bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Hát bakker hogy én hogy jártam már megint...:) Ugye bár én a karbantartó/registry tisztitó programok terén a tuneup utilities + j16 power-re voksolok...De most hogy régebben irtad, hogy te Ccleanert használsz, és tök jól megy, nem csinál hibát a rendszeredben, le mertem kapni...:D Lefutattam, biztonsági mentést csináltam, de töröltem, mert mikor lefuttattam, minden stimmelt...aztán 1-2 napig állt a gép, de más miatt kellet egy restartot tolnom, és beletolt a pofámba 2 elég durva explorer hibát, mikor kijelentkeznék a windows xp-ből...még ki sem tudtam kapcsolni a hibákat...OK,X gomb, semmi, ablak jött és jött...nah most ezt a restartot 3x is megcsináltam, mindig kiirta a hibát...újra lefuttattam a progit, beállitásokat átnéztem, nem állitottam el semmit, rendben volt minden, de a következő tisztitás után is ezek a hibák jöttek elő...megfogtam a perfect disket, este lefutattam a defrag módban,restart...valszeg már 4 hibát irt ki...cmd,svchost,explorer,explorer hiba habhablaty...2x restart után is ezeket irta ki...felraktam a tuneup legfrissebb verzióját, hát igen, ismét új dizájnt kapott a program, stabilabb lett,egyszerűbb, új módok kerültek bele, és a rendszer tisztitás képessége is gyorsabb lett...nah mind1, lefutattam, restart...semmi hiba...2x restart...semmi hiba...j16 power registry tisztitót is letoltam...és meg is lett oldva a probléma...persze elég volt ehhez a tuneup, j16 csak mert paranoiás kezdtem lenni...szal a ccleaner nem szeret engem :D Ezzel nem azt akartam mondani, hogy szr program, csak sajnos nálam valami miatt nem teljesitette azt az eredményt, amit egy tisztitó programtól el kell várni. Át kellene állnom Win7-re most már :D XP kezd alapból veszélyes lenni :D