Antivirus & Antispyware (Vírusvédelem)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A FasterFoxal csináltattam mindig a gyorsítótár törlést. Most már tudom, hogy kézileg kell.
SiZo91
ez lol 😊 a címben anita van írva, a búcsúzásban meg kati x) lol. látom nagyon figyeltek a részletekre xD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Met
Kaspersky IS-t használok 6.0xxx, és ha a feliratok.hu-n rákattintok az egyik cikkajánlóra akkor ez jön be http://ads.sg.hu/ct.php?http://www.sg.hu/cikkek/59827&&&ffff és a lap címe ct.php (GIF kép, 1x1 képpont)
Firefox és IE alatt is ez a a jelenség, másik gépen megnyitja, ebbõl gondolom, hogy a KAV kavar be

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bmate0007
Nah úgy látszik kitaláltak mégegy spam-féleséget..ezúttal elég ügyesen csinálják..-.-

slime001
Nekem is volt ilyen és a gyorsítótár törlése megoldotta.

AVIRA - \"More than security.\"

zvaragabor
Gyorsítótár törlésének billentyûkombinációja.

Chaos Anno Domini

Nem jobb. Egyéb ötlet? ctrl f5 micsoda?
Pianista
egyefene😊

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
azért szerintem antibot minek gépre...hagyd ki pianista 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

slime001
Gyorsítótár törlése

AVIRA - \"More than security.\"

zvaragabor
Ctrl+F5?

Chaos Anno Domini

Doomista
köszi

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nekem valami súlyos gond van a Firefoxommal. Zvara bannere pianistáé, az elküld gomb helyén mindig egy random alapon kiválaszott felhasználó bannere van és mindenki fejléce sötét szürke.
Tessék az Avast Antirootkit logja:Link.

zvaragabor
"KAV 7-nek jó az antispy védelme?"
Biztos jó, de alapvetõen nem egy antispy, tehát egy dedikált antispy-jal többre mész(CounterSpy, SpySweeper, Spyware Doctor, AVG Anti-Syware, a-squared AntiSpyware)

"KAV 7-hez lehet valami másik AV-t társítani?"
Két antivírust ne tegyél fel egymás mellé, összeakadhatnak. Ez alól nem kivétel a KAV 7 sem. Legföljebb csak egy olyan antivirt tegyél fel, aminek nincs valós idejû védelme(BitDefender Free).

"A Nod antispy védelme milyen?"
Dettó, szintén nem antispynak készült alapból, kell mellé más is, lásd korábban felsoroltak.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
#3528 - ThreatFire.
#3530 - Ez csak kamunak tûnik.
#3533 - Az csak akkor szól, ha botokra jellemzõ viselkedést észlel.
#3542 - A registry az regisztrációs adatbázis, a rootkit az program. 😊 Registry nem lehet rootkit.
#3544 - A 600ezer blokkolt esemény nem ennyi hacker próbálkozást jelent, jelentõs része port scan.
#3547 - Hajaj. 😊

Chaos Anno Domini

Valaki válaszoljon már a felvetett kérdéseimre.
Pianista
azámXD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Chat.XD

Pianista
arról tudok😊, valami 60.000 vagy mennyi, ugye??

Doomista

Doomista
nem azért de nem nagy dolog,az én virtuális rendszeremen,meg zvaragaborén (gondolom) is nem kis mennyiségben van virus és spyware xD

Doomista
nemfog,lehet hogy még béta,meg nem olyan "hu de szuper,hogy fizetössé válik",
RootkitRevealer v1.71 - ez okozott nálam kék halált,mikor lefutattam,és töröltem amit talált,szal ezt ÉN nem ajánlom...

Pianista
kifelejtettem a 60 vírust és 55 spywaret😄

Pianista
régebben a gépem vírus, Hacker, Spyware fészek volt mikor még az SP1 volt fenn, 1 év alatt 600.000! hackert fogott meg!! mármint a ZA.

Pianista
XD

Pianista
csak nem szeretném ha valami fontos registryt rootkitnek nézne és törölné -> kékhalál, windows nem töltõdik.
kicsit gáz lenne ha 100GB adat elveszne.

Doomista
hát 100% biztositást nem igérek xD 99% max 😄

Doomista
jah értem már,szal ha a log megvan,lelehet ellönizni mi rossz minem...t.m. rootk.hez nincs loál,ha talál valamit töröld,nemlesz gáz vele,legalábbis nálam még rootki törlése után sosem volt rossz tapasztalat 😄

Pianista
jólva mindegy má unom😊

Pianista
de az analizáló a neten van😊

Doomista
ezt nem értem 😄
minek hozzá olyan nettes ellenörzö vagy mi ?
hijackthis az meg nemtom de nem nettes ellenörzö izé 😄

Pianista
szeretném magam bebiztosítani😄

Pianista
a trend micro roortkitbusterhez nincs valami netes ellenõrzõ min pl: hijackthis??

Doomista
az nem valami jó,szrtm szedd le 😄
de pontosan minek neked antibot ?

Pianista
kár😞 szívesen kipróbálnám, momentán a Trend Micro RUBoted van fenn de az még semmit se talált az égadta világon.

Doomista
az a baj hogy nem a saját gépemröl vagyok,igy nem szabad töltenem vagy küldenem is bármit :s

Pianista
bajok vannak, nem tudom letölteni😞
el tudod nekem küldeni e-mailen, ha le tudod tölteni v megvan a telepítõ?

Doomista

Doomista
trend microrol nem sokat hallok e topikban 😊 why ?😄
trend micro rootkit szoftvere egész jó viszont,az a 3. ami talált legalább valamit mindig xD

Pianista
még azt akarom kérdezni hogy ilyen antibot progit keresek és megtaláltam a nortonét, van benne keresés karantén meg minden mi szem-szájnak ingere de nagyon sokat eszik.
nem tud valaki 1 jó antibotot ami nem eszik sokat?

utóirat: tudom hogy nem a témához tartozik😊

Pianista
A MCafeet én is próbáltam és figyelmeztetett a ZA hogy el akarja érni az explorer.exe -t és miegyenest engedélyeztem -> kékhalál😊
Ha megtagadom az elérést akkor nincs kékhalál.

Doomista
bemásolnád nekem,vagy képet mutatnál miket talált, hol ? érdekelne.

Nálam az Avast rootkitkeresõje hat rejtett registry kulcsot talált.De én nem tõrlöm õket.Elférnek azok ott,ahol vannak.

Doomista
nah erre kiváncsi leszek,kifogom probálni amint saját gépemnél leszek...hétvégén rootkit programokkal scannoltattam a gépemet,mcafee rootkit gyönyörü szépen kék halállal üdvözölt,avira rootkit talált pár darabot,megkerestem, töröltem 😊

Doomista
szerencsére akkor még nemvolt kasperskym 😄

SiZo91
mindenki használjon NOD32-t xD <--- legjobb 😄

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

A Kaspersky múlt év decemberében a Windows Explorer (explorer.exe)low-risk virus, Huhk-C ként azonosította,majd törlés,karantén.Itt az SG-n is írtak róla:Link.Mondjuk az ilyen és ehez hasonló téves riasztások több mint bosszantóak.

No.Hamár az Avastnak ilyen agresszív a P2P védelme,hogy a torrent klienst is trojaiként azonosítja,nem is tudom,hogy merjem-e ajánlani kipróbálás céljából a még béta Avast Antirookit-et:Link.

Doomista
tudom.
kasperskynél is az volt,hogy a cabal onlinet exe fájl-t virusnak nézte,szoltak,meg én is szoltam,javitották,és már nem nézi,de még mindig vannak virusok amiket veszélynek néz az antivirus szoftver...lusta vagyok szolni xD