bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    Tárgy: Jövedelmezo üzleti javaslat.

FROM: Mr. Patrick K. Sz Chan
    (gyvezeto igazgat)
    Hang Seng Bank Limited
    83 Des Voeux Road, Central
    Hong Kong SAR.

rtheto, hogy taln egy kicsit nyugtalan, mert nem ismersz, de van egy jvedelmezo vllalkozs javaslat a klcsns rdeklodsre szmot megosztani veletek. Megvan a hivatkozst az n keresni valakit, aki megfelel az n javasolt zleti kapcsolatot.

n vagyok Mr. Patrick K. Sz Chan gyvezeto igazgatja Hang Seng Bank Ltd. takarsban van egy zleti javaslat az n szmra. n akarom, hogy segtsgemre lesz a vgrehajt egy zleti projekt Hong Kong az n orszgban. Magban foglalja az tads egy nagy halom pnzt. Mindent erre az gylet jogszeruen rnts nlkl megteheto. Krjk, igyekszik betartani legteljesebb diszkrci rinto valamennyi gyben a krdst.

Miutn az alapokat mr sikeresen t, a fikba fogjuk rszesedse az arny jv kell hagynia mind a ketten.

n inkbb nem ri meg az n privt e-mail cmt ([email protected]), s vgl azt kvetoen, hogy n tadjk nnek tbb informcit szl, ezt a muveletet.

Krjk, ha nem rdekli trlje az e-mailt, s nem vadsznak rm, mert n vagyok a karrierem elhelyezs s az let, a csaldom a tt ebben a vllalkozsban. Br semmi sem merte semmi gained.Do kld n a kvetkezo adatokat, ha vlaszol vissza nekem.

Az n teljes neve:
    Telefon s Fax:
    Orszg.

A legkorbbi vlaszt erre a levlre, majd rtkelni.

Kind Regards,

Mr.Patrick K. W Chan.