bannerkesz.png

Megszűnt szolgáltatások:
Comodo elemzés
Valami nyavalya lezárta a gépem és kódot kér. :(

• Narxis
    A gyenge beállítás= rendszerbeállítás. Ki lehet választani sémákat pl. multimédia, napi használat, játékok stb. És eszerint állítja be a Windows-t, pl. ha Játékokra állítod és be van kapcsolva a Vistan az indexelés akkor az már 1 "gyenge beállítás" csak hülyén fordították. A Windows-t szarrá lehet konfigurálni, úgyhogy gondolom kismillió olyan beállítás van még amit a program beállított sémája alapján "hibásnak" talál. A rendszerhiba akármit takarhat, megint csak a gyenge fordítást tudom felhozni. Lehet registry, lehet "szemét" a meghajtón, bármi. A százalékok marketing jellegűek, elhitte ezt bárki is valamelyik programnál? :) Csak azért van, hogy vedd meg, bár az 5 éves gépemen tényleg gyorsított egy paraszthajszálnyit, ha értenék hozzá akkor gondolom ezeket a beállításokat én is megtudnám csinálni, de mivel nem ezért örülök hogy van egy program ami megcsinálja helyettem.

Btw van már 3.1.1 amiben Vista 32bit/64bit és Firefox 3 kompatibilitást kapott, plusz javítottak valamit a registry pucolóján.
    Szerintem jó kis program, nekem a TuneUp nem nagyon tetszett mert olyan beállításokat javasolt és olyan mélyen beletúrt a rendszerbe ami nekem nem tetszett. Ízlések és pofonok.