bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Krystalx
    üdvi, már harmadszor történt olyan (1 hete kezdődött), hogy böngészek a neten, lapozom az odalakat, és egyszer csak nem jön be semmi, csak egy üres lap.
    nem ír ki hibát vagy h nem tudott betöltődni az adott oldal, csak mintha egy üres lapot nyitnék. Közben online zenét hallgatok és a letöltések is mennek ,tehát a net ok.
    Firefoxot használok de IE-vel sem jó akkor. egy restart szokta csak megoldani ilyenkor a hibát. Ma éjjel rájöttem mi a hiba. A Bitdefender-nek van egy olyan beállítása víruskeresésnél ,h Scans web (HTTP) traffic. ha ezt kikapcsolom akkor, megint megy a böngészés...(restart után vissza kapcsolhatom akkor jó lesz)
    Azt szeretném kérdezni h szerintetek ez a Web Scan Traffic ez emnyire fontos ? úgy értem ha kikapcsolom ,akkor ha egy veszélyes oldalra megyek vagy töltök vmit ,akkor nem fog rá jelezni ? elvileg alapon nincs bekapcsolva és sokan nem is használják ,mert van akinél lassítja a böngészést...ez olyan mint Aviránál a webguard ? pár napja amit linkeltem ide oldalt #23592 arra most pl nem is jelzett volna ?