bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Zénó13
    Hello!

Mostanában nézegetem a fórumot, egész jó kis közösség alakult ki itt Nálatok!
    Csak megosztanék néhány tapasztalatot az ESSsel kapcsolatban. Szóval én ezt használom, meg vagyok vele elégedve, számomra megfelelő védelmet nyújt és tudom frissíteni az általatok megadott kódokkal(köszi érte) többek közt ezért is használom. Ma viszont belassult a netem, gondoltam valami vírus, amit az ESS nem vett észre. Ezért letöltöttem és lefuttattam a többek által ajánlott A-SqaredAnti-Malwaret és a Malwarebytest de egyikük sem talált SEMMIT. Ennek örültem hisz az általam használt ESS, esetemben tényleg jó védelemnek bizonyult. Utóbb kiderült a koli szerverével van gubanc és mindenkinél lassú a net.
    Viszont, két hónapja kipróbáltam a NIS 2009-et, meglepődtem a fogyasztáson, 8MB volt talán... kb. 1 hónapot használtam mondanom sem kell tökéletes védelmet nyújtott, nem volt vírus gondom-legalábbis nem tudok róla. Éppen ezért szívesen váltanék, ha már ugyan azt a védelmet kapom kevesebb erőforráshasználattal, az egyetlen dolog amiért eddig még nem váltottam hogy kicsit skót vagyok és sajnálom licencre a pénzt-válság van:)... De ha van valami tuti trükk hogy a 90 nap hosszabb legyen és fullos legyen a program... Ha van ötletetek, szívesen fogadnám! Előre is köszönöm!