Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock

gí leht hogy több info van benne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
de a totalcommander tökéletesen látja..

Firerock
na újabb igen furcsa dologra találtam
a sajátgép nem észlel két partíciót
1.amin a windows van
2.amin letöltések vannak
és az a 2 amit észlel tök különbözõ vincseszteren vannak

Firerock

(nem,nem vistám van,ez csak egy skin)

Firerock
felvillanak iylen szarok hogy a rendszerem fertõzött és hogy töltsem le
de most hogy végigfuttattam ezt a sok vírusírtót akkor ez eltûnt
mostmár csak a feladatkezelõt és a megjelenítést letiltotta a rendszergazda maradt+ az óra mellet a vírus alert felirat

a revo rendelkezik rendszer optimalizálásra is, bár én arra a CCleanert használom, de a revoban hasznos dolog!

Igen ez egy kiváló segédprogram. Nálam akkor szerzett sok-sok piros pontot, amikor a SpySweeper eltávolítása után (Revoval) még mindig maradt két .exe fájla az Internet Explorerben és sehogyan sem engedte magát törölni mert állandóan azt kaptam figyelmeztetésnek, hogy ezeket egy jelenleg is futó folyamat használja és nem törölhetõek. A Feladatkezelõben sem tudtam leállítani ezeket. Ekkor jött az Unlocker. Kijelölés > Törlés > Folyamat feloldása. Kicsit rám is ijesztett ekkor, mert néhány másodpercre eltûnt a háttérképem, a Tálcám, minden fekete lett. Nah gondoltam is, hogy itt a vége elszállt a Windows. Aztán vissza jöttek szépen és eltûnt ez a két maradék exe is véglegesen.
A Revo pedig egy másik igen jó segédprogram amit minden képpen érdemes használni. Én például ezzel szabályozom az Aut. induló programokat a Windowsban. Jobb ez külsõ programmal mint a Futtatás/>msconfig-nál. Így biztosabb.

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

jaja! ez az unlocker program sokszor segitettmár nekemis..
Program törlésnél ez leszedi az uninstall után megmaradt felesleges fájlokat

Rákerestem és a gugli kidobott egy csomó linket. Az okosabbak talán ebbõl kitörpölik a megoldást. A harmadik link alatt van egy hasonló történet.
Link

Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Na látod ez jó ötletnek hangzik. Talán így kiderül, hogy melyiket kell leszedni. Tegnap egész este kerestem de nem találom, hogy hol olvastam errõl a problémáról. Egy ugyan ilyenrõl írtak és a végén az Unlockerrel egyszerûen leszedték és megoldódott a probléma. Az Unlocker már engem kisegített néhányszor. Képes arra, hogy leállítsa a folyamatot és utána törölje a fájlt véglegesen. De én ezzel törlök mindent nem a jobb klikk/Törlés/Lomtár/Lomtár ürítése. De gondolom ezzel nem mondtam semmi újat.Unlocker

Ezzel minden egyes fájlt kitudsz lõni az autómatikus inditásból!
katt

slime001
Az Antivirus 2008 fent van a gépeden vagy csak felakarja telepíteni?

AVIRA - \"More than security.\"

Pianista
tudok még egy ötletet. menj a "futtatás" -ra a startban és írd be "msconfig". ott az "Automatikus indítás" fülre és azokat ami az "Indítóelem" -alatt van azt mind írd be a fórumba.

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

futtasd le az avg 8at, az tuti hogy megtalálja.. ha törölni nemfogja berakja karanténba. Nekem is ugyenezek a problémáim voltak, bár nekem nem sikerült eltávolitani, csak amikor újra telepitettem a gépet😄 de azért próbáld meg neked hátha sikerül! Én ezekkel próbálkoztam->
AVG 8
Spyware Terminator
microsoft malicious software removal tool
CWSHRedder
Advanced WindowsCare Personal

slime001
Töltsd le a Hijackthis nevû prgoramot! Tedd fel futtasd le és másold ide a logot!

Firerock
megcsináltam mind a 2-t amit ajánlottatok és sajnos egyik se hozott eredményt
még valami esetleg?

Még próbáld meg utána lefuttatni az A-Squared free-t is. Nyugodt szívvel ajánlom mert igen hatékony ezen területen. Ha letöltöd akkor utána azonnal frissítsd mert csak egy un. "héjat" tölt le magából a program és utána a frissítéskor tölti be a többit. Ekkor már választható a magyar nyelv is és indíthatod a keresést. Szerintem hagyd fent a gépeden mert hasznos lehet még a jövõre nézve.

Firerock
ok köszi
próbálom

Yoda001
"tegnap elõtt telepítettem újra a gépet és még nem voltak telepítve a biztonsági frissítések," szerintem szerezz egy új xp telepítõt..

http://9gag.com/gag/5135249

slime001
Ezt töltsd le és csinálj vele egy full scant! http://www.vnudownloads.com/5.5.0.212VNU-sdstart.exe

Firerock
noddal próbáltam,ad-aware-el is de semmi eredmény

Firerock
Hellottok
beszedtem valami idegesítõ vírust
segítsetek már
tünetek:
1.állandóan felugró ablakok hogy a rendszerem fertõzött és hogy töltsem le az antvir2008at
2.új háttér:tartalma:a rendszerem fertõzött és egy radioaktív jel
3.az óra mellet egy felirat: vírus alert
4.ha meg akarom nyitni a feladatkezelõt azt írja hogy a rendszergazda letiltotta:S pedig én vagyok a rendszergazda:S

tegnap elõtt telepítettem újra a gépet és még nem voltak telepítve a biztonsági frissítések,most telepítem õket szóval lehet hogy az volt a gond
segítsetek lécci

Ha a hivatalos honalpon nincs fennt, számomra a program nem létezik <#vigyor>
Doomista
az szép O.o léccives küld el a linkjét ahonnan szedhetem 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ünnepeljen velünk a Függetlenség napja alkalmából.
VirusTotal.

A GUGLI legalább húsz helyet kidobott ahonnan már letölthetõ a hatos verzió.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hivatalos honlapról még csak az 5.5 tölthetõ le
slime001
De igen!

A spyware doctornak még ki se jött a 6os változata <#wow2>
😊

slime001
Nem szoktak csak úgy felnyomni oda akárhonnan összekukázott dolgot, de ez most off!

Tökmind1, ha pl a magra feltöltött torrentet mondjuk egy nyilvánosról (mininova,isohunt,piratebay) szedték le akkor ugyanúgy lehet vírusos/spywares
igyse történt probléma.

Nem lett volna semmi probléma,ha a hivatalos oldalról tölti le a kodeket.Az legalább Gator mentes.Nem olyan nagy fáradtság letöltés elõtt kicsit jobban tájékozodni a gyártó oldalán:Link.

slime001
Én nem Isohuntról beszéltem! Hanem meghívós torrent oldalakról! Bithumen, Ncore!

IsoHuntról is ajándékoztak már meg😊 azthiszem az ad-aware 2008 as verzióját akartam leszedni és fertözött volt..

slime001
abban*😊

slime001
Úgy látszik megbízhatóbbak a meghívós torrent oldalak (nmag) bár abba eddig se kételkedtem!😛

McaFee Site Advisor"Amikor ezt a webhelyet teszteltük, hivatkozásokat találtunk a(z) origo.hu webhelyre, amelyrõl kimutattuk, hogy egyesek által reklámprogramoknak, kémprogramoknak vagy más potenciálisan nemkívánatos programoknak tartott letölthetõ fájlokat terjeszt.

ezen csodálkoztam énis, hogy pont innen szedek le fertözött programokat😄

slime001
Ez tényleg fertõzve van! Nézzétek milyen néven van ott! C:\Documents and Settings\Blod\Local Settings\Temp\DivXPro511Adware.exe.
Adware.exe jóarc! Bocsi csak nem gondoltam volna, hogy egy ilyen látogatott weboldalra vírusos dolgot töltenek fel! És 36871 letöltõ!

Persze.Nem kell parázni.Csak esetleg azért,mert nyomon követi a felhasználó ügyködését és reklámokkal fogja bombázni.

slime001
Telepítés közbe nekem is szólt az Avira!

Omg. Ilyet se láttam még életembe.
slime001
http://www.virustotal.com/hu/analisis/f27def26bbc691884779e781a1a0dc36
Szerintem nem kell parázni! not-a-virus:AdWare.Win32.Gator.3202! Plussz Hijackthis se talált semmit a gépemen ezután! De ha nem bízol meg benne akkor ne tedd fel! Úgyis vannak jobb codec packok! Pl K-lite codec pack! De a legjobb ha nem használsz semmilyen codeck packot hanem KMPlayerrel nézed meg a dolgaid!😊

Nem téves riasztás.Win32Gator Trickler f alkalmazást jelez a Smart Security kézi inditású számítógép-ellenõrzés.

Hát még a Windows Defender is beszolt 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

slime001
Virustotal majd elintézi!

hát nemtudom.. telepités közben is csomoszór riasztott az avg