Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Adok neki 9.5\10
Csak ajánlani tudom
HA jól tudom akkor csak 6000FT körüli az egyéves liszensz ára.
Akárhogy is, én csak átvizsgálni akartam a gépét Avira-val, aztán feltenni a 4-es ESS-t, de tesom döntött, hogy maradjon a németek terméke.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Persze msn jelszavát megváltoztattuk és tetszik is neki az Avira, fõleg mert csak 180 naponta kell új kulcs és ahhoz se kell 2-nél többet kattintani. Mielõtt elindulna a nagy Nod fika, elmondanám, hogy 3-as ESS volt neki, abból is egy régi alverzió ami ráadásul default beállításokon ment, nem volt bekapcsolva pl. a heurisztika. Hiába mondtam neki, hogy felteszem a 4-es magyar ESS-t és beállítom...
Avira-ból most a 9-es Premium Security Suite van fent neki, kíváncsi vagyok ezzel összeszed-e valamit.
Más probléma
2 honapja formattáltam, új windoz, rá 2 hétre vírus, pedig napi frissítésû Nod és Avira premium, + Malwarebytes Anti-Malware is fent van, Mindegyik jelez is hogy vírus vami 36 db ilyesmik (vundo trojan agent.bgir t, crypt.ulpm.gen trojan, socks. nai féreg, neptunia.ft trojan) csak csökkentett módba tudom õket leszedni, de a gond hogy pontosan 6 naponta újra megjelennek és behal a gép... szóval 2 hónapja 6 naponta mindig fél órát azzal szenvedek hogy leszedjem õket😊 Az a érdekes hogy utána futathatok fél napos full ellenõrzéseket akármilyen programmal, semmi nem talál vírust. aztán 6. napon bumm indításnál sípol minden:S valakinek erre valami 5lete?
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
avira premium über alles!
2009.06.23
2009.06.25
Az Avira nem ismeri fel, lehet, hogy az Avira WebGuard-ja pofazott bele.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
avira premium über alles!
Amit én G DATA-nak eddig beküldtem vírusmintákat(eddig kb. 500) az belekerült Avast és BitDefender adatbázisába is, szóval nekik se rossz ez.