Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A második (tõ)mondatodat tévedésbõl írtad tán-e?<#eplus2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Dehogynem. Még ennél is jobb. Sõt a jónál is mégjobb. <#vigyor2><#nevetes1><#nevetes2>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

acsati
köszi akkor kiprobálom a doctor-t
Doomista
Ez nem kell...elég az Avira SS ! Vagy a KIS !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
Ha csak scannolásra akarod használni, akkor spyware doctor,mivel ez elég sokat zabál...scanra megéri felrakni.
Ha akarod hogy bevédjen is, akkor malwarebytes antimalware vagy a-squared antimalware...SD,MA-hoz van "finomság"...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

acsati
hellotok
milyen spyware irtót ajánlotok ami tényleg jó?
Kicsit jó vagyok.OpenDNS beállítások:Kép1,Kép2,Kép3.

Narxis
Lehetetlen, nem lehet ennyire jó a 2009-es Kaspersky!<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ez szerintem nem lehetséges.A Kaspersky önvédelme nem teszi lehetõvé az illetéktelen hozzáférést a vírusírtóhoz.Ha kikapcsolta,akkor is ott van még a Proaktív védelem,ami besorolja a nem megbízható alkalmazások közé.Csak olvasási jogköre lesz az alkalmazásnak.Valamit ott szerintem az illetõ elkontárkodhatott.

Narxis
A srácnak Kaspersky IS 2009 volt a gépén, ma mikor bekapcsolta a gépet azt látta, hogy a Kaspersky ki van kapcsolva, szerinte kártevõ van a gépen, mert fagy a gép, összeomlik a böngészõ és az gér magától mozog. Szerinte az lehet baj, hogy korábban kapott egy spam e-mailt amiben rákattintott a linkre...

Nem tudott Kaspersky-vel teljes vizsgálatot csinálni, kipróbálta az a-squaredet és az Avirat de nem tudta telepíteni, aztán még kipróbált egy rakás programot, F-Secure, Combofix stb. de egyik se talált semmit.

A számítógépet leválasztotta az internetrõl, a windowst pedig újratelepíti(?).

poppe
ez meg hogy lehet? a 2 nem zárja ki egymást?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

allo,
Én az unokaöcséimnek adta a számológépemet. Ma ott volt, mert a PC furcsa módon viselkedett. Az vírus-ellenes (Kaspersky 2009-ben vírus-ellenes) hatástalanították. A böngészõ kívül maga által befejezte magát az egeret megérintették és néha kiderítettük Lyingot.
Valószínûleg õ megfogott magának a kártevõ egy Spam postáról (a kapcsolatra kattintott a postában) rolleyes.gif
farönköt. Valamint Kaspersky OBV egy új üzembehelyezése nem hozott sikert.
AVIRA üzembehelyezési fájlja nem kezdõdik csak egyáltalán. , Bár A-Squaredet be tudják szerelni, de el tudják indítani.
A HijackThis farönkrõl semmi nem nyilvánvaló. Combo-megszilárdult-Scan semmi szintén nem hozott fényt. F-Secure Blacklight, Trendmicro Rootkitbuster és Rootkitrevealer szintén nem találtak meg semmit.
Természetesen õ válok a rendszer neuaufsetzen. De megnyugszik én felfedezés a kártevõ elõtt.
Most természetesen a számológépet elkülönítik az Internettõl.
Kaspersky fail.:p

Narxis
Hallo,

ich habe meinen Neffen meinen Rechner geschenkt. Heute war er da, weil sich der PC merkwürdig verhielt. Das AntiVirus (Kaspersky AntiVirus 2009) war deaktiviert. Der Browser beendete sich von selbst ohne dass die Maus berührt wurde und manchmal haben wir Lag's festgestellt.
Wahrscheinlich hat er sich den Schädling aus einer Spam-Mail eingefangen (er klickte auf den Link in der Mail) rolleyes.gif

Der Scan mit KAV startet nicht. Ein AVZ-Log kann man aber erstellen. Auch eine Neuinstallation von Kaspersky AV brachte keinen Erfolg.
Die Installationsdatei von AVIRA startet erst gar nicht. A-Squared lässt sich zwar installieren, aber nicht starten.

Aus dem HijackThis-Log ist nichts ersichtlich. Ein Combofix-Scan brachte auch nichts an Licht. F-Secure Blacklight, Trendmicro Rootkitbuster und Rootkitrevealer haben auch nichts gefunden.

Natürlich werde ich ihn das System neuaufsetzen. Aber dennoch würde ich vorher den Schädling finden.
Natürlich ist der Rechner nun vom Internet getrennt.

Kaspersky fail. :p

Narxis
<#integet2><#integet2>

Doomista
<#wave><#wave>

Narxis
<#boxer><#violent><#gun>

Doomista
<#boxer><#violent><#gun>

Doomista
<#ticking><#phone><#ticking><#szomoru2>

Doomista
Zsebszámológépet törtek fel a hackerek

ESET -e hónapi toplistája:

1. Win32/TrojanDownloader.Swizzor.NBF trójai (6,11%)
2. Win32/TrojanDownloader.Bredolab.AA trójai (5,12%)
3. Win32/Conficker.AA féreg (4,81%)
4. Win32/Agent trójai (3,73%)
5. Win32/PSW.OnLineGames.NNU trójai (2,72%)
6. INF/Autorun vírus (2,69%)
7. Win32/Kryptik trójai (2,57%)
8. Win32/Adware.Virtumonde alkalmazás (2,50%)
9. Win32/Adware.FunWeb trójai (2,32%)
10. WMA/TrojanDownloader.GetCodec.gen trójai (2,17%)

Doomista
<#integet2><#pias>

<#integet2><#wave><#hehe><#nevetes2><#nevetes1>

Narxis
haha

BOR

Doomista
picsába, elirtam >.<

Ha te azt mondod hogy ser, én azt mondom hogy SÖR ?

Doomista
Ha te azt mondod hogy soe, én azt mondom hogy SÖR ?

Narxis
ser

Doomista
Ha te azt mondod hogy sor, én azt mondom hogy SÖR ?

Narxis
sor

Doomista
Ha te azt mondod hogy bors, en azt mondom hogy bors ?

Narxis
bors

Doomista
Ha te azt mondod hogy sors, én azt mondom hogy sor ?

Narxis
sors

Doomista
Ha én azt mondom hogy bors, te azt mondod hogy sors ?

Narxis
Na frissült, csak rohadt lassan, valami nem jó a szerverekkel. .p

Doomista
Ilyet is tud az oldal ? WoW ! (és ez nem world of warcraft akart lenni)

Narxis
Gyerekek, nem frissül a G Data, valami gebasz van!!!

Mert most így küldte el a jelentést,ezért nem tudtam linkelni.

gergely1991
Mondok valami meglepõt:Nézd meg a avira\Antivir desktop mappában(mindenképpen tartalmaznia kell)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
Miért csomagoltad be?
Miért töltötted fel?
Miért jelszavaztad be?
Miért nem linkelted?
Miért MHTML-be mentetted el?
Miért pont .zip-be tömöritetted?

FZoleee
Kösz, mindent töröltem, a fájlok és a regkulcsok fele meg se volt, lehet idõben lõttem ki a taskot még? 😄
Itt a jelentés:Link.Jelszó a kicsomagoláshoz"threatexpert"

Doomista
Felmész ide. Itt az email cimen kivûl minden legyen fake, de ismétlem, az email cim LEGYEN VALÓS, MERT ARRA KÜLDI KI A LINKET, AHONNÉT LETÖLTHETED A LICENSE KEYT.

Azota mar frissites tortent.
Kis segítség kéne:
egy gépre feltelepítettem az Avira free-t.
Ha jól sejtem akkor az update-hez és a teljes mûködéshez szükség van a licensz file-ra
Nos ezt a hbedv.key file-t sajnos nemtudom letölteni az Avira honlapjáról, mert nem elérhetõ.

Nincs esetleg ennek egy mirrorja valahol?

(torrentrõl illetve egyéb megbízhatatlan helyrõl nem tölteném le...)

köszi
FZoleee
közepes volt a heurisztika, de a többi stimmel
gergely1991
Friss szoftver, rendes adatbázis frissítéssel, kiterjesztett heurisztika be volt kapcsolva(akár maximálisra)gondolom.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)