"Mellesleg lehet, hogy én vagyok rendkívül alacsony igényű, de szerintem ez a grafika igenis szép"
nem vagy nagy igényû természetesen a graf terén ("rendkívül alacsony"-nak egyáltalán nem mondanálak), és ezt már többször, régebben is leszögezted ;), nálad a gameplay viszi álltalában a pállmát mindenek felett. Nálam a graf is nagy szempont, mer nagyon is audio-vizuális tipus vagyok, de egy szóval sem mondtam, hogy gondom lenne ezzel a megjelenítéssel. Hogy úgy mondjam az u2e (2003?) től felfele tûrhető kezd lenni a 3ds megjelenítés, ha valami eléri azt a szintet akkor már játszható kategória. (ja, következtetni is lehetne ebből, hogy a cs nálam nem bejövős. nos igen, de nem csak a graf miatt :)
"van még más, amihez hasonlíthatom?:)"
természetesen barátom de nem sok, mivel bizonyos címeket már évek óta halasztgatak. (nem, nem a DNF-re gondolok elsősorban ;). Most így eszembe jutot 1 pár érdekes darab a közelmultból, de mire a cod4 ki jön, már nálunk lesz (remélhetőleg) még 1 pár kiváló FPS cím is, akkor sorolom mindet ami csípőből jön (mind cs utáni időszak ^_^): Stalker, Fear, Area51, Q4, Graw2 (1 is akár), Condemnem, Bioshock, ETQW, Timeshift, U2, UT2k(3)4, UT3, Jericho, Huxley... és legyen a cod2 is az "érdekes kategóriában". Ezekkel mind minde sokat lehet (majd) szórakozni.