BD bugja ?kicsit idegölő, amikor vmi fontos dolgot csinálok, elkezd frissítés közben 100%cpu-t zabálni 1-2 percig x időnként, és addig leshetem a monitort.(de ez nem csak BD-re vonatkozik ,mert szinte minden AV bugos vagy ha nem az ,akkor kevés a tudása (számomra) vagy csak nem bízom bennük stb.
    Hidd el ha tehetném és elég türelmem lenne, akkor MAC gépem lenne és leszarnám a win-t és a kártevőket.Linuxra is lusta vagyok átállni,néha próbálgatom, de a megszokás nagyobb úr.
    kb 10 éve számítógépezek.elég sok tapasztalatom van és kénytelen voltam a saját káromon megtanulni ezt-azt ,mert nincs olyan ismerősöm, aki segítene ha gondom van a gép miatt. ha voltál már szervízben ,akkor azt is tudod mivel jár.(pl hetekig ülnek a semmin,ha nincs ismeretség és jól le is húznak,a tudásukról meg nem beszélnék.szóval a sok telefonálás meg futkozás elkerülése miatt nem ártott megtanulnom a fontosabb dolgokat...és még mesélhetnék de a lényeg ez volt, nem akarok többet offolni,de le kellett írni,mert Lány vagyok és ha én kérdezek az szokatlan! megértem semmi gond.

OFF
    Met:#25474 gondolom nem gyakran jársz ide,mert nem láttalak még...és azért írtál ilyen "kedveset".ha poénnak szántad ,akkor még gondolkodom h nevessek-e. /persze megértem ,mert sok beteg állat van a neten,aki másnak adja ki magát, hidd el ha ismernél akkor megértenéd h nekem kvára nincs ilyenre szükségem/ :D

PEACE és Jó Éjt ! :)