Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Az új ingyenes panda cloudot valaki létszives küldje rá.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Eset Nod 4.0.467.Definíciós adatbázis verzió száma:4525.
Sunbelt CounterSpy 3.1.2836.Definíciós adatbázis verzió száma:5458.

Basszus! Hogy nem maradtam még két percig bent a boltban akkor láttalak volna élõben. 10:45-kor jöttem ki. <#eplus2> De sietnem kellett mert már késésben voltam.

Doomista
Én vagyok. Rocker vagyok és alkesz. Szeretem a metált XD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szét röhögtem az agyamat rajta. De ez ugye nem Te vagy?

Doomista
Jaja, ezt én is tapasztaltam, de erre is van megoldás...teleport 😄 Az a leggyorsabb 😄 Egyszer még a buliban vagy, aztán hirtelen otthon találod magad 😄

Az elején a homorítás és utána az ajtó kinyitása a legjobb.
Csak ilyen állapottyban az a gond, hogy sokkal elõbb kell elindulni hazára,- hogy a tervezett idõre haza is érj- mert sokkal hosszabb lesz a megtett út az oldal kitérésekkel meg a kettõt hátra egyet elõre lépésekkel. <#eplus2>

Doomista

Doomista
Hát ja, a gravitáció megváltozott a boltban...

Hát Te aztán kinézel valahogy. <#pias><#nyes>

Doomista

Jakuza001
Nem pocsolnek azok, hanem varjak a Win7 megjeleneset es majd valoszinusithetoen utana jelentik be.
Igy sokkal tobb penzzel kecsegtet a kiadas.

Doomista
Az Avast alaposabban scannel, vagyis fájlon belûl több objektumot, vagy mit írtak...szóval körülberül 1000+ db-t ismer fel, ami szép eredmény. A malwarebytes meg azért talált csak annyit, mert te 710 db fájlt scanneltél le vele, nem pedig 1200+ fájlt. Szerintem elõtte ráengedtél valami mást, és törölte vagy törölted az eredményeket, nem tudom, ezt pontosan csak te tudhatod. Az a-squared komolyan 500 db-t talált ? Az kevés :-o

Doomista
Akkor már itt itt egy hasonló hír...

Én meg nem értek egyet a Kaspersky szakemberével, és nem is támogatom az ötleteit...Még hogy azonosítsa az ember magát...Nem baromság, de nem is egy öröm ötlet. Szükség is van erre, meg nem is. De egy ilyet megvalosítani...eléggé komoly lenne :-o

bojti
Hogy hogy nem nálam ezek az eredmények jöttek ki :

A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Doomista
Hûha, töröltem egy csomó ugyan olyan vagy hasonló fájlt, és 200 db maradt <#wow2><#wow2><#wow2><#nevetes2><#nevetes1>

Doomista
<#worship><#nevetes1><#nevetes2>
De szépet írtam már ittas állapotban 😄 Most vissza olvasva jót röhögtem rajta 😄

Azért a rengeteg az enyhe túlzás volt :-o Na akkor Pano kiválogatja azt a rengeteget 😄

Doomista
Nincs rengeteg, de van pár.

Pano
Nem tudom, hogy az alwilnál mit pöcsölnek. Arról volt szó, hogy októberben jön az avast 5 final. Mindjárt vége a hónapnak, de még elõszele sincs a végleges verziónak. Se egy RC vagy TR.
Kicsit idegesítõ, hogy tavaly óta csak folyton tologatva van.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Jó Reggelt!
Tud valaki segíteni, hogy hol lehetne Felhasználó nevet és liszenszkódot szerezni az AdvancedSystemCare Free-hez, hogy Pro verzióra frissüljön? Krak és warez oldalakban nem bízok és onnan le sem töltök semmi ilyet. Néhányszor már megszívtam velük és azóta felejtõsek nálam.
Köszi.

Narxis
Zone Alarm 302 fájlt hagyott meg, képet nem tok berakni mert elváltja a Scan status ablakot miután befejezte a vizsgálatot, azért, hogy megkérdezze mit csináljon azokkal amiket a heurisztika talált meg.

G Data-t én most nem tudom megnézni, majd megnézi vele más. :p

Pano
Amúgy a packodban rengeteg az ugyanolyan minta, amik byte-ra pontosan hasonlóak.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Avira free:

Érdekes... 😊

Doomista
Sikeresen feltöltöttem a malware pakkomat, amit innen tudtok letölteni. Kérek mindenkit, hogy aki hálás a fáradozásaimért, az egy <#worship> szmájlival válaszoljon a hsz-ra, majd küldje be a saját használatban lévõ antivírusának az eredményét. Szeretném a G-Data antivírus szoftvertõl a Norton antivírus szoftverig látni az eredményt.
Ha például több Avira AntiVir szoftvert használó ember van, legyenek szívesek mind felmutatni az eredményt, és még arra kérlek titeket, hogy lehetõleg délelõtt futtassátok le, és ne estig várjatok, mire egy rendes adatbázis frissítést kap a szoftvert, ami befolyásolhatja az eredményt. Az SG fórum Antivírusok és antispyware-ek tesztje sem bizonyitja azt, hogy melyik program a leghatékonyabb a detektálásban. Ez alapján ne döntsön senki, és ne ítéljen meg egy antivírus szoftvert. Mint tudjuk, nincs tökéletes védelem. Próbáljuk meg arányban felfogni az eredményeket.
A malware pakk tárhelyen marad, míg le nem törlik, továbbá nálam is le van mentve, és természetesen továbbra is gyûjteni fogom a vírusokat, hogy növeljem az eddigi mennyiséget, hogy majd egyszer ismét egy "tesztre" hajlítsam azt.
A malware pakk szabadon felhasználható, lementhetõ, felelõsséget nem vállalok érte.

ÉN Malwarebytes Antimalware és Avira AntiVir Security Suite szoftvert állítottam rá erre a pakkra.:

Malwarebytes-Antimalware eredmény:

Avira AntiVir SS eredmény:
http://iaro.3dmax.hu/kep/avira.JPG

Véleményem: A Malwarebytes-Antimalware szoftvertõl többet vártam detektálásban, míg az Avira AntiVir SS eredménye elégedettség érzésével töltött el.

Doomista
Hahahha, milyen videót találtam már rajta 😄😄
Click

Doomista
Régi atw regisztrációm van, király...bár az Avira nem szereti...😄

Doomista
Ja végülis az atw.hu ott van...akkor nem szóltam...

Doomista
Valaki tud valami oldalt, ahova fel tudnám tölteni azt a 350 MB körüli malware pakkomat ? Extra nem megy, rapidshare 200 mbit, data.hu 100 mbit...nincs kedvem darabolni...

gergely1991
Egy jó darabig a IE használtam én is(nem csoda ezvolt integrálva) utána áttértem a ff-hez majd próbaként az opera-t is feltettem. Annyi volt vele a gond hogy lassan töltötte le az oldalakat így visszatértem az ff-hez azóta használom.A chrome-ról csak annyit hogy nem ismerem még annyira.Nálam érdekes módon a itt felsoroltak mind fel-vannak telepítve hogy tudjam melyik hogyan reagál böngészés közben...(gyakrabban a FF-et használom).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Megjelent a végleges, Win 7 kompatibilis Zone Alarm: 9.1

Közben jobban utánanéztem és 16-án valóban kiadták.Most már én is ezt használom.<#taps>

Nem tudom,hogyan tudsz 3.6 bétát használni mikor még ki sem adták.Hivatalosan egy korai alfa változat van forgalomban.Tudomásom szerint kicsit megcsúsztak a bétával.<#nyes>

Narxis
Én Operat próbáltam de nem tetszett. IE nálam is fent van, néha használom is, de fõböngészõm FF, mindig a legfrissebb, most nincs kedvem betat használni, de 3.0-nál és 3.5-nél is használtam az aktuális beta verzsönt.
Más böngészõvel nem volt dolgom. Anno IE6-ot használtam, nem is tudtam, hogy létezik más amíg haverom át nem hozta az akkori legfrissebb Firefox-ot az 1.5-öt, vagyis nem hozta át hanem letöltöttük. Nekem meg tök szokatlan volt és nem is tetszett, aztán valahogy megszoktam, késõbb magam kerestem kiegészítõket és azóta imádom.

Biztos jó ez a Chrome is meg az Avant is, de elég nekem a Firefox. ^^

Doomista
Simán. Nálam régen fent volt az FF,Opera,IE8 alapból ugye a windows miatt,Google Chrome tesztelésre, mert akkor jött ki, az Avant browser meg fent maradt...az sem egy rossz böngészõ...az is IE motort használ...Aztán maradt IE, amit nem használok, és az FF...Ennyi.

Narxis
Hogy lehet ennyi böngészõt használni? :S

Doomista
Kinek mi, hogyan. Örülök, hogy nem az IE-nél ragadsz le...

Én csak a trójanok letöltésére használom:Kép.Böngészni az operát,az oldalak forráskódját nézegetni meg google chromet.

Azt sokan várják szerintem . 😊

Doomista
Én inkább nem szedem le a bétát. De nagyon várom az új verziót...FF powa. FF 4.0 verziós meg odab*sz, annyira jó a dizájna, kivitelezése.

Ugye . <#vigyor2>

Doomista
<#wow2><#eljen>

Próbáltam már pár hete , mivel nem firefoxként telepíti , hanem minefieldként , így passzoltam . Ez a 3.6 béta 1 meg teljesen jó , mint a 3.5 , minden nyelven elérhetõ , ha nem tudnám hogy béta , akkor észre sem venném . 😊

bojti
Már a 3.7-es is tesztelhetõ (Minefield): Kis trükkel rá lehet venni hogy telepítse az addonokat .Hozzáteszem nem mind megy vele . Sok különbség nincs , csak gyorsabb .

Mert gyorsabb , mint a 3.5 . Adblock és WOT megy vele . CCleaner és Internet Download Manager felismeri , szóval jó . 😊

Narxis
Nem azért írtam, hogy a kákán is csomót keressek hanem, hogy akinek ilyen problémája van az ne a saját gépében keresse a hibát.

Doomista
Persze tisztában vagyok a bétában szereplõ új lehetõségekkel, nyilván az egyik oka miatt használod, vagy nincs semmi oka.

Doomista
Mozilla Firefoxból miért pont az új Béta?

Biztos jó lesz az új Avast , de béta állapotban nem érdemes szerintem hosszabb ideig használni egy vírusírtót szerintem , kitudja milyen bug jön pont elõ . PC Tools tûzfala télleg nem fogja a gépet , de a Comodonál én nem éreztem gyorsabbnak . Online Armor tûzfala tudja kicsit belassítani a bootot a többihez képest , de ebbõl is most jön a 4 - s verzió , tegnaptól elérhetõ a WIN7 képes béta változata . Én sem használok IE - t , helyette most Firefox 3.6 Beta 1 figyel a gépen . 😊