• psishock
    "Ummm...ez nem világháborús szóval ha azt csípné nem tetszene neki."
    O_o ... naigen ebben az értelemben teljesen jogos, de afféle "golyós" harcra gonloltam, ahol mindelyik fegyver szórja a kehelyt magából és rögtön talál, nincs pl railgun, többhordós rakétavető, energiafegyverek, plazma stb stb. Gondoltam, 1részt lehet hogy ezeket nem kedveli igazán azért hatott neki ennyire intenzíven a grafhatás (más szerintem jobb motorokat lemorzsolva).

"akkor,hogy lehet az,hogy nekem rendesen ment?"
    gyuri, no clue, elméletineg szerintem csukott szemmel, fehér fogakkal, mosolyogva kellene repülnie fullon max aa mellet... de nem ezt teszi, pedig nem szégyeltem 3200 köré húzni szegény 1.8ghz-es c2d-t (kell az 1066mhz es ddr2 és megy majd feljebb is) + amennyire lehetett zallmannal a grafkarimat. így is gyakran esett 30köré a fps dx9 módban fullon, aa nélkül is, párszoros aa val meg a játszhatatlan <30, 20 köré is leizzadt viszonylag átlagos felbontáson 1440*900 (1280*1024 wide megfelelője). érdekesség képpen tesztelve amd vel is hasonló karival, akár nvidiával is szintén intel/amd, single/dual core-al is, nem sok különbséggel. SLI/crossfire teszt nem volt, de megette a fene, ha csak ezen futna rendesen (minden esetben reccenés mentesen legalább 60+ fps, legoptimálisabb persze 75, hogy szinkronban legyen az lcd refressel). Más, sokkal újabb játékok, igen keményebb graffal nem sírnak a konfigomon, szal nem igen az én készülékemben van a hiba elásva.