bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• kl24h
    Pl az Avira eseteben kiadtak egy ingyenes virusolot es kiadtak az Avira PSS. Hat nagy kulombseg nincs a ketto kozott, abool a szempontbol, hogy mind a kettoben ugyanaz a vurusolo van, tehat viruskereses szempontjabol a ketto ugyanaz, viszont vedelem (tamadasok) szempontjabol mar kulombsegek vannak, mert ott van a webguard, stb.

Ott van pl az Avast!Free es az Avast Professional. E ketto kozott csak annyi a kulombseg, hogy az Avast Professionalnak van egy par plusz tulajdonsaga: pl. hogy egyes golgokat be tudsz alitani, aminek semmi koze nincs a vedeshez, az ami a vedessel kapcsolatos, hogy nem engedi be a script virusokat.

Akkor mi ertelme van, hogy tegyek fel egy fizeteses verziot, mikor meg tudom allapitani azt, hogy melyik e legjobb ingyenes virusolo es azt is tudom, hogy melyik a legjobb ingyenes tuzfal, spyware vedelem.
    Igy leget, hogy jobb vedelmet elerek, mint egy egyszeru komplett vedorendszerrel.

Egy idoben hasznaltam egy 30 napos Avira PSS, csak bekerult egy olyan, amelyiket mas programmal kellett leszedjem, pedig komplett csomag volt.
    Amikor hasznaltam a CIS, csak egy memory sticket tettem be, es a tuzfal mar rogton jelezte, viszont a virusolo resze nem is vette eszre. Itt pl a tuzfal volt a kemeny (defense+) es pedig az is ingyenes.

Lehetnek mas ingyenes tuzfalak/kemprogrambvedok jobbak, mint a megfelelo antivirushoz beepitett tuzfalak/kemprogramok.

Kovetkeztetes szempontjabol nekem az a velemenyem, hogy ha megtalalod a megfelelo ingyenes "cuccokat", lehet, hogy sokkal jobb vedelmed lesz, mint a fizeteses cuccokkal.