Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Avira Premium Security Suite startbol leblokkolta.
Narxis
Én meg tudtam, hogy valami kártevõ és meg se nyitottam.<#eljen><#smile>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Az elõbb láttam ezt a linket egy másik fórumban. Csak óvatosan !!!
Nálam a KIS és a WOT azonnal letiltotta. <#vigyor0><#eljen>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
😄D

nyugodjunk le srácok, a vírusok az ellenségeink! 😄

L7wy
Oké, akkor te meg nem vagy 100% ember...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Nincs rá jogod hogy magyarázásra fogj engem, szóval nem magyarázok én neked semmit.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

L7wy
Dehogynem vagyok...magyarázd el, miért ne lennék?

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Doomista
Te nem értetted mert nem vagy 100% magyar 😊 Szal elnézem neked.

L7wy
Mondom h ismerem... nem 100%osan, de 99... csak összezavartál azzal a "Beküldöm nekik, és megfogja...."

L7wy
A te egyedüli szavazatod...

Doomista
Látom nem ismered ezt a kiterjesztést.
A WOT nem megtalálja a virusos kódot,fájlt az adott weboldalban,hanem BLOKKOLJA azt a weboldalt a felh. által beküldött adatok szerint.

Doomista
Nincs

L7wy
Viszont ha wepawet nem talált semmit, lehet h WOT se fog...

L7wy
Dehogynem ismerem, használom is kb fél éve... 😛

Polonic
A wotból ha jól tudom nincs 64 bites verzió. Van valami ehhez hasonló programból 64 bites?

Doomista
Most nézel utána, hogy mi ez az egész,leteszteld,stb.

Doomista
Nem ismered a WOT kiterjesztést, mi ?

L7wy
Biztos megfogja? 😛

Doomista

Doomista
Beküldöm nekik, és megfogja.

L7wy
Nem kifogás...Ezt a wot se fogja meg

Doomista
Már az Avira sem kell ahhoz hogy megfogja ezt a linket...mivel a WOT nálam azonnal megállitja ezt a veszélyes, igy az ilyen oldalakat meg sem nyitom. Hihetetelen, hogy egy FF kiterjesztés mi mindenre képes, nem ? 😊

Aviraék mindig le vannak maradva úgyláccik 😊
L7wy
Kis víruska...________VT eredmény Saját szerzemény, így jó h Kaspersky és még néhány már ismerte... Avirának tegnap küldtem be...

Biztosan kapott valami ajándékot az anti reklámért.
Egyébként pedig az általad említett két program igen is a legjobbak közül való. Ne becsüld alá a "tudásukat". <#vigyor>

Doomista
Ki az a pancser akit rábiztak/rábizta magát hogy letesztelje az Avirát ? Szerintem windows firewall+windows defender programon kivûl nem ért semmihez !

Narxis
Elég durván lepontozták Avira 9-et itt: Link

Nem mintha bármit is jelentene, csak nem kicsit meglepõdtem...

snowkid16
Köszi Doomista,
hátha jó lesz 😊

Doomista
Teljesen tiszta.
Szerintem hajts végre egy gépkarbantartást és egy töredezedésmentesitést.

snowkid16
Sziasztok,
azt vettem észre a gépemen, hogy mikor bejön a háttérképem, fél percig várnom kell míg megnyitja a sajátgépemet stb. Mit tehetek, rootkit , féreg?
Akinek van ideje, és tudna segíteni annak nagyon megköszönném.
Küldök egy logot:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 11:38:34, on 2009.07.08.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16850)
Boot mode: Normal

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\UberIcon\UberIcon Manager.exe
C:\Program Files\Xfire\Xfire.exe
C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\YzShadow\YzShadow.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
c:\program files\common files\logitech\lvmvfm\LVPrcSrv.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe
C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe
C:\WINDOWS\system32\slserv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe
C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\ServiceLayer.exe
C:\Program Files\Windows Live\Contacts\wlcomm.exe
C:\PROGRA~1\WIDCOMM\BLUETO~1\BTSTAC~1.EXE
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclBCBTSrv.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclRSSrv.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\bin\btwdins.exe
C:\Program Files\PC Connectivity Solution\Transports\NclUSBSrv.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
O2 - BHO: Windows Live bejelentkezési segítség - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM\..\Run: C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\WINDOWS\system32\RunOnceEx.exe" /R
O4 - HKLM\..\RunOnce: "C:\WINDOWS\system32\RunOnceEx.exe"
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6\PcSync2.exe /NoDialog (User 'Default user')
O4 - Startup: RocketDock.lnk = C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\RocketDock\RocketDock.exe
O4 - Startup: TransBar.lnk = C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\TransBar\TransBar.exe
O4 - Startup: UberIcon.lnk = C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\UberIcon\UberIcon Manager.exe
O4 - Startup: Xfire.lnk = C:\Program Files\Xfire\Xfire.exe
O4 - Startup: Y'z Shadow.lnk = C:\WINDOWS\BricoPacks\Vista Inspirat 2\YzShadow\YzShadow.exe
O4 - Global Startup: Media Key.lnk = C:\Program Files\Media Key\MagicKey.exe

Pianista
thx. moment xp-m van a gépen, nem kell a telepítés elõtt valamit csinálni a rendszerben??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista

Köszi a segítséget. Ha jól látom akkor a PDEngine.exe ami ilyenkor kell hogy fuuson. Majd figyelem ezek után egy darabig.

Narxis
Attól, hogy nincs ott az ikonja fut a háttérben, ha megnézed a folyamatokat Feladatkezelõben. Az ikon nálam akkor jelenik meg ha elindítja a defragot magától.

Igen erre. Ezek az idõk így beállítva jók? Közben írtam még egy kérdést. Érdekes, hogy a Revoban sem találom a PerfectDisket az automatikusan induló programok között. Sõt a msconfig-ban az aut. idulók között sincs ott. Most néztem meg az elõbb.

Még egy kérdésem lenne. Hiába kapcsolom ki majd be a számítógépet, nem jelenik meg az óra mellett a PerfectDisk ikonja. Ezek szerint mégsem indul el automatikusan a windows betöltésekor. Pedig ez lenne a cél.
Csak akkor lesz ott az ikonja ha kézzelindítom el a programot. Ha kikapcsolom a gépet akkor a következõ bekapcsoláskor csak akkor van ott az óra mellett az ikonja ha a Tálcán az gyorsindító ikonjára kattintva kézzel elõször elindítom.

Narxis
period(days) 3
idle(minutes) 5

erre gondolsz?

Köszi a gyors választ. Már be is állítottam gyorsan és úgy, hogy naponta töredzettségmentesítsen de - szerinted - órákban mennyi óránkéntra állítsam?

Narxis
Én használok, ha elsõ indításnál nem állítottad be akkor Autopilot Scheduling fülre klikkelsz és a Stealth Patrol ikon-ra, ott értelemszerûen kiválaszthatod, hogy az összes vagy csak egyik meghajtót figyelje és defragolja a háttérben.

Sziasztok!
Használ valaki PerfectDisk töredezettség mentesítõt?
Ha igen akkor írja meg nekem legyen szíves, hogy hol lehet benne beállítani, hogy automatikusan induljon a Windowssal és legyen automatikus töredezettség mentesítése is. Ne kelljen mindig kézzel indíttatnom.
Köszi elõre is a segítséget.

Narxis
Habár ez érdekes, mert pl. az iframes oldalakra szinte mindig az Avast jelez. Viszont a BitDefendernek van heurisztikája. Kíváncsi leszek a 2011-es G DATA-ra, januárban indul a beta és ha marad ez a párosítás akkor már az Avast 5 motorja lesz a 2010-es BitDefender motorral. Jelenleg a 2009-es BitDefender motor és Avast 4.8-as motor van a 2010-es G DATA-ban. Azért leszek kíváncsi mert az 5-ös Avastban már pl. lesz heurisztika, meg még egy rakás, nem szignatura alapú detektálás.

Narxis
BitDefender

L7wy
Persze azt tudom, Narxis véleménye érdekel, mert õ G-data-t használ...

Tesztelhetõ a Norton Antivirus és a Norton Internet Security 2010

Pianista: Win7 letöltése a Microsofttól

L7wy: 2008as éves összegzõ AV-comparatives reportja alapján az Avast.
L7wy
Szeretném megérdeklõdni, hogy szerinted melyik engine kap el többet, Avast vagy Bitdefender?

Doomista
Olyan torrent nincs !

Pianista
olvasgattam hogy torerentes letöltésnél oda kell figyelni mert a roszzakaratú emberek szeretik megnézegetni... egy fertõzésmentes torrentlinket tudsz adni??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Van hozzá magyarítás.
Pianista
a windows 7 tud magyarul?? csak azért kérdem mert készülök letölteni😊