• psishock
    "Téynleg szép. Sőt.
    Ellenben megeszem a kalapom, ha in-game így fog kinézni.
    Vagy médiaoptimalizált, vagy simán előrenderelt képek."

na morden rajtad már az isten se megy el ^_^, Tech5 engine ronda az meg csodaszép he? :) Nézd meg pl az ulolsó képen azokat a berendezéseket, elég kocka és "síma" látvány, és egy csöpet bumpot sem látok a mosott textúrák mellett, vagy akár lesd a falat, a padlót. Ok, természetesen jól néz ki a megjelenése a játéknak, saját szemmel nézve is teljesen elfogadható minőség, de a tech5 "leszidása" után ezt dicsérni? :) Azért ha engem kérdezel az U3E megeszi vacsorára ezt a motort... lehet be sem tellik vele, az új ID motor viszont legalább olyan gyorsan az előbbit (krízissel nem jövök mert hidd el nekem is unalmas hogy mindent vele hasonlítgatnak). Dehát mitől is ilyen szép szerinted ez a motor? (vagy csak elfogult vagy és csíped a világhávorút?) én természetemnél kifolyólag teljes mértékben elfogult vagyok a high-tech design felé, de azért tudok objektívan kritizálni ha szükség van rá. Most így átolvasva a post-omat lehet, hogy kicsit gorombán hat, holott nincs semmi harag/gonoszság az érzéseimet fürkészve, egyszerûen csak meg vagyok hökkenve a kijelentéseden :)

"...de ha nem lesznek a multiba járművek akkor kuka"
    majd kiderül, ha beborul :)

"akkor ez sem fog elmenni a gépemen:) cod 2 motornak jobban örültem volna...nekem bőven elég lett volna,sőt!"
    a cod 2 motor énszerintem nem igen nyerő ötlet, dx9 módban, sok szép árnyékkal még az én konfigomon is sokszor megröccen a nyitott pályáknál akció közben... AA-t csak álmomban használtam multiplayerben, örültem is, hogy végre sikerült szaggatás nélkül beállítanom vele együtt egy jó driver mellett, de az első ellen lemészárlása után totálisan leizzadva felriadtam... nembeszélve, hogy a tetőn mászkálva a túlzott HDR lehetetlenné tette a célzást a távolba (néha még közelre is az állítólagos bivalyerős napfénytől), ígyhát maradtam a dx7 módba, hogy ne legyen handicap a részemről.
    igen optimizálatlan bizonyos szemszögből gyuri.