bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    18 éves múltam jó néhány hónapja. Tehát te idősebb vagy nálam, de én akkor se tisztellek téged, te meg miért is tisztelnél engem, ha én fiatalabb vagyok nálad. És azt se feledd, hogy egy fiatal is lehet intelligensebb, mint egy nála idősebb ember. Azt se feledd, hogy ez egy fórum...internet, virtuális világ...itt az ember több dolgot meg engedhet magának, mint ha oda állnék eléd a valóságban. Azt se feledd, hogy attól, hogy még valaki itt néha egy fasz, vagy bunkó, az nem jelenti azt, hogy az életben, a valóságban is ugyan ilyen stílusa van.

Tiszta vizet öntsünk a pohárba...Ugyebár te leírtad, hogy egy cikk alapján ez meg az...én meg válaszoltam a hsz-dre, de nem téged ugattalak le, hanem a cikket...elvégre a mondatom így kezdődött: "Hát ez baromság..." HA téged ugattalak volna le, akkor így kezdődött volna a mondatom: "Hát TE baromságot írtál..."
    Erre meg nekem jösz, hogy nyugodjak le, mikor nem is téged sértegettelek, hanem a cikket...Kép, csak hogy ne kelljen visszakeresned.