Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
tûzfala számomra olyan mint a kis2009é,szal nyugodt lehetsz.
viruskeresése gyors,és hatékony volt számomra,mindent amit kellet felismert.
rendesen védi a gépet,és nagyon egyszerü használni,frissités is van rendszeresen.
csak nehéz fullá tenni :DDDD
szrtm probáld ki,hamár ennyire kanos vagy valami uj dologra DX

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

dragon11
Oké.. köszi.:)

Kis 2009el szemben, milyen? mindenrõl beszélj.. víruskeresés, megtalálás felmásolás/letöltött fájl esetén, gép fogása, stb.

Köszi Doom.;-)

Doomista
durva télleg,iszonyat durva,van olyan durva minta storm...igaz ?

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Durva.Az http://gamerspad.extra.hu/oldal forráskódjának feltöltése a VirusTotalra:Eredmény.

Doomista
spyware doctor - szedd le,futtasd le full scanban.
counterspy - szedd le,futtasd le full scanban.

snowkid16
Egy kérdés. Avast fogott egy bizonyos gam*rspad.extra.hu-ról egy VBS:Malware-Gen-t...Fogtam magam net lekapacs, kiírta a böngészõ, hogy kapcsolat megszakatt egy másik bizonyos szolgáltatóról. Na most a malware barátomat ugye megakadályoztam vagy nem? Thx.<#wow2><#lookaround><#help>

Doomista
én nálam már volt fentt 2 honapot a bitdefender TS,és azt mondom,nagyon ajánlom neked dragon ! full jó program !

dragon11
mindenképp kipróbálom.. :)) és amúgy hogy áll kis 2009el szemben? vlaki help:D

snowkid16
#6402 kérdésemre válaszoljatok plz

dragon11
A total securitybe 3dolog van, ami az IC-be nincs, de azok nekem nem kellenek..:)

BitDefender Total Security 2009-et próbáld,az naon erõs lehet.(én még nem próbáltam)

Én ezt a kombót használom:

AVAST 4.8 PRO+CounterSpy+Windows tûzfal

A ZA nekem naon lelassította a gépet.
snowkid16
Egyébként köszi

snowkid16
Nekem is az van nem talált semmit :D

snowkid16
Ja és az létezik hogy bizonyos Gears of War mentett játékokállásokat eltöröl? <#duma>

Hali!
Ezt minden képpen futtasd le.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

dragon11
<#nezze><#help><#worship>

snowkid16
AVG K*ki xD. Ingyenes vírusírtókkal bajom volt...<#buck>

snowkid16
Csak elmondom testvérem gépén 2 nap 10+ vírus jött CSAK Pendriveról. Úgyhogy pucolnom kell neki. Pandával is bajom volt, a gépen amin rajta vol, lassú volt, de nem a 2009. Panda lehet tud 2 millió vírust, de azt írtani is tudni kell.
Egy kérdés. Avast fogott egy bizonyos gam*rspad.extra.hu-ról egy VBS:Malware-Gen-t...Fogtam magam net lekapacs, kiírta a böngészõ, hogy kapcsolat megszakatt egy másik bizonyos szolgáltatóról. Na most <#violent> a malware barátomat ugye megakadályoztam vagy nem? Thx.

dragon11
Bitdefender internet security-t próbálom, az jó volna? mennyire fogja a gépet kis 2009hez képest? játékokat kiengedi-e a netre? mert kis nem igen szeretné, vagy bontja a kapcsolatot!

L7wy
*Panda

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

L7wy
Jaj azt lefelejtettem h pl Kaspersky 1'185'840, Bitdefender pedig 1'500'000 körül, Avg is 1'500'000kb. A lényeg h a Padát leszámitva 1 sem éri el a 2 milliót.

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthetõ.

L7wy
Há nehogy már Kaspersky után avast! meg Adaware, próbáld ki a Bitdefendert. Vagy a Panda 2009-et, sebességben nagyon gyors lett, és van egy atomnagy adatbázisa(hírek szerint vagy 13millió vírusmintát tartalmaz.)

L7wy
Avira az adatbázisra alapoz, másban nemigen jó.

dragon11
Rájöttem mindenre, a Privacy Toolbox-ba benne van a digital lock és a file sheeder is.. megsemmisítés, titkosítás..

Akkor a védelmem ez lesz:

Avast 4.8 PRO + Zone alarm +ad-aware 2008 real time?

dragon11
Én se, ezért váltok most... :d eddig bírtam.

Ad-aware 2008 PRO jobb mint a Plus, tudom.
de a Lawasoft tûzfal 3.0 milyen ZA-hoz képest?

a Privacy toolbox és a file shedder és a digital lock mire jó?:)

Köszi!

Am a védelmem így nézne ki: Avast 4.8 PRO + ZA + Ad-aware 2008 PRO + vlami még a lawasoft termékek közül xD

köszi a helpet h mi micsoda..

Pianista
nem szeretném ha behalna a gépem:D

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
Nem tudom, mindenki kis 2009et használjon és semmitõl nem kell félni..^^

slime001
Pedig az Avira egy nagyon jó vírusirtó!

AVIRA - \"More than security.\"

snowkid16
Jaja <#zavart1>. Avira nálam semmit sem ért...<#kuss>. Egyszerû gyerekek!
A Megoldás: Nincs net, nincs idegen CD/DVD/Pendrive <#idiota><#idiota>. ez vicc volt xd

L7wy
"DE altalaban ezekkel (Norton Antivirus vagy Norton Internet Security) nincs virus problema."

Nem kell ennyire általánosítani, mert végül még elhiszed h jó a norton <#idiota><#idiota><#idiota>

Doomista
ok

Jaj igen...
DE altalaban ezekkel (Norton Antivirus vagy Norton Internet Security) nincs virus problema. En meg mindig azt mondom, hogy "ezek" de foleg a N.I.S. a legbiztonsagosabb. Nekem valamikor N.A.2006 volt, de jol megteltem virusokkal, mert a systemben valami nem volt koser (lezaraskor megjelent az "Ending Program: ccApp.exe") es azota tesztelem az ingyenes antivirusokat.Szerencsemre nem kellett uj Windows-ot tegyek. Most jelenleg nalam a TOP: Avira es a Spyware Doctor.
Doomista
de használ,megnyugtatlak.

En egyet nem ertek, hogy a forumozok kozt senki nem hasznal (vagy en nem lattam) Norton Antivirus-t vagy Norton Internet Security-t, persze ensem.
Doomista
te is fiam,brutusz ? =(

dragon11
én engedtem, mint láthatod.. okos enged ...

Doomista
de te folytattad..^^

dragon11
Nem én kezdtem..^^

Doomista
nyugi... :D

dragon11
Minek kell kitalálni ilyen hülyeségeket? látom nem esett le Neked.. hülye hsz-edre hülye választ tettem.. meg hülye kérdést is.. jó8.. osztják a pizsit..

Doomista
mert hülye kérdéseket teszel fel,én meg persze hülyén válaszolok,ha tudnád a gimi törvényt...hülye kérdésre hülye válasz.igy megy ez,köszöntem joéjt aludj.

Doomista
ok,akkor elmondom ujra...szoval...bocs skacok,de ez a #6361 hsz kamu volt :)

dragon11
Am. miért Én vagyok a hülye, miért nem Te? nem Én találtam ki a fasságokat.. :D:D:D

dragon11
Nem.

L7wy
jó a humorod<#nyes><#nyes><#nyes>

Doomista
ne játszd már a hülyegyereket :D nem voltam egyértelmü ?!

Szerintem is legyen OFF Topic
dragon11
Miért? nem is volt ilyen, mi?^^

Doomista
küldetés teljesitve. jónapot :D

zvaragabor
Elõször fel is kaptam a fejem, hogy ez nálad hogy történhet meg, és nehogymár ne tudjál valamit lépni, de aztán elhidtem. :)

Chaos Anno Domini