bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• zvaragabor
    Tűzfal:

-Comodo Firewall Pro 3 - Gyakorlatilag a legjobb tűzfal a piacon, és korlátlan ideig teljesen ingyenes otthonra is, cégeknek is. A hármas verzió magyarul még nem tud. A 2.4-es verzónak van magyar verziója, ha fontos a magyar nyelv. A 2.4 is top tűzfalak közé tartozik még.

-Outpost Firewall Pro 2008 - Fizetős verzió, magyarul azt hiszem még nem tud.

-Jetico Personal Firewall 2.0 - Fizetős, van hozzá magyarítás, ha netán kell, akkor megkeresem. Az 1-es verzió ingyenes, szintén van hozzá magyarítás, azt is megkereshetem. Egy picit nagyobb hozzáértés kell a használatához, de ha nem akarsz atombunkert, akkor alapon is ott van a élben.

-Zone Alarm Pro 7.0 - Fizetős, ha jól tudom, nincs belőle magyar verzió. Az ingyenes változatát felejtsd el.

Antivírus:

-ESET NOD32 Antivirus 3.0 - Fizetős, magyar verzió valamikor decemberben várható.

-Kaspersky Anti-Virus 7.0 - Fizetős, magyar verzió mint ha lenne belőle.

-Avira Antivir - Fizetős, magyarul nem tud. Az ingyenes verzió butított, lassabbak az update szerverek, nincs e-mail szűrés, és egy méretes reklámablakot dob föl frissítésnél.

-BitDefender Antivirus 2008 - Fizetős, nem tudom, hogy van-e magyar verzió.

-avast! 4 Professional Edition - Fizetős, de van belőle -ingyenes verzió ami népszerűbb, mert csak olyan funkciókat vettek ki belőle, amik a hatékonyságát nem butították. Úgyhogy az ingyenes is bőven elég.

Kémprogramirtó:

-Spyware Terminator - Ingyenes, magyar, valós idejű védelemmel rendelkező antispy.
    -SpyBot S&D - Dettó.
    -a-squared Anti Malware - Fizetős, magyar, valós idejű védelem. Az -ingyenes csak kézi keresésre szolgál, nincs valós idejű védelme, manuálisan tud csak frissíteni. Vizsont nagyon jó.
    -Ad-Aware 2007 PRO vagy PLUS - Fizetős, magyarul nem tud. Népszerű az ingyenes verziója, aminek nincs valós idejű védelme, és manuálisan frissít csak.
    -AVG Anti-Spyware - Fizetős, magyarul nem tud. Viszont az ingyenes verzó 30 napig teljes értékű, majd a próbaidő lejárta után leáll a valós idejű védelem, és az automatikus frissítés.
    Counterspy - Fizetős, magyarul mintha nem tudna.
    -Spyware Doctor - Fizetős, magyar verzról nem tudok per pill.
    SpySweeper - Fizetős, magyarról nem tudok.

Ha engem kérdezel, én a Comodo Firewall Pro (esetleg Outpost 2008), NOD32/Kaspersky(vagy ha ingyenes kell, akor Avast), valamint ingyenes antispyból Terminator, fizetősből Counterspy összeállítást választanám. De antispyból mehet több is a gépre keresésre, csak a többinek ne legyen valós idejű védelme, erre az AVG Antispy, vagy az a-squared antispy tökéletes.