bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Ahogy akarod.

Kíváncsi vagyok hányan cseréltek vírusirtót av-comparatives tesztje után. Mert aki pusztán a detektálás miatt cserél annak gratulálok. Ezt is egy külföldi fórumról vettem, mármint a képet, ott is megy a sírás, "engem nem érdekelnek a tesztek, de most, hogy megláttam, hogy teljesített kaspersky, elkezdtem aggódni". A legtöbben képtelenek mást nézni, nem baj, hogy van még 100 védelmi vonal a vírusirtóban. Rosszul vagyok az ilyenektől. Most hétvégén kipróbáltam Win 7-es Panda-t és az új MSE-t de egyik se fogott meg. Nekem számít a detektáláson kívül még ezer dolog is, rendszerterhelés, antispam, tűzfal konfigurálhatósága stb. Amit bemásoltam spamot azt a freemailből halásztam ki, elfelejtettem, hogy ott közepesre állítottam a spamszűrőt pedig már egy éve outlook-ot használok. Most ott lekapcsoltam így kíváncsi leszek mennyit fog meg G Data. Azért akartam magyar szavak alapján is szűrni, van benne egy jó nagy angol lista, leggyakoribb spam szavakra, de lehet bele még importálni más nyelven is és aztán le is mentheted az egészet, hogy ne vesszen el.