bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• etele34
    Látom nem érted vagy nem akarod érteni. Szó nincsen részemről semmi féle eszement antivírus próbálgatásokról és telepítgetésükről sem!
    Először azért volt NIS 2006 mert azt adták a laptoppal. 90 napig és még plusz bónuszként újabb 90 napig volt használható a Norton. Ezalatt szépen beszedtem néhány olyan trojait amiről nem is tudtam, hogy fent van a gépemen és szépen el van rejtőzve. Letelt a 90+90 nap és mivel nem volt szándékomban megvenni a NIS-t ezért feltettem helyette az ingyenes AVAST!-tot. Ekkor tudtam meg, hogy mennyi kártevő került fel a 180 nap alatt a NIS mellett és van fent a gépemen. AVAST! egyfolytában szirénázott az első vizsgálat alatt. Ha jól emlékszem akkor harminc fölötti volt a szám amit kitakarított! Majdnem két évig használtam is folyamatosan. Utána volt egy pár hónapos BitDefender korszak majd egy fél éves NOD32 amikor a próba verziók le/fel rakosgatása volt, de ezt meguntam és vettem egy egy éves NOD32 előfizetést. Ennek letelte után vettem meg a NIS 2009-et de két hónap után lecseréltem a mostani KIS2009-re. És ha még nem mondtam volna, hogy miért a csere akkor most mondom, hogy tudd és értsd. Ez a kedves NIS2009 egy, a nejem kolléga nőjétől kapott email-ben jövő csatolt fájl megynyitásakor semmit sem jelezve szépen felengedte települni a két trójait és a vonzatait. Mit sem tudtunk a dologról és csak akkor derült ki, hogy egy fertőzött fájlt nyitottunk meg és néztünk végig - benne a csodás virágkarnevál képeivel és a panda macik képeivel -, amikor a nejem másik kolléga nőjének a fia telefonált még aznap este, hogy nála a Kaspersky azonnal letiltotta ezt a csatolmányt és nehogy megnyissuk. Elküldte elemzésre a Kaspersky Laborba is. Későn jött sajnos a figyelmeztettése. NIS után a Kaspersky tudta csak leszedni, ugyanis próbálkoztam a NOD-al is, az AVAST!-al is és az AVIRA-val is de nem jelezték a kártevőket. Még az online scannerek sem jelezték, hogy lenne valami a gépen. Ezután, hogy a KAV leszedte döntöttem a Kaspersky mellett, hogy áldozok rá pénzt és megveszem. Ha ez Neked - szavaddal élve - szarakodás akkor ám legyen igazad.
    Na ennyit az őszinte vallomásomról és remélem most már érted. remélem.