Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gí leht hogy több info van benne
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a sajátgép nem észlel két partíciót
1.amin a windows van
2.amin letöltések vannak
és az a 2 amit észlel tök különbözõ vincseszteren vannak
(nem,nem vistám van,ez csak egy skin)
de most hogy végigfuttattam ezt a sok vírusírtót akkor ez eltûnt
mostmár csak a feladatkezelõt és a megjelenítést letiltotta a rendszergazda maradt+ az óra mellet a vírus alert felirat
A Revo pedig egy másik igen jó segédprogram amit minden képpen érdemes használni. Én például ezzel szabályozom az Aut. induló programokat a Windowsban. Jobb ez külsõ programmal mint a Futtatás/>msconfig-nál. Így biztosabb.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Program törlésnél ez leszedi az uninstall után megmaradt felesleges fájlokat
Link
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
AVIRA - \"More than security.\"
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
AVG 8
Spyware Terminator
microsoft malicious software removal tool
CWSHRedder
Advanced WindowsCare Personal
még valami esetleg?
http://9gag.com/gag/5135249
beszedtem valami idegesítõ vírust
segítsetek már
tünetek:
1.állandóan felugró ablakok hogy a rendszerem fertõzött és hogy töltsem le az antvir2008at
2.új háttér:tartalma:a rendszerem fertõzött és egy radioaktív jel
3.az óra mellet egy felirat: vírus alert
4.ha meg akarom nyitni a feladatkezelõt azt írja hogy a rendszergazda letiltotta:S pedig én vagyok a rendszergazda:S
tegnap elõtt telepítettem újra a gépet és még nem voltak telepítve a biztonsági frissítések,most telepítem õket szóval lehet hogy az volt a gond
segítsetek lécci
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Adware.exe jóarc! Bocsi csak nem gondoltam volna, hogy egy ilyen látogatott weboldalra vírusos dolgot töltenek fel! És 36871 letöltõ!
Szerintem nem kell parázni! not-a-virus:AdWare.Win32.Gator.3202! Plussz Hijackthis se talált semmit a gépemen ezután! De ha nem bízol meg benne akkor ne tedd fel! Úgyis vannak jobb codec packok! Pl K-lite codec pack! De a legjobb ha nem használsz semmilyen codeck packot hanem KMPlayerrel nézed meg a dolgaid!😊
Hát még a Windows Defender is beszolt 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu