Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Klikk...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ESET.2009.NOD32.Antivirus.Smart.Security.v3.0.v4.0.32.64..
ehhez mit szóltok?
hogy tudnám megnézni hogy nem hardveres-e a probléma?Okozhatja ezt vírus?ezért kéne valami fajín vírusirtó,most Avira free-t használok
Vista 64hez milyen vírusírtót ajánlotok?ha torrent akkor pontos nevet lécci😊
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
nah sikerült megjavítani a gépet, de kis idõ után megint elkezdte de más hibaüzenettel... na mondom itt baj lessz, megint hijackthis szintén semmi... msconfig semmi... nah gondolom nincsmit veszíteni, kivettem a jumpert... TÁDÁMMMMM megjavult... na most néztem nagyot...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - HKLM\..\Run:
O4 - Startup: rncsys32.exe
O4 - Startup: userinit.exe
Majd utána újraindítás,új analizis a Hijackthisel.Ha eltûntek a megjelölt folyamatok a rendszerbõl,akkor ismét állítsd át a rendszer idõt.Hátha sikeres volt a mûveletünk.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Csináltam full Avira és Malwarebytes vizsgálatot a rendszervinyon 1ik se talált semmit, átállítottam az idõt, újraindítottam a gépet és bumm meg is halt szépen, 1 hibaüzenet, amit végig se tudtam olvasni mert kikapcsolt a gép, következõ indításnál is 1 ablak aztán avira is jelez, utána vagy 10 avira ablak és lefagy minden... újraindítás csökkentett módba, ilyenkor semmi gond, Avirát lefuttattam újra, talált is pár dolgot, utána Malwarebytest is lefutattam az talált még 28 at, újraindítás és minden jó, (de lemerem fogadni, hogy ha megint elõreállítanám újra megtörténne ugyanez)
HijackThis log
Avira log
Malwarebytes log
2. újraindítás utáni elsõ 1-2 ablak következõ , többirõl már nem tudtam képet csinálni mert megfagyott a gép.
"Isten legyen veled, jóban rosszban,
imádkozom érted minden alkalommal."

nem tok rendesen játszani mert 5 percenként belaggol,a gép is iszonyat lassú lesz tõle.
a válaszokat elõre is köszönöm.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Virus es kemprogram nincs a gepemen, viszont az IP cimet nem tudom megvaltoztatni, mert a szerver automatikusan adja az IP cimet (DCHP).
Hat igazad van, jobb a Google
Várnod kell,amíg a büntetés lejár.Ez általában 12-24 óráig terjed.De lehet hosszabb 48 óra.A visszaélés típusától függõen.
Kerülõ megoldás az IP cím megváltoztatása,Proxy szerver beállítása,másik keresõ használata.
Sorry, Unable to process request at this time -- error 999.
Unfortunately we are unable to process your request at this time. This error is usually temporary. Please try again later.
If you continue to experience this error, it may be caused by one of the following:
You may want to scan your system for spyware and viruses, as they may interfere with your ability to connect to Yahoo!. For detailed information on spyware and virus protection, please visit the Yahoo! Security Center.
This problem may be due to unusual network activity coming from your Internet Service Provider. We recommend that you report this problem to them.
While this error is usually temporary, if it continues and the above solutions don't resolve your problem, please let us know.
Return to Yahoo!
Please try Yahoo! Help Central if you need more assistance.
Nalatok van ilyen problema?