41135
360 Total Security
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Ad-Aware
Ahnlab termékek
Anti-virus termékek
Avira
Avast
AVG
Bitdefender
Bkav termékek
CLAM-AV
Comodo Termékek
Check Point ZoneAlarm
Dr Web termékek
EMSISOFT
Escanav
F-secure termékek
G-DATA termékek
F-prot termékek
Hauri termékek
Ikarus Security termékek
K7 termékek
Nano Antivirus
Sophos termékek
Superantispyware termékek
Quickheal termékek
Kaspersky termékek
Immunet
Norton termékek
NOD32
Malwarebytes Antimalware
Mcafee termékek
Microsoft Security Essentials
Panda
Sunbelt Vipre
Trend Micro termékek
Norton Kézikönyvek(HUN)
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
Kaspersky Kézikönyv (HUN)
Virustotal (Magyar)
Norton Safeweb
Avira promotion (X hónapra)
URLVoid
10 perces e-mail
AVG Helyreállító CD/USB
Avira Helyreállító CD/USB
Bitdefender ingyenes eszközök
Bitdefender Helyreállító lemez
Comodo helyreállító CD/USB
Dr.Web? LiveCD
F-Secure Helyreállító lemez
Norton Bootable Recovery Tool
F-secure Online Scanner
Kaspersky Helyreállító CD/USB
HitmanPro
Eset Online Scanner
Panda active scan 2.0
Web of Trust (WOT)
Panda ingyenes eszközök
Panda Cloud Cleaner Rescue ISO
VBA Rescue Disk
ESET SysRescue Live
LavaSoft Rescue Live
Trend Micro Rescue Live
AVG Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
Avira Offline
Avast Offline
Bitdefender Offline Frissítések
Clam-AV
Norton Offline Frissítés
Vipre Offline Frissítés
NOD32
AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
*******************************************AVAST(Free)
AVG(Free)
Norton
Lookout(free/premium)
Bitdefender
Mcaffee Mobile Security
Trend Micro
Emsisoft Mobile Security
Gdata Mobile Security
Malwarebytes Mobile Security
Vipre Mobile Security
Mcaffee Mobile Security
F-Secure Mobile Security
Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(
-
#1951 Dehogy baj. xD Az a jó. Mondjuk mi itt, hogy zsír progi. xD És tök király védelmeket lehet belőle kihozni. Pölö:
Comodo tűzfal + NOD32 3.0 + Spyware Terminator. ;-) -
#1950 hm, végülis most el is olvastam hogy miket választok :D ahogy látom eléggé uj dizájna lett, és folyamatosan a progikra irja hogy defense+ is learning, ez baj? most tanul?egyenlöre tetszik xD -
#1949 #1947: Nyugi,nyugi,nyugi. :) Év végére biztos lesz magyarosítás.
#1948: Nem tiltja, csak rosszul van bekonfigurálva. Telepítésnél Basic Firewall és minden király ;-) -
#1948 leszedem már ezt a comodo-t, hátha nem lesz olyan mint a 2,4, h alapbol titja a netet :l -
Apocalipto #1947 A comodo 3.0 mért csak angol nyelven elérhető?!?!?!?!?! -
#1946 lol -
#1945 Na szép, el*úrtam a makrókat, szépen aláhúztam az egészet. :\
Bocsi. -
#1944 Tűzfal:
-Comodo Firewall Pro 3 - Gyakorlatilag a legjobb tűzfal a piacon, és korlátlan ideig teljesen ingyenes otthonra is, cégeknek is. A hármas verzió magyarul még nem tud. A 2.4-es verzónak van magyar verziója, ha fontos a magyar nyelv. A 2.4 is top tűzfalak közé tartozik még.
-Outpost Firewall Pro 2008 - Fizetős verzió, magyarul azt hiszem még nem tud.
-Jetico Personal Firewall 2.0 - Fizetős, van hozzá magyarítás, ha netán kell, akkor megkeresem. Az 1-es verzió ingyenes, szintén van hozzá magyarítás, azt is megkereshetem. Egy picit nagyobb hozzáértés kell a használatához, de ha nem akarsz atombunkert, akkor alapon is ott van a élben.
-Zone Alarm Pro 7.0 - Fizetős, ha jól tudom, nincs belőle magyar verzió. Az ingyenes változatát felejtsd el.
Antivírus:
-ESET NOD32 Antivirus 3.0 - Fizetős, magyar verzió valamikor decemberben várható.
-Kaspersky Anti-Virus 7.0 - Fizetős, magyar verzió mint ha lenne belőle.
-Avira Antivir - Fizetős, magyarul nem tud. Az ingyenes verzió butított, lassabbak az update szerverek, nincs e-mail szűrés, és egy méretes reklámablakot dob föl frissítésnél.
-BitDefender Antivirus 2008 - Fizetős, nem tudom, hogy van-e magyar verzió.
-avast! 4 Professional Edition - Fizetős, de van belőle -ingyenes verzió ami népszerűbb, mert csak olyan funkciókat vettek ki belőle, amik a hatékonyságát nem butították. Úgyhogy az ingyenes is bőven elég.
Kémprogramirtó:
-Spyware Terminator - Ingyenes, magyar, valós idejű védelemmel rendelkező antispy.
-SpyBot S&D - Dettó.
-a-squared Anti Malware - Fizetős, magyar, valós idejű védelem. Az -ingyenes csak kézi keresésre szolgál, nincs valós idejű védelme, manuálisan tud csak frissíteni. Vizsont nagyon jó.
-Ad-Aware 2007 PRO vagy PLUS - Fizetős, magyarul nem tud. Népszerű az ingyenes verziója, aminek nincs valós idejű védelme, és manuálisan frissít csak.
-AVG Anti-Spyware - Fizetős, magyarul nem tud. Viszont az ingyenes verzó 30 napig teljes értékű, majd a próbaidő lejárta után leáll a valós idejű védelem, és az automatikus frissítés.
Counterspy - Fizetős, magyarul mintha nem tudna.
-Spyware Doctor - Fizetős, magyar verzról nem tudok per pill.
SpySweeper - Fizetős, magyarról nem tudok.
Ha engem kérdezel, én a Comodo Firewall Pro (esetleg Outpost 2008), NOD32/Kaspersky(vagy ha ingyenes kell, akor Avast), valamint ingyenes antispyból Terminator, fizetősből Counterspy összeállítást választanám. De antispyból mehet több is a gépre keresésre, csak a többinek ne legyen valós idejű védelme, erre az AVG Antispy, vagy az a-squared antispy tökéletes. -
#1943 avast,cs mellé egy tűzfalat pls, én outpostra raktam a voksom, szerintem az lesz, eddig bevált :D -
#1942 Énis csak ugyanazt tudom mondani mint Apocalipto. Tűzfalnak Comodo Firewall Pro 3.0 és antispyware-nek pedig A-sqaured
Szerintem ez bőven elég neked aki nem jár olyan oldalakon. -
Apocalipto #1941 Jah tűzfal meg Comodo? -
Apocalipto #1940 "de innen onnan néha lehurrognak, hogy nem az igazi."
Ha neked jól bevált dolgok ezek, és nincsenek gondjaid vele, akkor miért változtatnád meg őket? (jójó, néha kell megújulás)
Szerintem nod32 nyugodtan maradhat, esetleg A-squared? -
#1939 a bannerért cserében kérnék szépen vmi olyan listát, amiben van antivirus, tüzfal, és kémprogik-trojaik ellen is progik.
Nem járok rizikos oldalakra álltalában, keveset torrentezek, sokat játszom multiban.
eddig nem panaszkodok, elkerültek a bajok. NOD32-spyBot, ad-aware combo van jo ideje a gépemen, de innen onnan néha lehurrognak, hogy nem az igazi.Jah, és tüzfal a sygate van most.
Ha hatékonyabb, egymást szeretö progit (kat) ajánlanátok, asszem frisiteném a gépem védelmi rendszerét :D
köszönöm szépen -
#1938 #1936:Nem baj az, tanísd meg. Úgy mint a tűzfalat.
#1937:Jajajaja...Mondjuk a Comodo tűzfal 3-as verziójának is van. :D Így nem tudom mi lesz.
-
Vardar #1937 Nekem is. De ingyenes és van host meg IE védelme. -
#1936 csak az a baj h minden egyes megmozdulásomat megkérdezi ... -
#1935 Tökjó progi. :) -
#1934 spyware termi? pfejj -
#1933 Én sem használom, csak mondom berakom, hátha valakinek fölkelti az érdeklődését, és még ingyen is van. -
Vardar #1932 Mondjuk nem érint.
Csak mondom, hogy az Avast!, a Spyware Terminator és az A-squared aktív védelemmel vígan elvannak. -
#1931 Ezen kívül ITT is írtam már a #648-as hsz-emben. Pont te kérdezted. -
#1930 A választ az Angnitum "Mágusvizsga a biztonságról" címú tesztjének 13. kérdésénél megtalálod. -
Vardar #1929 Mire jó ez? -
#1928 Nem tűzfal. Sima HIPS. -
#1927 tüzfal? -
#1926 Már mint holnap reggelig ingyenesen letölthető. -
#1925 DefenseWall HIPS - holnap reggelig ingyenesen használható HIPS. -
#1924 a szakadékba ? -
zserrbo #1923 A nyuszika ugrált az erdő szélén és leesett. -
zserrbo #1922 Anno használtam a Defendert még éta állapotban és a végleges verziót kis ideig miután kijött. Mondjuk nem votl sok minden amit találhatott volna, de azokat se lelte meg. Csúcs volt még béta verzióan frissíteni assze ma súgó menüpont és még 1 valami alá rejtették :D.
valahol láttam képet arról, amint a rossz indulató szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz jelzett, hogy hoppá gáz van asszem spyware-t (ez már nem tiszta), de a defender full scanje a tiszta rendszer álapotát tükrözte :D
Most valami olyat ovlastam az SG-n hogy az M$ A One Care 2-es verziójára nagyon ráfekszik mások szerint is nagy odaadással. Remélem nem írtam el semmit pl verziót. AMúgy ismeri valaki sose használtam a One care-t. -
#1921 Most esett le a nyakkendőm. -
Vardar #1920 Nem esett le miért vagyok egoista. -
#1919 AZ Avast! csak a te mestered,az enyém nem.
TE meg egoista vagy,és ez a lényeg. -
Vardar #1918 Én. Mert én már korábban rá jöttem, hogy az Avast! a mi mesterünk. -
#1917 Hát de én nagyobb fan vagyok mint te ! hát nem ? -
Vardar #1916 Látjátok! Nem csak én vagyok itt egyedül fan. -
#1915 Én kaptam errort,és magammal huztam a rendszert is
u.i.: a kaspersky szép...a kaspersky jó...a kaspersky remek...a kaspersky CSODÁLATOS !
-
#1914 . -
#1913 Te kaptál errort, vagy a rendszer? Különben most én sem értelek, mi a különleges abban, hogy szerintem is jó program a Kaspersky? :) -
Apocalipto #1912 Így viszonozta irántad a szeretetét