Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L7wy
Azthiszem h nemlehet (pontosan nemtudom) de az tuti hogy iszonyat lassítanának 2 en.És amúgy is KIS bõven elég.... Esetleg A-Squared Anti-Malware free, annak nincs valós védelme...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Hat en most egy ilyen kombinaciot hasznalnek:
Avira Free + Spybot S&D es szukseg eseten a Malwarebyte's AM.
Egy kicsit sokat hasznal a ketto, de szerintem megeri (512 MB RAM memoria eseten).
Erre <#pias> egyet.
Viszont lenne egy kérdésem. KIS mellett használható-e párhuzamosan az A-Squared Anti-Malware (a valós védelmével)? Összeakadásra meg ilyesmikre gondolok. Azt tudom, hogy a KIS nem nagyon enged maga mellet msik programot de konkrétan ez a párosítás érdekelne, mielõtt még a rokon gépén lefagyást okoznék. Na meg le is járatnám magamat egy ilyen cselekedettel, mert úgy tudják, hogy nagyon vágpm a témát. <#eplus2>(metált szeretem ... emese) <#hehe>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

<#wave>

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Doomista
az elsõ mondatnak nincs értelme 😄
ugyebár a spywareblaster krv keveset eszik...sõt nem is látom a feladatkezelöbe...100% csöndben fut...ám a spybot nem igy van 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha felteszed a gepre a Spybot Search & Destroy, akkor szerintem semmi ertelme a SpywareBlaster-nek.
Nektek mi a velemenyetek?

A Spybot Search & Destroy-nak, sokkal tobb internet oldal szerepel az adatbazisaban, mint a SpywareBlaster-nek. Es ami fontos, hogy a regisztereket is tudja vedni, viszont a SpywareBlaster nem.
Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
ezzel szopatnak téged is,vigyázz !

Doomista
Hali! <#pias><#integet2>

És mindjárt rögtön utána semmi nem következik.

Helló!
<#integet2><#wave>
És mindjárt rögtön utána >> <#boxer><#boxer><#boxer>

Doomista
<#alien><#alien>

L7wy
<#vigyor2>

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

Halli!
Kezdek "mindenható" tulajdonságokat adni a kasperskynak. Mint mindig így most is nála volt a megoldás.
Szomszéd áthívott, hogy valami gond van a géppel mert belassult és minden féle hüje reklámprogramok jönnek fel neki meghatározott idõnként.
Avast! és Comodo van a gépén. Elmondása szerint avast!-tot már lefuttatta, boot idejû kereséssl is, de nem talált semmit. Kicsit szûkös volt az idõm így gyorsan letöltöttem és felraktam a Kaspersky VirusRemoval Tool-t. (a napokban itt bent volt az elérhetõségi linkje)
Errõl azt kell tudni, hogy feltelepíthetõ és futtatható akár párhuzamos scan is az aktuális telepített antivírussal, nem fognak összeakadni egymással.
Nos Kasperskay lefutott és talált is valami worm akármit kettõt és még három darab win/trojan/dopper (vagy hasonló nevû) vírust, mert nem jegyeztem neg. Leszedte és rendben lett a gép.
Na erre mondtam az elején, hogy valamit nagyon tudhat Kaspersky.

Ja, ezt is ajánlják.
FFhez Customize Google kiegészítõt, Radix Antirootkitet, UpdateStar, Secunia PSI programfrissesség figyelõt, ESET SysInspectort.
10 Minute Mail:Link.

Doomista
de most minek ilyen fasságok ? elég a router ezek helyett...

Elrejti az IPmet> jó dolog
Router lesz a leendõ hálózatban> szar ügy
Narxis
Mit kéne, hogy tapasztaljak vele? 😄 Elrejti az IP-det, semmit nem ér, attól még tölthetsz le vírusos cuccokat, ráadásul beüzemelni se egyszerû ha router van a hálózatodban.. Ennél még az a PC Security vagy mi a tököm is jobb lehet. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Eredmény?😄 Valami egyéb tapasztalat? Pontosítva?
Narxis
Tor-Vidalia-Privoxy ezeket használtam kb. 1 órán át, baromság.

Jó ennyi õk is leírtak😄 Tapasztalata kinek van?
Narxis
4. IP maszkoló progik, legjobb tudomásom szerint.

Amúgy jó újság az ha az ember ért egy kicsit a gépekhez, így nem tudják átbaszni a palánkon. Ad egy támpontot, hogy milyen progikat nézzek meg. Persze pénzt nem adnék már rég azért az újságért.

Doomista
azt még szorozd meg 4-gyel <#hehe>

Narxis
LOL

Ikarus T3.1.1.45.0 2009.01.19 not-a-virus.Patch.winrar

XD

Huh. Haveromtól kölcsönben itt van a januári Chip magazin, elolvastam a biztonsággal kapcsolatos dolgokat és hát... huuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh.
1. "Cikkünk lépésrõl lépésre végigvezeti a TÖKÉLETES védelem élesítésén és tesztelésén, hogy amikor újra felteszi magának azt a bizonyos kérdést, már nyugodtan válaszolhassa: MINDEN VESZÉLTYÕL VÉDVE, 100%-OS BIZTONSÁGBAN VAGYOK."
/88-89. oldal/
Hát ez kicsit epic fail.
2. Pc Security 2007-et dicsõítik.(dáböl epik fél)
3. ajánlják a bcheck.scanit.be/bcheck oldal böngészõ töréstesztjét. Háát öö az IE 7-em teljesítettem mind a FF, mind az Opera tesztjeit és fordítva a FF is átment minden teszten...(tripöl epik fél)
4. Ajánlják a JonDoFox-ot és a Tor-Vidalia-Privoxy triót, ezekrõl van valakinek tapasztalata?
Narxis
Na már megint egy érdekes "cuccom" van.

http://www.virustotal.com/hu/analisis/7cc6a34d3862a30bfe4cf331fc1befde

Azóta használom ezt a patchet amióta van Winrar 3.80, korábban semmi nem jelezte, se Nod, se Kaspersky, még Avira se, azonban Avira nem rég kapott frssítést és azóta baja van vele.. Valami TR/Spy.Gampass.RI-nek jelöli.

Meglehet védeni a gépet Terminatorral is persze, hogy meglehet, ha kihúzod a net csatlakozót a gépbõl amíg a neten vagy.
Bocsi de nem bántani akarlak csak a Terminator ... hát hogyan is mondjam ... nem áll a helyzet magaslatán ilyen tekintetben. Én nagyon rövid ideig használtam, de jobbára csak kérdezezett és aztán ott is lett vége. Sok mindent beengedett és mindig más programmal kellett leszedni. Két hónapot bírtam vele.

Te már a másodiknál tartasz? <#hehe>

Feltettem fullba a Spyware Terminatort: Clam Av antivirus es Crawler toolbar.
Nekem az a Crawler toolbar nagyon tetszik, bejeloli a veszelyes oldalakat.
A Clam AV antivirus is eleg megfelelo, mert tobb mint 40000 virusleirast ismer.
Forumon utanaolvastam es lehetseges, hogy a Spyware Terminatorral is meg lehet vedni a gepet, de azert ne higgyuk el magunkat.
Most csak ezt hasznalom, de szukseg eseten ott van a Malwarebyte's AM.
Doomista
Hali! <#pias><#integet2><#pias><#wave>

Helló!
<#wave><#integet2><#pias>

Doomista
logikus hogy törölték a tárhelyrõl a képet...ennyi.elvileg valakinek megvan,de hogy kinek 😄

Ez nekem sem töltõdik be. A képfeltöltéseket nem õrzi a szerver sokáig. Általában néhány hét után aut. törlõdnek. Gondolom ez is ilyen lehet.
A NIS nem hibás a képek megnyitásában. Máshol kell keresned a hiba okát.

tommygiant
Ez a kép senkinek sem töltõdik be, mert nem található (gondolom törölték).
(http://www.zvaragabor_pdn.extra.hu/egyeb_kepek/1195155163.jpg)

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Nekem a KIS 2009 van fenn. És amióta használom nem nyit meg egykét képet! Gondolok erre!

tudom, h nincs legjobb, másrészt, nem tehetem meg, h vegyek kulcsot. idáig külön volt minden progi, de nagyon belassította a gépet, az esettel elég gyors, ezért gondoltam, h esetleg kipróbálnék mást is. Ezért szeretnék kérni segítséget, h mit próbáljak ki, melyiket érdemes.
...kíváncsi vagyok, h ki- mire esküszik, mert ez örökös téma,h melyik a legjobb...
Olyan nincs, hogy melyik a legjobb. Ezt így bben a formában felejtsd is el mert egyébként becsapod magadat.
Vannak nagyon jók, kiemelkedõ képességûek és vannak a többiek amik kevésbé hatékonyak.
Én személy szerint NIS2009-et használok és megvettem hozzá az egy éves kulcsot 7506 HUF volt mindössze. (van ilyen lehetõség is bizony)

<#eplus2><#eplus2><#nyes>

hali, én most eset smart security-ot használok, minden hónapban frissítem a pcworld-bõl vett kóddal, sokszor nincs idõben fent a pcworld a neten, ez idegesít engem.

Mondjatok már olyan teljeskörû védelmet nyújtó programot(KIS meg ilyesmi), amivel nem kell foglalkozni,van hozzá crack, vagy hosszútávú kulcs, és frissít is normálisan.

köszönöm elõre, esetleg linket is elfogadok, ahol vannak ezek a progik, h le tudjam szedni õket.

kíváncsi vagyok, h ki- mire esküszik, mert ez örökös téma,h melyik a legjobb.
Aha bekapcsoltam, de most kikapcsoltam és még mindig😞
Gondolom bekapcsoltad a reklámcsík blokkolót.

KIS 2009 van most fenn-t! És a fórumban nem látom a belinkelt képeket pl, hanem csak egy piros X! ugyanez van a téma bannerjével is! Ezt hogyan lehet beállítani, hogy rendessen mutasson mindent?
na jó annyira nem vágok angolul, hogy most tujam, hogy ott miket ír! Valaki segíthetne!
Ahha akkor ez teljessen normális? Akkor ezek szerint foltozzam be ezeket?
L7wy
Ezek sebezhetõségek, ugymond lyukak a randszeren, és frissítéssel be lehet foltozni. Ott írja a linket a friíssítéshez.

Hogyan van ez? Kaspersky Internet Securiti 2009 ezt írja ki! Mi ez? Most telepítettem, és ehhez még nem is értek!:S

Doomista
Beengedtem a kiskapun.

Amit az A-Squared jelzett,egy egyszerû reklámszerver.Nálam az Operában tiltva van.

Dolgoznak a "fûrészek" ... <#vigyor0><#circling><#vigyor2><#nevetes1>