• rigidus
    #29
    > (mert tobbnyire buta tuskok az ilyenek es amugy semmire sem jok, de ugye nem veletlenul mondjak hogy a penz penzt fial)

    Spekulansok. Amikor egy epeszu ember arra gondol, hogy hogyan lehet valamit megoldani szabalyok szerint, addig ezeknek rogton az az elso gondolata, hogy hogyan lehet megkerulni a szabalyokat, a masodik, hogy hogyan lehet kibujni a felelosseg alol, a harmadik pedig, hogy a jatekszabalyokat hogyan lehetne ugy modositani, hogy az az eloskodoket szolgalja.

    > es kiba modon nem erdekli az ilyent az, hogy esetleg nehany milliard ember esik aldozatul az o hulyesegenek *itt a termeszet visszafordithatatlan folyamataira gondolok*, meg akkor sem, ha a sajat kolkerol van szo, vagy unokajarol.

    Ez a legnyilvanvalobb tukorkepe az alacsony intelligenciaszintjuknek. Ebbol is latszik, hogy primitivek mint a legtobb parazita: kepesek elpusztitani az anyaallatot, vele egyutt pedig sajat magukat is.

    Mondok megrosszabbat: ezek az elmebeteg jatekfuggo parazitak iranyitjak a vilagot es nem csak kozvetetten, de kozvetlenul bennunket is.