Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Hé-hé...csak semmi pedofilozás velem, oké ? 😄😄D😄😄:
Szereti, azt tudom...de rád iszom most.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"Mákker kötsög...ezért sosem hívom meg sörre."...lehet, hogy masra kellene meghivjad <#puszi><#law>, kulonben lehet, hogy nem is szereti a sort.<#integet2>
Doomista
Adjanak má 1 éves licenszeta snéciekk 😞 Narxis persze bemakkolja mint mindig :\ Mákker kötsög...ezért sosem hívom meg sörre.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Lehet, hogy roborok dolgoznak es akik kellene dolgozzanak, csak ugy kapjak a sok penzt a sok megfizetett szeriaszamokert.<#pias>
Doomista
Aviránál hamarabb kapok e-mailt, mint a többitõl...

ESETleg kérdezd meg a Kasprskyt. <#eplus2>
Ott sokkal hamarabb kapsz választ. Garantáltan néhány órán belül. <#pias><#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Ejj az istenit nekik ! Komolyan már...az Aviráéknál robotok dolgoznak vagy mi ? 😄 <#pias><#szomoru1>
Olyan 1 hete írták elõször, hogy adjam meg a serial kódomat ha kérdésem van...oké olyan 4 napja megadtam nekik, feltettem pár kérdést, mellé meg raktam olyan vírusokat, amiket nem ismert fel...Na most máig is várom, de a kérdésekre válasz nem jött, viszont ma ismét ezt írták, részlet:
"Please tell us your serial number if you have further questions."

FUUUUUUUUUU ágrárárgárgárg <#duma><#duma><#gonosz1>

Doomista
😄 Nálam csak hátfájás jött létre :s :s Robot meg simán beáll abba a pozícióba, ha megolajozod.

L7wy
0:34 XD erre most lettem figyelmes h a jobb könyökét a bal lábára teszi XD próbáljátok ki, iszonyat béna, hogy lehet így gondolkodni ilyen pozícióban???

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

bertino
hát mióta külföldön élek van péz ilyenekre.
magyarországon hírbõl se volt, sajna.

pedig csak minimálbért keresek, így is bõven jut szórakozásra szoftverek/filmek vásárlása mellett.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narxis
Mi ez a hirtelen pálfordulás? :-)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
most van azaz rc, amit te gondolsz <#hehe>
elõtte viszont télleg igazi rc volt.

de majd ha megjelenik win7, akkor már az is legális lesz az antivírus mellett.
kivételesen.

Polonic
Azért mert a BIOS-ban nincs letiltva.

Narxis
<#eljen>

kifli
akk marad ez a kombo amit az elõbb mondtatok 😊
Narxis
Nincs, a fizetõsben van, de ahhoz meg 3 havonta kulcsot kell kérni.

Doomista
Avira SS-ben igen. Free-ben nem.

kifli
abban van tûzfal is? mert akk azt teszek fel
Doomista
Lol, ez nem jutott eszembe éppen...😄

Doomista
Mert a Windows op rendszer már csak ilyen.

H-h ingyenesnek nem Avirát írtátok?
Pianista
a sajátgépben mit keres ott a "hajlékonylemezes meghajtó" amikor a gépbe nincs is ilyen??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

kifli
köszi
Doomista
Én is ez mellett állok.

Narxis
Avast + Online Armor Firewall Free

kifli
ja és ha lehet ingyeneset, mert muter biztos nem veszi meg, az ilyen crack meg egy idõ után újracrackelõsdi nála nem játszik :/
Narxis
ESS 4

kifli
tudnátok ajánlani valami jó, kis rendszerigényû kevés törõdést kíváno teljeskörû internetsecurityt? nem kell nagyon komoly, muter gépére lesz, nemszokott idióta weblapokat böngészni meg hirdetésekre kattingatni
Doomista
Épp az elõbb frissült.

gergely1991
Valakinek frissül az aviraja???????<#ijedt>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Második link: Itt

<#vigyor5>

Narxis
A New York Times honlapján fertõzõ banner: VT

Itt azt írja a csóri gyerek, hogy a "nagyok" csípõbõl hárították a támadást. Milyen nagyok? Úgy utálom az ilyen fanboyokat. Függetlenül attól, hogy õ munkájából adódóan is Nod-os. Nem kéne ennyire elszállni. Adok neki 500db kártevõt amit ez a 8 antivirus nem detektál. Az is feltûnt, hogy akkor szokott virustotal elemzéseket beszúrni ha a Nod detektálja...

gergely1991
Ez az ugynevezett winchester gyilkos dos virus?
(például tönkre teszi a szektorokat?)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Akkor tessék.Killdisk:Link.

Nana, kezdünk offolódni.
Doomista

Persze.Madonna celebration:Link.

Doomista
Szal szereted a rappet ?😄

Narxis

Nem tudjátok mi a jó...<#szomoru1>

<#integet2><#pias>

gergely1991
Na most bocsút vettem a nod-tól és a avira free-t viszem próbaútra....<#sir><#rinya>

Csatlakozom és úgyszintén. <#integet2> <#pias>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
Oda semmi pénzért...Aviráékhoz, Kasperskyékhez viszont bármikor <#integet2><#pias>

Pianista
ok mostmár éétem😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

RC? 😊))
bertino
na, sikerült mégiscsak.
a win7 rc hálózati dolgai elég érdekesek, ugyhogy másik rendszerrel már nem volt semmi gond.

Pianista
thx ez megoldotta😊 am ez a Ctrl+F5 mit csinál?? kiürít valamilyen izét??

lck
Ctrl + F5
Pianista
nekem ilyen a kép: Link