bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Doomista
    Mai napom...5 óra fele hív az unokatesóm faterja, hogy a gépe vírusos, mert lassú...oké, átmegyek...pendrivere felpakoltam a malwarebytes antimalwaret, és a MSE-t...avira SS van a rendszerükön. Odaértem, oké, felmértem a helyzetet...előtte még mondta, hogy avirával ha scannolt, lefagyott mindig...oké...feladatkezelőbe bementem...persze hogy lassú a gép, hisz 100% a CPU végig...oké, a gyanús .exe fájlokat megtaláltam, töröltem, máris 10-20%-on pörgött a CPU...ez megoldva...így már lehet avirával scannolni, nem fogja megakadályozni egyik vírus sem a lefagyásban...avirával full scan...nagy nehezen átvizsgálta azt a kurva sok fájlt:D...6 db malwaret talált...ebből 5 db-t törölt, egyet nem tudott..nah mit ? mit nem tudott törölni ? sinowal.A boot vírust..nah de ez után felraktam a malwarebytest, és az MSE...MSE sajnálatos módon csak a sinowal.B boot vírust találta meg, míg a malwarebytes 18 vírusos fájlt talált...mindent vírus törlődött a sinowal boot vírus kivételéve...akartam csökkentett módban scannolni, de sajnos valami érdekes mód folytán ennél az xp rendszernél az F8-nál nem az a képernyő jött be, ahol lehetett választani a csökkentett módot is, hanem boot kék képernyő...szal a csökkentett módot nem sikerült sehogy előhalásznom...oké, tudom mi a teendő...cd-re felraktam az avira wizardot, bebootoltam, és le scanneltem...megtalálta a vírust, ki is szedte, és a rendszer tiszta...megérte elmenni, mert kaptam vagy 5-6 köszönöm-öt, és persze 1 doboz sört, amit közben meg is ittam, mert így még jobban ment :D:D Amúgy elvileg úgy kapta be Avirával a vírust, hogy (ezt ő mondta) látta hogy az Avira figyelmeztette, hogy beakar jönni valami vírus, de ő ignorere ment...aztán megint...mert nem volt nála a szemüveg, nem látta olyan jól...erre csak ezt tudom mondani:

"A leggyengébb láncszem az ember"