bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• avasika
    HI!Lenne egy érdekes kérdésem.Van egy virusirtó progim amihez sikeresen szereztem serial számot.Már elég régóta megvan.Nincs semmi gond frissűl rendesen ahogy kell.Viszont,létezik az ,hogy frissűlni frissűl de nem irja felűl a régi frissitést mert nem eredeti a serial szám?Tehát a proginak látszólag semmi baja minden működik még a frissités is csak éppen nem irja felűl az előző frissitést?!!?Mivel (gondolom én) nem eredeti a serial szám.Pontosabban a ZA IS-ről van szó és ez a progi nem irja (irta)ki sose hogy pl:definitios version 2330 ról 2345re -csak mondtam egy példát.Csak mindig azt irja ki hogy a frissités sikeresen megtőrtént.Tehát lehet hogy abba a tudatba vagyok hogy frissűl az adatbázis valójában pedig nem is frissűl.?Használhatom a progit a megadott napig amit az "elfogadott" serial szám beütésével értem el,frissit is csak éppen az adatbázis valólyában nem frissűl.Ilyen van,létezik?Ja és nincs semmi értesitő arról hogy illegális a serial számom,tehát hadják hogy használjam a progit amig le nem jár frissiteni is frissit csak éppen nem érek el vele semmit mert az adatbázis nem frisssűl valójában!!!! ???