bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Möbiusz
    Énnekem a gondom a VIPRE Antivírus+AntiSpyware programmal volt. Hát egy nagy szívás ennak a leszedése a fenébe is. Végül is úgy sikerült, hogy kiléptem a programból (védelem leállítása) bár eddig is így próbáltuk azaz kezdtük az eltávolítását a többi Uninstall programmal. Tehát kiléptem, majd az Intézőben rákerestem a C\\: Program File\Sunbelt\vipre-re és a kedvencemmel az Unlockerrel kezdtem el törölni. De nem volt egyszerű mert még talált az Unlocker a vipréhez tartozó 15 különböző és még futó aktív folyamatot is. Ezeket egyesével kellett kitörölnöm az Unlockerrel. Törlés/Folyamat feloldása és egyesével szépen sorban ki is szedte. Egyszer volt közben az egyik ilyen törlésnél, amikor meg is ijedtem mert néhány másodpercre hírtelen eltűnt a Tálca is meg az Asztal háttérképe és csak a fekete képernyő jött elő, de aztán minden helyreállt. Most úgy néz ki, hogy sikerült teljesen és maradék nélkül leszednem ezt a Sunbelt Vipre Antivírust. Szívjanak gázt akik ilyen hülyére tervézték, hogy alig lehet eltávolítani. Biztosan a telepítéskor még valami erős ragasztót is feltelepít magának, hogy ennyire ragaszkodik a számítógéphez. Ekkora szívásom legutoljára a Comodo 2.4 eltávolításakor volt egy gépen.